|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 3:22 am
Kasmizar ZebraDeath Evil, nie daj sie przekupić temu śliskiemu draniowi, on jest tylko jakimś szczurem lądowym, moze i jest adminem, ale co z tego!? ........swoją drogą, kawki z rumem, moja zła piracico...? Może mój comatus zrobi mały masażyk twojemu coma...eeee, zbolałemu karkowi....? (kasmizar, tylko mi sie waż znów podnieść łapę na swoją monochromatyczą Kapitan to cie pod kilem przeciągnę....) Nie groż mi, zemsta obaliła nie jednego kapitana czy raczej powiedzmy szczerze... tyrana twisted Zadnej czesci mojego ciała nie podniose na kapitan ( od włosów do koniuszków palców) wujek obraza ciocie crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 3:23 am
Agria Kasmizar Agria degenerat Agria degenerat E tam, ja jestem zwolennik dawania w koperte, niech dziecko samo sobie kupi co tam chce. dziekuje, jak cos to zbieram na smoka mrgreen Prosze anioleczku, wujek Ci pomoze zbierac. *Szczerzy sie do Kasmizara* I co matole? Kto jest fajniejszym wujkiem? xp xd cool twisted dziekuje!!!a wujek na nic nie zbiera?? Wujek Kasmizarek zbiera na nastepny list. Niedługo wujek degenerat bedzie biednym wujkiem, ale my mu pomozemy :d jak ja lubie swoich wujkow 4laugh mrgreen bo jestesmy bardzo fajnymi wujkami biggrin . Tylko jak na Ciebie mówić? Siostrzenica? Bratanica? to brzmi podobnie jak wiedzma.... zostaniesz Agrią rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 3:25 am
Kasmizar Agria Kasmizar Agria degenerat Prosze anioleczku, wujek Ci pomoze zbierac. *Szczerzy sie do Kasmizara* I co matole? Kto jest fajniejszym wujkiem? xp xd cool twisted dziekuje!!!a wujek na nic nie zbiera?? Wujek Kasmizarek zbiera na nastepny list. Niedługo wujek degenerat bedzie biednym wujkiem, ale my mu pomozemy :d jak ja lubie swoich wujkow 4laugh mrgreen bo jestesmy bardzo fajnymi wujkami biggrin . Tylko jak na Ciebie mówić? Siostrzenica? Bratanica? to brzmi podobnie jak wiedzma.... zostaniesz Agrią rofl Juka raz napisala "Agriuś", ale ona nie jest ciocia, osobiscie uwazam, ze "Nefti"* jest ladnie mrgreen *Nefti - zona Setha, bog chaosu ze Starozytnego Egiptu, razem z Izyda wylowily z rzeki szatki Ozyrysa, meza Izydy/nie bede sie wiecej rozpisywac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 3:42 am
Agria Kasmizar ZebraDeath Evil, nie daj sie przekupić temu śliskiemu draniowi, on jest tylko jakimś szczurem lądowym, moze i jest adminem, ale co z tego!? ........swoją drogą, kawki z rumem, moja zła piracico...? Może mój comatus zrobi mały masażyk twojemu coma...eeee, zbolałemu karkowi....? (kasmizar, tylko mi sie waż znów podnieść łapę na swoją monochromatyczą Kapitan to cie pod kilem przeciągnę....) Nie groż mi, zemsta obaliła nie jednego kapitana czy raczej powiedzmy szczerze... tyrana twisted Zadnej czesci mojego ciała nie podniose na kapitan ( od włosów do koniuszków palców) wujek obraza ciocie crying crying crying Nie obrazam sad nie mam zamiaru. Nie smuć się. Kapitan Zebra ma u mnie duzo powazania. ps. nie mówie że jestem niebezpiecznie blisko podwieszenia za ciuszki pod kilem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 3:49 am
Agria Kasmizar Agria Kasmizar Agria degenerat Prosze anioleczku, wujek Ci pomoze zbierac. *Szczerzy sie do Kasmizara* I co matole? Kto jest fajniejszym wujkiem? xp xd cool twisted dziekuje!!!a wujek na nic nie zbiera?? Wujek Kasmizarek zbiera na nastepny list. Niedługo wujek degenerat bedzie biednym wujkiem, ale my mu pomozemy :d jak ja lubie swoich wujkow 4laugh mrgreen bo jestesmy bardzo fajnymi wujkami biggrin . Tylko jak na Ciebie mówić? Siostrzenica? Bratanica? to brzmi podobnie jak wiedzma.... zostaniesz Agrią rofl Juka raz napisala "Agriuś", ale ona nie jest ciocia, osobiscie uwazam, ze "Nefti"* jest ladnie mrgreen *Nefti - zona Setha, bog chaosu ze Starozytnego Egiptu, razem z Izyda wylowily z rzeki szatki Ozyrysa, meza Izydy/nie bede sie wiecej rozpisywacO ile pamietam, to nie były tylko ciuszki redface a i tak cosik zostało w morzu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 3:51 am
Kasmizar Agria Kasmizar Agria Kasmizar Wujek Kasmizarek zbiera na nastepny list. Niedługo wujek degenerat bedzie biednym wujkiem, ale my mu pomozemy :d jak ja lubie swoich wujkow 4laugh mrgreen bo jestesmy bardzo fajnymi wujkami biggrin . Tylko jak na Ciebie mówić? Siostrzenica? Bratanica? to brzmi podobnie jak wiedzma.... zostaniesz Agrią rofl Juka raz napisala "Agriuś", ale ona nie jest ciocia, osobiscie uwazam, ze "Nefti"* jest ladnie mrgreen *Nefti - zona Setha, bog chaosu ze Starozytnego Egiptu, razem z Izyda wylowily z rzeki szatki Ozyrysa, meza Izydy/nie bede sie wiecej rozpisywacO ile pamietam, to nie były tylko ciuszki redface a i tak cosik zostało w morzu. no tak... zjadlam "cz" mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 4:06 am
czemu musze sama czuwac na statku?? cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 4:12 am
Agria czemu musze sama czuwac na statku?? cry Załoga się zajęła swoimi Comatusami, to tak jest. Sprawe bede miał do kapitana. Potrzebuje drugiej kajuty. Z Yuki już nie będe mógł spać, bo ciągle Jeremy bedzie przeszkadzał. Zalezy jak długo bedzie na statku....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 4:14 am
Kasmizar Agria czemu musze sama czuwac na statku?? cry Załoga się zajęła swoimi Comatusami, to tak jest. Sprawe bede miał do kapitana. Potrzebuje drugiej kajuty. Z Yuki już nie będe mógł spać, bo ciągle Jeremy bedzie przeszkadzał. Zalezy jak długo bedzie na statku.... powinnam miec na komputerze w kajucie plan statku... ano jest wolny pokoj... tylko trzeba posprzatac mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 4:39 am
Agria Kasmizar Agria czemu musze sama czuwac na statku?? cry Załoga się zajęła swoimi Comatusami, to tak jest. Sprawe bede miał do kapitana. Potrzebuje drugiej kajuty. Z Yuki już nie będe mógł spać, bo ciągle Jeremy bedzie przeszkadzał. Zalezy jak długo bedzie na statku.... powinnam miec na komputerze w kajucie plan statku... ano jest wolny pokoj... tylko trzeba posprzatac mrgreen Czemu mnie ten bałagan nie dziwi? wink Teraz jeszcze nie, ale pozniej ide posprzatac i zajmuje nowe miejsce. Nie bede patrzyl na bezeceństwa jakie Yuki wyprawia redface jestem piratem, ale wstydliwym.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 4:42 am
Kasmizar Agria Kasmizar Agria czemu musze sama czuwac na statku?? cry Załoga się zajęła swoimi Comatusami, to tak jest. Sprawe bede miał do kapitana. Potrzebuje drugiej kajuty. Z Yuki już nie będe mógł spać, bo ciągle Jeremy bedzie przeszkadzał. Zalezy jak długo bedzie na statku.... powinnam miec na komputerze w kajucie plan statku... ano jest wolny pokoj... tylko trzeba posprzatac mrgreen Czemu mnie ten bałagan nie dziwi? wink Teraz jeszcze nie, ale pozniej ide posprzatac i zajmuje nowe miejsce. Nie bede patrzyl na bezeceństwa jakie Yuki wyprawia redface jestem piratem, ale wstydliwym. nie musisz sprzatac... mozesz taplac sie w pajeczynach mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 4:59 am
Agria Kasmizar Agria Kasmizar Agria czemu musze sama czuwac na statku?? cry Załoga się zajęła swoimi Comatusami, to tak jest. Sprawe bede miał do kapitana. Potrzebuje drugiej kajuty. Z Yuki już nie będe mógł spać, bo ciągle Jeremy bedzie przeszkadzał. Zalezy jak długo bedzie na statku.... powinnam miec na komputerze w kajucie plan statku... ano jest wolny pokoj... tylko trzeba posprzatac mrgreen Czemu mnie ten bałagan nie dziwi? wink Teraz jeszcze nie, ale pozniej ide posprzatac i zajmuje nowe miejsce. Nie bede patrzyl na bezeceństwa jakie Yuki wyprawia redface jestem piratem, ale wstydliwym. nie musisz sprzatac... mozesz taplac sie w pajeczynach mrgreen Nie bede musiał rozwieszac hamaka jezeli są juz pajeczyny, wygodne nawet, milutkie.... tylko jakieś takie lepkie..... oj trzymaja sie mocno..... zaraz pusci.... NIE PUSZCZA gonk oj bede musiał rapierem sie odciac * chwile majstruje* na kaszalota, nie moge złapac.... Agriuuu tu jest ciemno..... nie wychodz, pomozesz mi. Tak sie zastanawiam czemu na pokoju była tabliczka " SZELOBA'S NEST". oj dobrze, ze jestes, tutaj chwyc.... ej ty nie miałas takich włochatych odnózy.... i tak z paszczy Ci nie jechało...... coś jest nie tak..... EJJJ!!!! NIE GRYŻ!!!! AGRIA gonk RATUJ WUJKA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 5:05 am
Kasmizar Agria Kasmizar Agria Kasmizar Agria czemu musze sama czuwac na statku?? cry Załoga się zajęła swoimi Comatusami, to tak jest. Sprawe bede miał do kapitana. Potrzebuje drugiej kajuty. Z Yuki już nie będe mógł spać, bo ciągle Jeremy bedzie przeszkadzał. Zalezy jak długo bedzie na statku.... powinnam miec na komputerze w kajucie plan statku... ano jest wolny pokoj... tylko trzeba posprzatac mrgreen Czemu mnie ten bałagan nie dziwi? wink Teraz jeszcze nie, ale pozniej ide posprzatac i zajmuje nowe miejsce. Nie bede patrzyl na bezeceństwa jakie Yuki wyprawia redface jestem piratem, ale wstydliwym. nie musisz sprzatac... mozesz taplac sie w pajeczynach mrgreen Nie bede musiał rozwieszac hamaka jezeli są juz pajeczyny, wygodne nawet, milutkie.... tylko jakieś takie lepkie..... oj trzymaja sie mocno..... zaraz pusci.... NIE PUSZCZA gonk oj bede musiał rapierem sie odciac * chwile majstruje* na kaszalota, nie moge złapac.... Agriuuu tu jest ciemno..... nie wychodz, pomozesz mi. Tak sie zastanawiam czemu na pokoju była tabliczka " SZELOBA'S NEST". oj dobrze, ze jestes, tutaj chwyc.... ej ty nie miałas takich włochatych odnózy.... i tak z paszczy Ci nie jechało...... coś jest nie tak..... EJJJ!!!! NIE GRYŻ!!!! AGRIA gonk RATUJ WUJKA*ciach*(przywala stworzeniu laska, rozbija na glowie butelke i zamraza swoim whip of ice od pierwszego wujka)nic wujkowi nie jest??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 5:20 am
czyzbym przyszla za pozno gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 5:21 am
Agria czyzbym przyszla za pozno gonk crying rumu..... rumu....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |