|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 01, 2012 1:50 pm
Ma az történt, hogy....
Megnéztük az új Batman filmet. whee Ezt leszámítva elég szerencsétlen egy nap volt. Mármint én voltam szerencsétlen. Több alkalommal is.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 02, 2012 4:04 am
Ma eddig volt... posta, vásárlás és hajvágatás. Érdekes lett, kicsit rövidebbre vágattam, mint legutóbb. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 03, 2012 8:00 am
Kihúzták a fogamat... 6x dózis érzéstelenítőt kaptam, de még így is fájt... csak a korona volt meg a fogból szval azt le kellett törni, aztán ki a két gyökeret egyesével o.o a fogorvos jobban félt mint én x'D De ottvolt velem apa és fogta a kezem *-* szval túléltem xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 05, 2012 10:35 am
Mamanapló kitudjahanyadik nap:
Ma első alkalommal (és reményeim szerint utoljára) a Mama meggyanúsított, hogy elvettem egy cuccát. Merthogy én olyan vagyok. Visszavezettem az asztalkájához amin a cuccai vannak, és rámutattam arra a cuccra, amit elvileg eltulajdonítottam. Tulajdonképpen csak egy karnyújtásnyira volt tőle...
5 perccel később meg erősködött, hogy meg akarja adni nekem a PIN kódját a bankkártyájához, mert "mi van, ha történik valami". Mondom a Mamának, hogy egyrészt nem fog semmi történni, másrészt én nem vagyok kíváncsi a kódjára. Erre jön a válasz: "Jó, én tudom, hogy nem olyan vagy, de mi van ha kórházba kerülök, és kell a pénz."
Komolyan mondom, hogy a legádázabb ellenségemnek sem kívánom, hogy a szeme láttára kerüljenek az ősei ilyen állapotba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 13, 2012 2:57 am
Nem ma történt, hanem hétvégén.... Családdal és ismerősökkel elutaztunk Mátraházára és onnan gyalogtúráztunk fel Kékestetőre. 17-en voltunk, elég vegyes korosztályból de nagyon jól éreztük magunkat. Aztán elmentünk egy közeli pincészetbe, ahol nagyon jót ettünk és ittunk whee nagyon sokat ittunk xp vasárnap pedig másnaposan mentünk Klára-napot köszönteni a nagyszüleimhez. jó kis hétvége volt 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 13, 2012 8:32 am
Hazaértem a hétvégézésről, így ezek nem ma történtek. Szóval... Lementünk a telekre barátokkal, hogy kicsit jól érezzük magunkat, magyarul IHB. MEg akartuk nézni a Perszeidákat, de természetesen szombaton az egész ég felhős volt, így erről lemaradtunk. Ennyi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 12, 2012 3:59 pm
Mama-napló, utolsó bejegyzés:
Ma megvolt a Mama temetése. Szép volt a szertartás, és ahhoz képest, hogy azt hittük alig leszünk, végül majd' 20-an voltunk jelen.
A Mama barátnői egytől-egyig tünemények voltak, egyedül a nagypapám testvérén akadtam ki, akit, bár meg sem hívtunk, mert alig ismerte a Mamát, de eljött, hogy 2x is megcsörrenhessen a telefonja a pap szónoklatának a közepén.
Bájos.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 14, 2012 10:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 14, 2012 10:25 am
Nyugodjon békében.
(Nálunk nagymamám egy ismerőse hunyt el...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 14, 2012 2:32 pm
...semmi, csak 20 perccel előbb engedtek el minket suliból, király ez a logisztika. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 17, 2012 10:46 am
Ma volt gyökérkezelés, 3. felvonás.
A szurkálás már nem fájt mint a múltkor (az nagyon fájdalmas volt 2 hete), kaptam szokásos zöld antibaci folyadékot bele, majd pici színes miniszívószálakra emlékeztető izéket rakosgatott be, később látom az asszisztens valami fehér készüléknél egy fémeszközt tart egy nagy lángba. Kicsit a kínzás meg a kovácsmesterség ugrott be róla, néztem na mi lesz. Belenyúlkált a "lángon edzett" eszközzel (fekete volt a vége), szerencsére semmit nem éreztem (megjegyzem, hogy a legelső idegkiszedős kezelésnél használt csak érzéstelenítőt, a második és harmadik kezelésnél már nem mert tudnia kellett, mikor fáj mikor nem. De a fogorvos rendes, egy fiatal nő, SZTK-ban dolgozik). majd megint ideiglenes tömés és két hét múlva jön a fedőtömés. Kiderült., hogy a "miniszívószálak" maguk a gyökértömések a csatornákba, az "égetés" meg a töméshez kellett valamiért. A kezelés alatt vattacuccokat tett ínyemhez felül alul és néha a nyelvem alá is. A kezelés után kicsit fájt a nyelvem töve, de nem nagyon és nem sokáig. A 2 héttel ezelőtti kezelés után viszont egész este fájt de csak bizonyos nyelvmozdulatokra és másnapra elmúlt, elvileg azért, mert "el lett tartva" a nyelv a szivacsokkal. Tudom, hogy nem jó a gyökérkezelés, de inkább az, mint a gyökérgyulladás. 3nodding És tudok rajta rágni rendesen, egy hátsó rágófog az "illető".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 17, 2012 4:38 pm
A vasárnapomat le sem írom, mert úgysem hinné el senki.
Na jó... mégis...
Az egész a szombat estével kezdődött, mikor is elfogyasztottunk három liter bort és egy üveg whiskyt négyen. Nagyjából két órát aludtam hajnalban, után keltünk fel és irány az AniwaCon, hogy leadjam alkotótársaim és a magam kiadványát árusítás céljából. Molylepke elcsapta a hasát és végül nem jött velem. Mivel dög fáradt voltam és nem volt mit csinálnom, egyedül nem volt kedvem maradni. Körülnéztem a nagyteremben, hogy miket árusítanak még. Ekkor ismerkedtem meg Anton-nal, aki Angliából jött, hogy plüssöket áruljon és egy szót sem beszélt magyarul. Végül ottmaradtam árusítani és fordítani, mikor arra volt szükség, cserébe annyi plüsst hozhattam el, amennyit nem szégyelltem. Az egész nap olyan volt, mint egy álom, csak a plüssök az asztalomon emlékeztetnek arra, hogy megtörtént. Iszonyat elfáradtam estére. Mikor hazaértem, leültem, hogy levegyem a zoknim és ültő helyemben elaludtam. Másfél órával később felriadtam, kajáltam és végül bezuhantam az ágyba. Huszonkét órát aludtam…
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 26, 2012 11:16 am
Ma nagyimnak írattam fel gyógyszereket, az egyik várakozónak feltűnt egy hölgy akcentusa, megkérdezte hova valósi, a kérdezett nem kívánt válaszolni, aztán olyanokat mondogatott halkan a kérdező, hogy "ne a mi pénzünkön kezeltessék magukat" és kiegyeztünk, hogy erről ne nyissunk vitát (de nem vesztünk össze). Különben normálisan viselkedett az a hölgy, akit megkérdezett. Hosszú várakozás után sikerült felíratni kiváltás minden. Délin érdeklődtem a kék pólót hordó dolgozóktól, hogy most megy-e az új metró, mondták, hogy nemsokára jön a Délire, és jött is. Megvártam, amíg bejön a másik vágányon, és azzal elmentem smile Majd panoráma röntgent csináltak a fogaimról, sajna az igyekezetem ellenére elmozdult, végül 3x csináltak... Nem volt könnyű magasabbra tett tartóval leszorítani az állam sweatdrop A harmadiknál már mondták, hogy inkább csukjam be a szemem, hátha úgy még kevésbé mozdítom el úgy a fejem. Megkapom és milyen címke van mellette? "Tisztel Doktornő/úr, a beteg csontozata, alkata illetve fogazata miatt sajnos nem tudtunk kitűnő minőségű felvételt készíteni". Aha. Érdekes indoklás... A váróteremben meg Oroszlánkirály 2 ment a TV-n DVD-ről... xd (Volt ott egyébként 1-2 kisgyerek is).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 26, 2012 11:29 pm
Malreni A vasárnapomat le sem írom, mert úgysem hinné el senki. Na jó... mégis... Az egész a szombat estével kezdődött, mikor is elfogyasztottunk három liter bort és egy üveg whiskyt négyen. Nagyjából két órát aludtam hajnalban, után keltünk fel és irány az AniwaCon, hogy leadjam alkotótársaim és a magam kiadványát árusítás céljából. Molylepke elcsapta a hasát és végül nem jött velem. Mivel dög fáradt voltam és nem volt mit csinálnom, egyedül nem volt kedvem maradni. Körülnéztem a nagyteremben, hogy miket árusítanak még. Ekkor ismerkedtem meg Anton-nal, aki Angliából jött, hogy plüssöket áruljon és egy szót sem beszélt magyarul. Végül ottmaradtam árusítani és fordítani, mikor arra volt szükség, cserébe annyi plüsst hozhattam el, amennyit nem szégyelltem. Az egész nap olyan volt, mint egy álom, csak a plüssök az asztalomon emlékeztetnek arra, hogy megtörtént. Iszonyat elfáradtam estére. Mikor hazaértem, leültem, hogy levegyem a zoknim és ültő helyemben elaludtam. Másfél órával később felriadtam, kajáltam és végül bezuhantam az ágyba. Huszonkét órát aludtam… vá! de jó napod volt! *-*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 01, 2012 6:23 am
Én meg szombaton unatkoztam így gitároztam picit, sajátos tudásommal, majd vasárnap összevágtam egy képre a videót, és feltöltöttem. Lessétek ti is! ^_^ Az eseteleges zörejek mutatják, hogy milyen az itthoni "felvétel" hátránya. smile Gangnam Style [My Acoustic Cover]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |