Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Piracimy sie? Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 42 43 44 45 46 47 ... 509 510 511 512 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

z okazji 450 strony...
  ...otwieramy beczkę rumu!
  ...i beczkę śledzi!
  ...i balujemy do rana!
View Results

Agria

PostPosted: Wed Aug 30, 2006 3:22 am

Kasmizar
ZebraDeath
Evil, nie daj sie przekupić temu śliskiemu draniowi, on jest tylko jakimś szczurem lądowym, moze i jest adminem, ale co z tego!?

........swoją drogą, kawki z rumem, moja zła piracico...? Może mój comatus zrobi mały masażyk twojemu coma...eeee, zbolałemu karkowi....?

(kasmizar, tylko mi sie waż znów podnieść łapę na swoją monochromatyczą Kapitan to cie pod kilem przeciągnę....)

Nie groż mi, zemsta obaliła nie jednego kapitana czy raczej powiedzmy szczerze... tyrana twisted

Zadnej czesci mojego ciała nie podniose na kapitan ( od włosów do koniuszków palców)
wujek obraza ciocie crying crying crying
PostPosted: Wed Aug 30, 2006 3:23 am

Agria
Kasmizar
Agria
degenerat
Agria
degenerat

E tam, ja jestem zwolennik dawania w koperte, niech dziecko samo sobie kupi co tam chce.
dziekuje, jak cos to zbieram na smoka mrgreen
Prosze anioleczku, wujek Ci pomoze zbierac.
*Szczerzy sie do Kasmizara* I co matole? Kto jest fajniejszym wujkiem? xp xd cool twisted
dziekuje!!!a wujek na nic nie zbiera??
Wujek Kasmizarek zbiera na nastepny list. Niedługo wujek degenerat bedzie biednym wujkiem, ale my mu pomozemy :d
jak ja lubie swoich wujkow 4laugh mrgreen

bo jestesmy bardzo fajnymi wujkami biggrin . Tylko jak na Ciebie mówić? Siostrzenica? Bratanica? to brzmi podobnie jak wiedzma....
zostaniesz Agrią rofl

Kasmizar
Crew

Agria

PostPosted: Wed Aug 30, 2006 3:25 am

Kasmizar
Agria
Kasmizar
Agria
degenerat
*Szczerzy sie do Kasmizara* I co matole? Kto jest fajniejszym wujkiem? xp xd cool twisted
Wujek Kasmizarek zbiera na nastepny list. Niedługo wujek degenerat bedzie biednym wujkiem, ale my mu pomozemy :d

bo jestesmy bardzo fajnymi wujkami biggrin . Tylko jak na Ciebie mówić? Siostrzenica? Bratanica? to brzmi podobnie jak wiedzma....
zostaniesz Agrią rofl
Juka raz napisala "Agriuś", ale ona nie jest ciocia, osobiscie uwazam, ze "Nefti"* jest ladnie mrgreen

*Nefti - zona Setha, bog chaosu ze Starozytnego Egiptu, razem z Izyda wylowily z rzeki szatki Ozyrysa, meza Izydy/nie bede sie wiecej rozpisywac
PostPosted: Wed Aug 30, 2006 3:42 am

Agria
Kasmizar
ZebraDeath
Evil, nie daj sie przekupić temu śliskiemu draniowi, on jest tylko jakimś szczurem lądowym, moze i jest adminem, ale co z tego!?

........swoją drogą, kawki z rumem, moja zła piracico...? Może mój comatus zrobi mały masażyk twojemu coma...eeee, zbolałemu karkowi....?

(kasmizar, tylko mi sie waż znów podnieść łapę na swoją monochromatyczą Kapitan to cie pod kilem przeciągnę....)

Nie groż mi, zemsta obaliła nie jednego kapitana czy raczej powiedzmy szczerze... tyrana twisted

Zadnej czesci mojego ciała nie podniose na kapitan ( od włosów do koniuszków palców)
wujek obraza ciocie crying crying crying

Nie obrazam sad nie mam zamiaru. Nie smuć się. Kapitan Zebra ma u mnie duzo powazania.

ps. nie mówie że jestem niebezpiecznie blisko podwieszenia za ciuszki pod kilem sweatdrop

Kasmizar
Crew

Kasmizar
Crew

PostPosted: Wed Aug 30, 2006 3:49 am

Agria
Kasmizar
Agria
Kasmizar
Agria
degenerat

zostaniesz Agrią rofl
Juka raz napisala "Agriuś", ale ona nie jest ciocia, osobiscie uwazam, ze "Nefti"* jest ladnie mrgreen

*Nefti - zona Setha, bog chaosu ze Starozytnego Egiptu, razem z Izyda wylowily z rzeki szatki Ozyrysa, meza Izydy/nie bede sie wiecej rozpisywac

O ile pamietam, to nie były tylko ciuszki redface a i tak cosik zostało w morzu.
PostPosted: Wed Aug 30, 2006 3:51 am

Kasmizar
Agria
Kasmizar
Agria
Kasmizar

zostaniesz Agrią rofl

O ile pamietam, to nie były tylko ciuszki redface a i tak cosik zostało w morzu.
no tak... zjadlam "cz" mrgreen

Agria

Agria

PostPosted: Wed Aug 30, 2006 4:06 am

czemu musze sama czuwac na statku?? cry
PostPosted: Wed Aug 30, 2006 4:12 am

Agria

Załoga się zajęła swoimi Comatusami, to tak jest.

Sprawe bede miał do kapitana. Potrzebuje drugiej kajuty. Z Yuki już nie będe mógł spać, bo ciągle Jeremy bedzie przeszkadzał. Zalezy jak długo bedzie na statku....

Kasmizar
Crew

Agria

PostPosted: Wed Aug 30, 2006 4:14 am

Kasmizar
Agria

Sprawe bede miał do kapitana. Potrzebuje drugiej kajuty. Z Yuki już nie będe mógł spać, bo ciągle Jeremy bedzie przeszkadzał. Zalezy jak długo bedzie na statku....
powinnam miec na komputerze w kajucie plan statku... ano jest wolny pokoj... tylko trzeba posprzatac mrgreen
PostPosted: Wed Aug 30, 2006 4:39 am

Agria
Kasmizar
Agria

powinnam miec na komputerze w kajucie plan statku... ano jest wolny pokoj... tylko trzeba posprzatac mrgreen

Czemu mnie ten bałagan nie dziwi? wink
Teraz jeszcze nie, ale pozniej ide posprzatac i zajmuje nowe miejsce. Nie bede patrzyl na bezeceństwa jakie Yuki wyprawia redface jestem piratem, ale wstydliwym.

Kasmizar
Crew

Agria

PostPosted: Wed Aug 30, 2006 4:42 am

Kasmizar
Agria
Kasmizar
Agria

Teraz jeszcze nie, ale pozniej ide posprzatac i zajmuje nowe miejsce. Nie bede patrzyl na bezeceństwa jakie Yuki wyprawia redface jestem piratem, ale wstydliwym.
nie musisz sprzatac... mozesz taplac sie w pajeczynach mrgreen
PostPosted: Wed Aug 30, 2006 4:59 am

Agria
Kasmizar
Agria
Kasmizar
Agria

Nie bede musiał rozwieszac hamaka jezeli są juz pajeczyny, wygodne nawet, milutkie.... tylko jakieś takie lepkie..... oj trzymaja sie mocno..... zaraz pusci.... NIE PUSZCZA gonk oj bede musiał rapierem sie odciac
* chwile majstruje* na kaszalota, nie moge złapac....
Agriuuu tu jest ciemno..... nie wychodz, pomozesz mi. Tak sie zastanawiam czemu na pokoju była tabliczka " SZELOBA'S NEST". oj dobrze, ze jestes, tutaj chwyc.... ej ty nie miałas takich włochatych odnózy.... i tak z paszczy Ci nie jechało...... coś jest nie tak.....
EJJJ!!!! NIE GRYŻ!!!!

AGRIA gonk RATUJ WUJKA

Kasmizar
Crew

Agria

PostPosted: Wed Aug 30, 2006 5:05 am

Kasmizar
Agria
Kasmizar
Agria
Kasmizar
Agria

Nie bede musiał rozwieszac hamaka jezeli są juz pajeczyny, wygodne nawet, milutkie.... tylko jakieś takie lepkie..... oj trzymaja sie mocno..... zaraz pusci.... NIE PUSZCZA gonk oj bede musiał rapierem sie odciac
* chwile majstruje* na kaszalota, nie moge złapac....
Agriuuu tu jest ciemno..... nie wychodz, pomozesz mi. Tak sie zastanawiam czemu na pokoju była tabliczka " SZELOBA'S NEST". oj dobrze, ze jestes, tutaj chwyc.... ej ty nie miałas takich włochatych odnózy.... i tak z paszczy Ci nie jechało...... coś jest nie tak.....
EJJJ!!!! NIE GRYŻ!!!!

AGRIA gonk RATUJ WUJKA
*ciach*(przywala stworzeniu laska, rozbija na glowie butelke i zamraza swoim whip of ice od pierwszego wujka)nic wujkowi nie jest??
PostPosted: Wed Aug 30, 2006 5:20 am

czyzbym przyszla za pozno gonk crying

Agria

Kasmizar
Crew

PostPosted: Wed Aug 30, 2006 5:21 am

Agria
czyzbym przyszla za pozno gonk crying

rumu..... rumu....
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 42 43 44 45 46 47 ... 509 510 511 512 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games