|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 07, 2008 11:59 am
Ayah_TheMetalMania ZebraDeath jak bananowe to tylko nalepki bo... "BANANA STICKERS ARE TOTALLY METAL!!!!!!!!!!!!" twisted twisted twisted  BRUTAL twisted oh yeah, Toki... ooooh 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 08, 2008 6:31 am
który to jest ten... mhm, toki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 08, 2008 10:54 am
pani psychol który to jest ten... mhm, toki? z warkoczykami rofl jest mroczny i słodki i ma śpiączkę cukrzycową rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 08, 2008 11:52 am
wilkus sie rozumie psze pani. hm, ale widze, ze w Yajowym poscie ruska cenzura jedna babe dorwala xd u, cu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 08, 2008 3:20 pm
ZebraDeath pani psychol który to jest ten... mhm, toki? z warkoczykami rofl jest mroczny i słodki i ma śpiączkę cukrzycową rofl rofl i ma misia z diabelskim ogonkiem ( rozumcie to jak chcecie xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 09, 2008 12:42 am
Ayah_TheMetalMania ZebraDeath pani psychol który to jest ten... mhm, toki? z warkoczykami rofl jest mroczny i słodki i ma śpiączkę cukrzycową rofl rofl i ma misia z diabelskim ogonkiem ( rozumcie to jak chcecie xp ) teraz to dałaś Ayah, że jej... rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 09, 2008 4:33 am
Teraz Ayah dala ze swoim signem, ze hej!
Dziewczyno, gdzie ty takie genialne rzeczy znajdujesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 09, 2008 4:52 am
Justinka Teraz Ayah dala ze swoim signem, ze hej! Dziewczyno, gdzie ty takie genialne rzeczy znajdujesz? bo ona ma SIŁĘ! ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 09, 2008 8:11 am
i tu rowniez powinno sie pojawic: "rozumcie to jak chcecie" mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 09, 2008 9:09 am
Az strach rozumiec mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 09, 2008 11:37 am
Ojoj dawno mnie nie bylo. *otrzepuje zastygly kurz ze skrzydel* Ale sie zakurzylam. Musze isc tlumaczyc "Świtezianke" Mickiewicza na jowiszański. :O *biegnie do swojej kajuty*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 09, 2008 11:45 am
ee! ty! to toaleta, aja włąśnie połknąłem trzecią szczoteczkę. ktoś mi pomoże?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 09, 2008 11:56 am
UPS! Pomylilam pomieszczenia... Tak wogole to skoro jest tu toaleta... to w takim razie jest tutaj przemeblowanie... :O *zaczyna szukac swojej kajuty* a tak wogole to wypij to. *podaje kurczakowi plyn antyszczoteczkowy* To powinno pomoc. Ojej! :O Zapomnialam zamowic od Amerykanow swieza dostawe radioaktywnych rzeczy! :O *bardziej zaparczywie szuka swojej kajuty*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 09, 2008 12:12 pm
najbardziej mnie boli że podczas przemeblowania zgubiłam swoją koronę...
i co ja teraz zrobię? cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 09, 2008 12:16 pm
ZebraDeath najbardziej mnie boli że podczas przemeblowania zgubiłam swoją koronę... i co ja teraz zrobię? cry Pani kapitan, oswiadczam, ze potrzebne sa nieuniknione poszukiwania, panskiej korony . *podnosi z ziemi branzolete obsadzana rubinami i szmaragdami* Czyje to?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |