Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Ma az történt, hogy... Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 43 44 45 46 47 48 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Thu Nov 08, 2012 1:19 pm

Molylepke
Yuki Naoto
Puella Magi Madoka Magica?!
most kezdtem el nézni 3nodding a 5. résznél tartok...érdemes folytatni?

szerk.: már a 8. résznél járok és úgy érzem, hogy Kyubey a főgonosz...nagyon durva ez az anime surprised

Szerintem érdemes rászánni az időt, abszolút jó sorozat. :3

Szólj, ha végignézted, érdekel a reakciód. 3nodding
Amúgy remélem a BD-verziót nézed, abban úgy +10-15 perc bónusz van, és a grafikán is javítottak (bár nekem a TV-verzió is ugyanúgy bejött, de azt el kell ismerni, hogy kevesebb a QUALITY a BD-ver.-ben).

Én eddig a Gaia NPC cosplayeket és pár fanartot láttam róla, olyan magical girlös gondolom, kicsit a Magic Knight Rayearth ugrik be róla. Még nem láttam, de lehet, hogy belenézek, milyen 3nodding

Itt az történt, hogy... megtapasztaltam, milyen ha a macsek az ölemben eresztgeti a karmait a nagy biztonságérzetében, zenéket teszteltem a pár napja helyrehozott fejhallgatómon (szakadt kábel miatt féloldalt szólt) és egy nap szünet után írtak nekem az egyik általam játszott mmorpg játék Helpdeskjéről (egy karakterem nem akar bejönni, crashel tőle a kliens) és betesznek valami hosszabb választ chatlog vizsgálatról majd kiegészítik hogy "elnézést, rossz választ tettünk be. Dolgozunk a probléma megoldásán, értesítünk, ha több információnk lesz. Kérlek hagyd figyelmen kívül az előző választ.". (Angolul persze).
Na szóval nem lejáratni akarom őket, csak nekem kicsit vicces, hogy bakiztak egy picit. És ilyen crashes hibám a karakteremmel nem volt, amióta regiztem tavaly novemberben a játékra, a patchnek köze lehet hozzá, mert előtte nem volt ilyen...A többi karakterem ugyanazon az accounton vígan bejön...
PostPosted: Fri Nov 09, 2012 1:21 am

Molylepke

Szerintem érdemes rászánni az időt, abszolút jó sorozat. :3

Szólj, ha végignézted, érdekel a reakciód. 3nodding
Amúgy remélem a BD-verziót nézed, abban úgy +10-15 perc bónusz van, és a grafikán is javítottak (bár nekem a TV-verzió is ugyanúgy bejött, de azt el kell ismerni, hogy kevesebb a QUALITY a BD-ver.-ben).

Végignéztem eek de szerintem nem a BD-verziót crying
Spoiler!
Hirtelen nem is tudom mit írjak. Kicsit lesokkolt. nem vártam volna, hogy minden főbb szereplőt kinyírnak... Azt sem, hogy-mikor minden helyreállt Madoka kívánságával- Sayaka megint beáldozza magát a srác miatt. De amúgy korrekt volt. Madoka kívánsága kioltotta azt is hogy ő boszorkány legyen...Tetszett Homura időutazó képessége, jól kitalálták, hogy Madoka emiatt fontos, mert amúgy semmi értelme nem volt, hogy őt annyira át akarta változtatni kyubey, de Sayakát, aki Madokával egyszerre kapta a lehetőséget meg le se szarta, hogy mikor akar már átváltozni..(Kyubey a végére már kimondottan idegesített) hümm hümm nem tudom miről írjak még..
Van valami az animében, amivel kapcsolatban konkrétan érdekel a véleményem? És Neked mi a véleményed róla?

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat Nov 10, 2012 4:29 am

Keresgélés közben előkerült pár régi dolog, pl. a 12-ikes ellenőzöm xd Meg nyomtatóleírás stb.
Nagy makacsul utánanéztem milyen ingyen szkenner programok vannak (freeware az jó kulcsszó) és találtam egyet, és működik vele, mint a kisangyal biggrin (nem kell jelenleg nekem PDF-é konvertálás... Érdekes, hogy ez a progi nem volt meg régen, de behozza azt a színes panelt, amit a Finereader is behozott, gondolom a driver része.

Pici kiegészítés: ilyen lett az első (miután rájöttem, hogy a 100 dpi ehhez picit kevesebb).

Egy mostanában készült fanartféle
PostPosted: Sat Nov 10, 2012 1:53 pm

Yuki Naoto
Végignéztem eek de szerintem nem a BD-verziót crying
Spoiler!
Hirtelen nem is tudom mit írjak. Kicsit lesokkolt. nem vártam volna, hogy minden főbb szereplőt kinyírnak... Azt sem, hogy-mikor minden helyreállt Madoka kívánságával- Sayaka megint beáldozza magát a srác miatt. De amúgy korrekt volt. Madoka kívánsága kioltotta azt is hogy ő boszorkány legyen...Tetszett Homura időutazó képessége, jól kitalálták, hogy Madoka emiatt fontos, mert amúgy semmi értelme nem volt, hogy őt annyira át akarta változtatni kyubey, de Sayakát, aki Madokával egyszerre kapta a lehetőséget meg le se szarta, hogy mikor akar már átváltozni..(Kyubey a végére már kimondottan idegesített) hümm hümm nem tudom miről írjak még..
Van valami az animében, amivel kapcsolatban konkrétan érdekel a véleményem? És Neked mi a véleményed róla?

Nekem határozottan tetszett az egész sorozat. whee

Nagyon bejött, hogy egy magical-girl sorozatból ilyet ki tudtak hozni (a boszorkány-üldözős részek külön tetszettek a maguk abszurd ábrázolásmódjukkal :3 ) és, hogy a szereplőket sem féltették, hanem kaptak egy normális háttérsztorit, amiben úgy mozoghattak, hogy nem kellett úgy éreznem magam, mintha a Dora a felfedezőt nézném. xd
(gy.k.: a szereplőknek voltak indítékaik, vágyaik, és ennek megfelelően - a helyzethez képest - logikusan cselekedtek, így nem kellett úgy éreznem, mintha madzagon rángatott mannequin-eket bámulnék, mintt ahogy azt az Ano Hana-nál tapasztaltam.... confused )

Viszont könnyű felismerni, hogy a TV vagy a BD verziót nézted-e:
Megváltozott jelenetek:
Sayaka vs Kyoko
Sayaka vs Elsa Maria (!)

Képekben pedig itt egy-két összehasonlítás wink OP 1 2 (!) 3 4 EP12

Eszméletlen mennyiségű dolgot változtattak meg, hiszen nem csak a grafikán javítottak, hanem vannak jelenetek amiket konkrétan TELJESEN újrarajzoltak.

Ha pedig tényleg tetszett a sorozat, akkor örülhetsz, mert 3 részes movie-t csinálnak belőle (az első rész már ki is jött), amiből bár az első kettő recap-nek van feltüntetve, de a 3. film elvileg teljesen új, bár arról még nem hallottam hírt, hogy az eredeti sztorit folytatják, vagy EVA-san egy másik idősíkra tolják az egészet, és új sztorit kovácsolnak. whee
A film posztere, Poszter 2
TV / BD / MOVIE comp

A PSP játéknál pedig elvileg arra is van lehetőséged, hogy életben tartsd Mamit, és 4-en (5-en?) együtt győzzétek le Walpurgis Nacht-ot. whee

Bocs, a WoT-ért, valahogy mindig sikerül marha sokat írnom... crying

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Mon Nov 12, 2012 11:34 am

Ma az történt, hogy macifröccsöztünk egy barátnőmmel, és elpanaszoltuk egymásnak, hogy mennyire nincs pénzünk.

Jó téma.
PostPosted: Mon Nov 12, 2012 2:29 pm

Pééénz!

Én el fogok most Holdfényen verni egy nagy rakással!!! ******** yeah!

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Tue Nov 13, 2012 12:30 am

Holdfényconon ott leszek biggrin És hát... forgatok egy nem túl bonyolult cosplayt a fejemben jövő tavaszra...
Ma eddig az történt, hogy... reggeliztem. És kiszűrtem a mai ATA gyűjteményt, mindjárt posztolom is a megfelelő helyre.
PostPosted: Thu Nov 15, 2012 10:37 am

OFF

Yuki Naoto

Amúgy Sayaka-hoz mit szóltál?

Csak azért kérdem, mert a legtöbb ember valamiért nagyon rühelli szegénykémet, pedig szerintem nincs rászolgálva. sweatdrop

ON:
Ma megejtettem az első karácsonyi körutamat, és még nem jártam sok helyen, de őszintén reménykedem, hogy 5e alatt tudok majd szénmonoxid-jelzőt találni... Mondjuk egyszerűbb lenne, ha nem csak 10e-t szánnék mindenkire, és az a 10e nem pont bónban leledzne a birtokomban... crying

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100
PostPosted: Thu Nov 15, 2012 11:37 am

Hát, nem ma történt, de ma van 11 napja, hogy megtörtént az első igazi fellépésem egy már ismert dal átirásával. A választott dal a "Belehalok" volt, amit a drift szellemében írtam át olyanná, amilyen lett. November 4-én Tökölön, zártkörű rendezvény keretein belül sikerült előadni, első ízben csak Majka nélkül, majd a "de driftel most a világ, én is driftelni fogok... ennyi!" sor után már Ő is ott állt velem a színpadon, s énekelte az átiratomat! Felemelő érzés volt! A rendezvény nagyon szép volt, videó sajnos nem készült a fellépésről, de a zene itthon felvett verzióját a haverjaimon kívül CSAK TI NEKTEK adom át most! Kérlek, amíg nem készül el a studió verziója a dalnak, addig ne küldjétek tovább senkinek se. Nagyon szépen köszönöm.

Nos hát, íme a "Belecsúszok" című szám, amit én írtam át, s énekeltem fel az alapjára. Köszönöm, s a kommenteket jószívvel fogadom smile
PostPosted: Thu Nov 15, 2012 11:39 am

Obi Aoi
Holdfényconon ott leszek biggrin És hát... forgatok egy nem túl bonyolult cosplayt a fejemben jövő tavaszra...
Ma eddig az történt, hogy... reggeliztem. És kiszűrtem a mai ATA gyűjteményt, mindjárt posztolom is a megfelelő helyre.

Ha már Holdfénycon, less be majd Szirmai Gergelyhez a conon, ugyanis akkor fogja előadni a már jól megszokott stílusában a "Rontó Ralph" című animációs film kritikáját, ÉLŐBEN!!!!

A YouTube-on "HollywoodNewsAgency" a csatorna neve, s a Hollywood Hírügynökség hozzá tartozik. smile

III_Kisrajczy_III

Romantic Survivor

12,400 Points
  • Partygoer 500
  • Generous 100
  • Junior Trader 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Thu Nov 15, 2012 11:52 am

III_Kisrajczy_III
Obi Aoi

Ha már Holdfénycon, less be majd Szirmai Gergelyhez a conon, ugyanis akkor fogja előadni a már jól megszokott stílusában a "Rontó Ralph" című animációs film kritikáját, ÉLŐBEN!!!!

A YouTube-on "HollywoodNewsAgency" a csatorna neve, s a Hollywood Hírügynökség hozzá tartozik. smile

Ha nem szorít nagyon más program, megnézem smile Pont most hétfőn láttam, nekem tetszett, csak picit gyorsnak éreztem a végét, de amúgy jópofa smile

Lábjegyzet: ma az történt, hogy megtudtam, hogy a leendő gépemhez még nincs meg a vinyó, de meglesz, csak elfoglalt a beszerző szakember.
PostPosted: Thu Nov 15, 2012 12:57 pm

Molylepke
OFF

Yuki Naoto

Amúgy Sayaka-hoz mit szóltál?

Csak azért kérdem, mert a legtöbb ember valamiért nagyon rühelli szegénykémet, pedig szerintem nincs rászolgálva. sweatdrop

Én szerettem Sayakát! Sőt! Nekem ő volt a kedvencem! Teljesen együtt tudtam vele érezni, mind kívánság ügyileg (szerintem jól kitalálták a történetét a sráccal, akit meg akar menteni), mind átesünk a ló túloldalára és boszivá változunk ügyileg (tetszett, hogy az embereken önzetlenül szeretett volna segíteni [Régen nekem is szembesülni kellett azzal, hogy a "remény és elkeseredés egyensúlyban állnak" és nem tudok mindenkinek segíteni, csak rá kellett jönnöm, hogy nem is kell mindenkinek segíteni, gondolom, mivel enyire azonosulni tudtam vele, ezért lett a kedvencem]) nagyon sajnáltam, hogy meghalt.Csak azt nem szerettem, hogy Kyubey mindig Madokával lógott, miközben ott volt Sayaka is, aki bár nem világmegváltó kívánsággal áldozta fel magát a kívánságteljesítő energiakiegyenlítő oltárán, rossz érzés volt, hogy egyszerre ajánlotta fel nekik a lehetőséget, mégis csak Madokát nyaggatta....á, na, szóval..érted sweatdrop
Az egész sorozatban csak Kyubey-t utáltam. lelketlen kis dög.

Tegnap vittem a páromnak ebédet a munkahelyére whee nagyon örült neki smile

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Fri Nov 16, 2012 8:38 am

Ma tönkretettem a telefonomat, ezért most szervizben van rolleyes
PostPosted: Fri Nov 16, 2012 1:57 pm

Ma végre véget ért a Szociális gondozó és ápoló képzésem, átmentem a vizsgán! cat_crying

Az Timmy

Kind Miko

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Sat Nov 17, 2012 12:45 am

Az Timmy
Ma végre véget ért a Szociális gondozó és ápoló képzésem, átmentem a vizsgán! cat_crying

Gratulálok!
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 43 44 45 46 47 48 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games