|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 25, 2008 7:06 am
No tak, ja jestem wyjatkowy, najlepszy zwiadowca na All Blue pirate ale tez potrzebuje bazy wypadowej, gdzie moge lizac rany i regenerowac sily ( czyt. zalewac sie rumem pirate )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 25, 2008 7:17 am
tium tium tium w tym tygodniu Totemiek ofiarował:
+2 do butelki rumu -3 do morali +1 do szczęścia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 25, 2008 7:28 am
harab serapel No tak, ja jestem wyjatkowy, najlepszy zwiadowca na All Blue pirate ale tez potrzebuje bazy wypadowej, gdzie moge lizac rany i regenerowac sily ( czyt. zalewac sie rumem pirate ) ja tego nie napisałaaam >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 25, 2008 7:58 am
przytakuj, wacpanna, przytakuj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 25, 2008 11:43 am
harab serapel No tak, ja jestem wyjatkowy, najlepszy zwiadowca na All Blue pirate ale tez potrzebuje bazy wypadowej, gdzie moge lizac rany i regenerowac sily ( czyt. zalewac sie rumem pirate ) To pod stól, liż podłoge i chlej rum z rozbitego gwinta. Ja tam mam swój kącik, nawet dwa, ale żaden nie jest spokojny, nie służy do odpoczynku i lizania ran... No, jedno do lizania, ale nie ran, a jak nawet to nie moich redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 25, 2008 11:45 am
pani psychol Mirwais 8zaczyna podmacywac psycholke* eek łapska precz, prostaku gonk cziken: że co? bo nie rozumiem powinnam się obrazić w tym momencie? xd Co ja na to poradze ze jestem prostaczym prostakiem a do tego bucem *macu mac* :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 25, 2008 11:45 am
Yajo harab serapel No tak, ja jestem wyjatkowy, najlepszy zwiadowca na All Blue pirate ale tez potrzebuje bazy wypadowej, gdzie moge lizac rany i regenerowac sily ( czyt. zalewac sie rumem pirate ) To pod stól, liż podłoge i chlej rum z rozbitego gwinta. Ja tam mam swój kącik, nawet dwa, ale żaden nie jest spokojny, nie służy do odpoczynku i lizania ran... No, jedno do lizania, ale nie ran, a jak nawet to nie moich redface A jak tam twoja armatka mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 25, 2008 11:56 am
Mirwais pani psychol Mirwais 8zaczyna podmacywac psycholke* eek łapska precz, prostaku gonk cziken: że co? bo nie rozumiem powinnam się obrazić w tym momencie? xd Co ja na to poradze ze jestem prostaczym prostakiem a do tego bucem *macu mac* :XP: ejże, znajdź se inną dziewuche xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 25, 2008 11:59 pm
pani psychol Mirwais pani psychol Mirwais 8zaczyna podmacywac psycholke* eek łapska precz, prostaku gonk cziken: że co? bo nie rozumiem powinnam się obrazić w tym momencie? xd Co ja na to poradze ze jestem prostaczym prostakiem a do tego bucem *macu mac* :XP: ejże, znajdź se inną dziewuche xp
Normalnie to bym powiedział "Wybierz mnie, wybierz mnie", ale się powstrzymam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 26, 2008 11:53 am
Wybierz jego! Wybierz jego! Mirwais Yajo harab serapel No tak, ja jestem wyjatkowy, najlepszy zwiadowca na All Blue pirate ale tez potrzebuje bazy wypadowej, gdzie moge lizac rany i regenerowac sily ( czyt. zalewac sie rumem pirate ) To pod stól, liż podłoge i chlej rum z rozbitego gwinta. Ja tam mam swój kącik, nawet dwa, ale żaden nie jest spokojny, nie służy do odpoczynku i lizania ran... No, jedno do lizania, ale nie ran, a jak nawet to nie moich redface A jak tam twoja armatka mrgreen Armatka? a... armatka, a dobrze... chyba... dawno mnie w niej nie było, inne obowiązki, khem ninja ... Hm, gdzie moja kolumbryna?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 27, 2008 7:32 am
Yajo Wybierz jego! Wybierz jego!
boli mnie to co powiedziałaś. chyba psychol(og)a pokładowego potzrebuję.bo ja rownież uczyłem się tego, ale tak głupio ro bić terapię smemu sobie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 27, 2008 7:42 am
słucham, mam w czymś pomóc? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 27, 2008 8:00 am
Yajo Wybierz jego! Wybierz jego! Mirwais Yajo harab serapel No tak, ja jestem wyjatkowy, najlepszy zwiadowca na All Blue pirate ale tez potrzebuje bazy wypadowej, gdzie moge lizac rany i regenerowac sily ( czyt. zalewac sie rumem pirate ) To pod stól, liż podłoge i chlej rum z rozbitego gwinta. Ja tam mam swój kącik, nawet dwa, ale żaden nie jest spokojny, nie służy do odpoczynku i lizania ran... No, jedno do lizania, ale nie ran, a jak nawet to nie moich redface A jak tam twoja armatka mrgreen Armatka? a... armatka, a dobrze... chyba... dawno mnie w niej nie było, inne obowiązki, khem ninja ... Hm, gdzie moja kolumbryna? w mojej kajucie, a gdzie indziej? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 28, 2008 6:34 am
ILikeGreenChickenLegs Yajo Wybierz jego! Wybierz jego!
boli mnie to co powiedziałaś. chyba psychol(og)a pokładowego potzrebuję.bo ja rownież uczyłem się tego, ale tak głupio ro bić terapię smemu sobie.
Zapraszam do mojej kajuty na kozetke. Dorabiam czasem jako psychiatra w szpitalach dla piratow z choroba morska;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 28, 2008 1:46 pm
Justinka ILikeGreenChickenLegs Yajo Wybierz jego! Wybierz jego!
Zapraszam do mojej kajuty na kozetke. Dorabiam czasem jako psychiatra w szpitalach dla piratow z choroba morska;] co amm robić gdzie mam iść? czy zjeść moją kanapkę, którą zrobiłem trzy dni temu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |