|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 01, 2012 7:52 am
Yuki Naoto Malreni A vasárnapomat le sem írom, mert úgysem hinné el senki. Na jó... mégis... Az egész a szombat estével kezdődött, mikor is elfogyasztottunk három liter bort és egy üveg whiskyt négyen. Nagyjából két órát aludtam hajnalban, után keltünk fel és irány az AniwaCon, hogy leadjam alkotótársaim és a magam kiadványát árusítás céljából. Molylepke elcsapta a hasát és végül nem jött velem. Mivel dög fáradt voltam és nem volt mit csinálnom, egyedül nem volt kedvem maradni. Körülnéztem a nagyteremben, hogy miket árusítanak még. Ekkor ismerkedtem meg Anton-nal, aki Angliából jött, hogy plüssöket áruljon és egy szót sem beszélt magyarul. Végül ottmaradtam árusítani és fordítani, mikor arra volt szükség, cserébe annyi plüsst hozhattam el, amennyit nem szégyelltem. Az egész nap olyan volt, mint egy álom, csak a plüssök az asztalomon emlékeztetnek arra, hogy megtörtént. Iszonyat elfáradtam estére. Mikor hazaértem, leültem, hogy levegyem a zoknim és ültő helyemben elaludtam. Másfél órával később felriadtam, kajáltam és végül bezuhantam az ágyba. Huszonkét órát aludtam… vá! de jó napod volt! *-* Köszi. Remélem az Őszi MondoCon-on megismételhetem ezt. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 01, 2012 6:20 pm
Ma, sajnos az utolsó villalakóm is kimúlt. Követve az elmúlt években kialakult, magát már-már tradícióvá kinövő eseménysorozatot, ismételten befogtam pár poloskát, akik bejöttek a szobámba. Nagy meglepetésemre három nappal ezelőtt egy ritka példány került az üvegembe. (Megtiszteltetésnek vehetik a dögök, hogy idén nem gagyi műanyag palackba zártam őket, hanem egy Asahi sörösüvegbe.) Egy Levéllábú poloskát fogtam el, nem úgy, mint elődei, akik másnapra kimúltak, ez még ma is virgonc volt... estig... Még vergődik, de szerintem reggelre ez is kimúlik. Úgyhogy, a villa nyitva áll az új tagoknak! biggrin
edit: Hát ez... kampó...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 02, 2012 1:19 pm
Malreni Ma, sajnos az utolsó villalakóm is kimúlt. Követve az elmúlt években kialakult, magát már-már tradícióvá kinövő eseménysorozatot, ismételten befogtam pár poloskát, akik bejöttek a szobámba. Nagy meglepetésemre három nappal ezelőtt egy ritka példány került az üvegembe. (Megtiszteltetésnek vehetik a dögök, hogy idén nem gagyi műanyag palackba zártam őket, hanem egy Asahi sörösüvegbe.) Egy Levéllábú poloskát fogtam el, nem úgy, mint elődei, akik másnapra kimúltak, ez még ma is virgonc volt... estig... Még vergődik, de szerintem reggelre ez is kimúlik. Úgyhogy, a villa nyitva áll az új tagoknak! biggrin edit:Hát ez... kampó... Lol elvagy... Majd szavazok, ha lesz beszavazóshow. 3nodding Nálunk ma az történt, hogy....Apám verselős kedvében volt: Én: - Apa, elővennél valamilyen tésztát? Apa: - Persze, milyet kérsz? Van "barna, egyenes, görbe... nyald a seggemet körbe!" Én: O_________o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 04, 2012 4:04 am
Én a két con közül valószínűleg megint a Holdfényconra megyek majd, még nem tudom... sweatdrop
Ma befejeztem a Tiger & Bunny-t (felkeltette az érdeklődésem az announcement meg az abban linkelt oldal kis videója), érdekes sorozat szerintem smile Írhatok róla ismertetőt az anime ismertetős fórumba. Egyébként már tavaly is tudtam róla egy picit, amikor utánanéztem, hogy az eladó NPC-k kiknek öltöztek be Halloweenkor és Ian a főszereplőnek volt beöltözve smile Csak akkor valahogy még "nem lettem eléggé meggyőzve", hogy nézzem meg, milyen az anime. És először cseréltem égőt létrán... bár nem volt olyan ijesztő, a bejárati ajtó fölöttit kellett, csak reméltem, hogy jól csavarom vissza a csavarmenetes búrát...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 05, 2012 11:56 am
Tegnap a dédi temetésén megtudtam, hogy a gyászlapot lehet partilapnak is nevezni...
Valószínűleg bennem van a hiba, hogy hallásra az angol party szó jut az eszembe, ami, lássuk be, egy temetésnél nem igazán helyén való az én értelmezésem szerint.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 08, 2012 11:32 am
Ma végre olyan állapotban hagytam el a nagyim lakását, hogy büszke lehetek az eredményre. Olyan tip-topra takarítottuk, hogy tényleg már az utolsó simítások vannak. 3nodding
Na persze a felújítani fel kell néhány dolgot, de legalább jelenleg egy rendes, tiszta, élhető környezetet teremtettünk. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 01, 2012 11:21 am
Molylepke Tegnap a dédi temetésén megtudtam, hogy a gyászlapot lehet partilapnak is nevezni... Valószínűleg bennem van a hiba, hogy hallásra az angol party szó jut az eszembe, ami, lássuk be, egy temetésnél nem igazán helyén való az én értelmezésem szerint. Teljesen egyetértek veled.Én pl nagymamám temetésén azért nem bőgtem el magam,mert rettentően zavart,hogy anyukámék munkatársai pl meg még sokan mások ott voltak,holott nem is ismerték.Jó értem én,hogy anyukám miatt jöttek,hogy részvétet nyilvánítsanak,de engem mégis zavart a sok ismeretlen ismerős.Nem hogy még partinak nevezzék...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 02, 2012 12:16 pm
Lepattintottam véletlenül a laptop egyik gombját, majd Google és néhány videó segítségével rájöttem, hogy érdemes megpróbálni és úgy 10-15 perc macera után sikerült smile Macskaforgalom is volt ma rendesen. cat_3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 02, 2012 2:55 pm
Ma van a 4. évfordulónk a párommal whee Elvitt vacsorázni oda, ahol először ettünk együtt heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2012 1:03 am
Ha szerettek és szeretnétek meghálálni a sok éves Guild moderátori munkám, akkor küldjetek nekem ajándékba sok-sok ilyet!
Sacred Leaf
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2012 7:06 am
renahk Molylepke Tegnap a dédi temetésén megtudtam, hogy a gyászlapot lehet partilapnak is nevezni... Valószínűleg bennem van a hiba, hogy hallásra az angol party szó jut az eszembe, ami, lássuk be, egy temetésnél nem igazán helyén való az én értelmezésem szerint. Teljesen egyetértek veled.Én pl nagymamám temetésén azért nem bőgtem el magam,mert rettentően zavart,hogy anyukámék munkatársai pl meg még sokan mások ott voltak,holott nem is ismerték.Jó értem én,hogy anyukám miatt jöttek,hogy részvétet nyilvánítsanak,de engem mégis zavart a sok ismeretlen ismerős.Nem hogy még partinak nevezzék... Engem az idegenek nem zavartak. Inkább az, amikor megcsörrent az egyik meg sem hívott ismerős telefonja... Tiszteletlenség felsőfokon. 3nodding Az egész valahogy annyira megráz, - főleg a koporsós temetésnél az első ásónyi föld érkezése a koporsóra, - hogy egyszerűen hidegen hagy, ki van körülöttem. ON:Egyre gyakrabban eljátszok a gondolattal, hogy rendelek magamnak egy ilyet... Ha nagyon kicentizném az életemet, akkor még tellene is rá...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 04, 2012 9:31 pm
Oké... más megközelítés...
Az a személy, aki a legtöbbet küldi nekem ebből:
Sacred Leaf
Az kap ajándékba egy ilyet:
Dewdrops
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 07, 2012 3:23 pm
Ma az történt, hogy...
Szüleim jöttek haza Mamóéktól, és én pakolom ki a szatyrukat, amit a Mama rakott tele mindenféle földi jóval:
Én: - Mi van a szatyorban? Apa: - Csak 1 doboznyi leves meg süti. Én: - Akkor mi a másik doboz? Anya: - Az is leves. Apa: - Az mikor került a szatyorba? Anya: *legyint* Én: - A két rúd az ugye bejgli? Anya: - Nem, hajtott tészta. Én: - Oké. És mi van a kis szatyorban? Anya: - Milyen kis szatyorban? Én: *kibont* - Jé, sajtos süti! *beleharap* - Vagy lekváros... Anya: - Na AZ mikor került bele a szatyorba... Én: *legyint*
XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 08, 2012 1:28 am
Molylepke ON:Egyre gyakrabban eljátszok a gondolattal, hogy rendelek magamnak egy ilyet... Ha nagyon kicentizném az életemet, akkor még tellene is rá... Puella Magi Madoka Magica?! most kezdtem el nézni 3nodding a 5. résznél tartok...érdemes folytatni? szerk.: már a 8. résznél járok és úgy érzem, hogy Kyubey a főgonosz...nagyon durva ez az anime surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 08, 2012 12:46 pm
Yuki Naoto Puella Magi Madoka Magica?! most kezdtem el nézni 3nodding a 5. résznél tartok...érdemes folytatni? szerk.: már a 8. résznél járok és úgy érzem, hogy Kyubey a főgonosz...nagyon durva ez az anime surprised Szerintem érdemes rászánni az időt, abszolút jó sorozat. :3 Szólj, ha végignézted, érdekel a reakciód. 3nodding Amúgy remélem a BD-verziót nézed, abban úgy +10-15 perc bónusz van, és a grafikán is javítottak (bár nekem a TV-verzió is ugyanúgy bejött, de azt el kell ismerni, hogy kevesebb a QUALITY a BD-ver.-ben).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |