|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 20, 2008 7:34 am
Mirwais ahooojjj z tym Kogo Wybucowac mrgreen Zacznij od haraba, bo ostatnio cos sie humorzasyty zrobil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 20, 2008 11:56 pm
Justinka Mirwais ahooojjj z tym Kogo Wybucowac mrgreen Zacznij od haraba, bo ostatnio cos sie humorzasyty zrobil
a nie lepiej najpierw mu palce obciąć?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 21, 2008 1:45 am
dawaj cziken, dawaj twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 21, 2008 8:01 am
wilkus harab serapel To nie do ciebie Ayau wink To moja odpowiedz na spiskowcow przeciwko najlepszemu zwiadowcy na All Blue All Blue o.O? zabierz nas taaaaaam xd za probe dorobienia mi cyckow? zapomnij xp pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 21, 2008 8:25 am
harab serapel wilkus harab serapel To nie do ciebie Ayau wink To moja odpowiedz na spiskowcow przeciwko najlepszemu zwiadowcy na All Blue All Blue o.O? zabierz nas taaaaaam xd za probe dorobienia mi cyckow? zapomnij xp pirate nawet, jezeli Ci cos pozniej ugotuje? xd *kucharski blysk w oku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 21, 2008 10:29 am
Ze niby przegapiłam dorabianie cyców? gonk ... Zycie jest zue.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 22, 2008 2:41 am
zmora13 Ze niby przegapiłam dorabianie cyców? gonk ... Zycie jest zue. Nie przegapilas,bo powstal bunt plemnika na pokladzie i psich cyckow nie bylo sad A teraz ukradli wywar i znowu nuda bedzie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 22, 2008 9:31 am
Jak ja sie zaraz wezmę za czyjś bunt, to będzie po krzyku i sobie potańczymy domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 22, 2008 9:37 am
z tego, co zauwazylam, maszt ma co najmniej kilka par cyckow. paranoja... ozby, bedzie wabik <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 22, 2008 11:52 am
Ale chyba jednak ominęło mnie kilka rzeczy... od kiedy masz ma cyce? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 22, 2008 12:18 pm
chyba zeszlej strony. albo bardziej zeszlej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 23, 2008 12:56 am
dajcie mi paluchy! inaczej wywaru nie bedzie. mad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 23, 2008 12:33 pm
*Otwiera kolejna beczke rumu* i nuci dalej*
Czarnobrody nasz kapitan był d C d A zwał się Edward Teach B C d W 16-tym roku przyszedł by d C d By z diabłem i z nami pić B C d Potężna postać, dziki wzrok Hiszpanom śmiał się w twarz Rabował statki, nim minął rok Dziesiąty pryz był już nasz
REF. Bo kapitan nasz szalony był F C d Mówiono, że z diabłem ma pakt B C d Gdy w warkocz zaplatał brodę swą F C d Drżał przed nim cały świat B C d
Zapragnął zrobić na statku piekło Pod pokład spędził nas W trującym dymie prochu i siarki Wytrzymał najdłużej z nas Na Karaibach z nami był Marynarz - nie znał go nikt Nie gadał z nami, ze starym pił Mówiono, że to sam Zły
Spotswood ogłosił nagrodę za nasz bryg Złoto za naszą śmierć Więc żywy dziś nie wyjdzie nikt Kto Teacha pragnął mieć Zadano mu dwadzieścia ran Na pokład ciężko padł Dziś odwróconą losu kartą W piekle z czartami gra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 23, 2008 12:42 pm
no nie, ta się znowu schlała rumem i mamy...
rumuńskie dziewcze :=(
(ale kiepski dowcipas, wiecie, to taka gra słowna)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 23, 2008 12:47 pm
pani psychol no nie, ta się znowu schlała rumem i mamy... rumuńskie dziewcze :=( (ale kiepski dowcipas, wiecie, to taka gra słowna)
romańskie dziewczę. giertychskie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|