|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 5:23 am
Kasmizar Agria czyzbym przyszla za pozno gonk crying rumu..... rumu....gdzie jest rum odzywczy question exclaim scream jest!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 5:31 am
Agria Kasmizar Agria czyzbym przyszla za pozno gonk crying rumu..... rumu....gdzie jest rum odzywczy question exclaim scream jest!! *pije łąpczywie, troche rozlewa na siebie* kazdy..... rum..... jest........ odzy.....wczy. Dzieki Ci dziecko, pomoz mi wstac, kiepsko sie czuje confused *opiera się na Agrii*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 5:34 am
Kasmizar Agria Kasmizar Agria czyzbym przyszla za pozno gonk crying rumu..... rumu....gdzie jest rum odzywczy question exclaim scream jest!! *pije łąpczywie, troche rozlewa na siebie* kazdy..... rum..... jest........ odzy.....wczy. Dzieki Ci dziecko, pomoz mi wstac, kiepsko sie czuje confused *opiera się na Agrii* *buc* przewala sie pod jego ciezarem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 5:41 am
Agria Kasmizar Agria Kasmizar Agria czyzbym przyszla za pozno gonk crying rumu..... rumu....gdzie jest rum odzywczy question exclaim scream jest!! *pije łąpczywie, troche rozlewa na siebie* kazdy..... rum..... jest........ odzy.....wczy. Dzieki Ci dziecko, pomoz mi wstac, kiepsko sie czuje confused *opiera się na Agrii* *buc* przewala sie pod jego ciezarem mrgreen *Wstaje z Agrii* przepraszam. Chociaz mądra jestes, własnym ciałkiem butelke zasłoniłas. U siebie bede, połozyć się musze. Słabo Mi neutral *opiera sie na rapierze i znika w swojej kajucie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 5:46 am
Kasmizar Agria Kasmizar Agria Kasmizar Agria czyzbym przyszla za pozno gonk crying rumu..... rumu....gdzie jest rum odzywczy question exclaim scream jest!! *pije łąpczywie, troche rozlewa na siebie* kazdy..... rum..... jest........ odzy.....wczy. Dzieki Ci dziecko, pomoz mi wstac, kiepsko sie czuje confused *opiera się na Agrii* *buc* przewala sie pod jego ciezarem mrgreen *Wstaje z Agrii* przepraszam. Chociaz mądra jestes, własnym ciałkiem butelke zasłoniłas. U siebie bede, połozyć się musze. Słabo Mi neutral *opiera sie na rapierze i znika w swojej kajucie* *niesie zapas rumu* mrgreen ide do swojej kajuty pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 5:52 am
Mądry piracik heart Nie ma lepszego lekarstwa jak RUM pirate ja bede wypoczywał, kto chce niech wchodzi, chodz i tak spac bede pewnie. Dobran....zzzz zzzz zzzz zzzz zzzzzzzz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 5:56 am
no to komu jeszcze rumu?? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 7:00 am
dajesz, dajesz cioci Juce, która today byłą na zakupach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 7:56 am
KOMUNIKAT DO DZIELNEJ ZALOGI: Jak bezdiecie pic w takim tepie Mój Rum to szybko sie skoończy i trza bedzie do sklepu jechać(a ktory to z was, pogromcy murz i oceanów z supermarketu z wózkiem pełnym butelek lubi uciekać,co?!) Wasz Najzajebistrzy Rumownik Gemma Wspaniały pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 8:09 am
Gem_ma KOMUNIKAT DO DZIELNEJ ZALOGI: Jak bezdiecie pic w takim tepie Mój Rum to szybko sie skoończy i trza bedzie do sklepu jechać(a ktory to z was, pogromcy murz i oceanów z supermarketu z wózkiem pełnym butelek lubi uciekać,co?!) Wasz Najzajebistrzy Rumownik Gemma Wspaniały pirate rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 8:10 am
Najzajebistszy rumownik powinien wiedzieć, jak się pirze "murz i oceanów"... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 8:16 am
ja tam rumem tyz nie pogardze blaugh
ahoj dzielna zalogo! wasz cook powrocil i juz na dluzej tu pozostanie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 8:30 am
taaa...Kasmizar w stanie wskazującym...na kurację rumową.
Agria! Tego pana leczymy już tylko mlekiem! I niech ktoś załatwi to paskudztwo z jego kajuty... Tomek! Gdzieś ty sie podziewał? Bierz Jeremiego i wypieprzyć mi tego pajęczaka, boję się pająków...
Agria, kochanie, pobaw się grzecznie Krakenikiem.
Cook! Ach witam ja ciebie!
Ayah! może podwyższysz w magiczny sposób morale?
Juka, ty pij soebie w spokoju...
A Zajebisty Rumownik nie musi wiedziec jak sie pisze "murz". Ja mam to wiedzieć.
pirate
*patrzy na busole* mamy kierunek!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|