|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 03, 2008 7:18 am
chirurgiem plastycznym? No to na co czekasz? Zrób biednej dziewczynie nowe silikony bo ją jeszcze wywalą!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 03, 2008 7:38 am
już juz, ale ma ktoś sylikon? albo plastelinę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 03, 2008 7:48 am
Mam modeline może być? xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 03, 2008 7:50 am
ahah, a to dobrze, przybiorą w sile, będą twarde jak kamienie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 03, 2008 7:53 am
Haha i wiesz... mam tego duuużo xDDD *wyciąga z torebki szary zlepek starej modeliny, przypominający bardziej gume do żucia* xP I jak nada się?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 03, 2008 9:08 am
Mai Takashi Haha i wiesz... mam tego duuużo xDDD *wyciąga z torebki szary zlepek starej modeliny, przypominający bardziej gume do żucia* xP I jak nada się?
to zależy już od syrenki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 03, 2008 9:10 am
dobrze, zgadzam się. ale nie będzie żadnego zakażenia? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 03, 2008 9:56 am
Yajo ZebraDeath Mai Takashi ZebraDeath pani psychol niestety, tylko starsze roczniki. 87 i 86, przykro mi mrgreen
musisz przynieść własne składniki. mamy kolejny powód do rabowania i gwałcenia! szukać mi jakiejś wyspy, bossmanie wilkus! I ukradniemy kilku prawiczków dla Mai..? *robi słodkie oczka* hm... dobra, odstąpię Ci parę, bo znowu Yajo będzie zazdrosny... I tak jestem. no ti-ti-ti-ti, misiaczku, choc no do kajutki twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 03, 2008 10:15 am
Bo tu droga kapitan ciekawa dyskusja o prawiczkach byla. To co? Yayi zatkaj uszy! *konspiracyjnym szeptem* dawac ster na wyspe los Burdellos?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 03, 2008 10:27 am
Tak tak! Ale zaraz...jesteś pewna że tam są prawiczki? twisted Bo ja od nieświerzego mięsa niestrawności mam. I jakoś tak choroby morskiej dostaje...a może to od wisky? idea Ee tam jeden czort, syrenko chyba nie wątpisz w czystość i sterylność mojej modeliny, co? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 03, 2008 11:05 am
Mai Takashi A o to to już skarbnika trzeba spytać xD Skarbnika...skarbniika? Chwila moment czy my wogóle mamy jakiegoś skarbnika? Pewnie pani kapitan trzyma wszystkie fundusze pod poduszką xP Nie zgadłaś cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 03, 2008 11:07 am
Mai Takashi Haha i wiesz... mam tego duuużo xDDD *wyciąga z torebki szary zlepek starej modeliny, przypominający bardziej gume do żucia* xP I jak nada się? O, właśnie, ja mam zuzytą gumę do zucia, mogę dorzucic do funduszu ratowania cyca.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 03, 2008 11:12 am
ZebraDeath Yajo ZebraDeath Mai Takashi ZebraDeath pani psychol niestety, tylko starsze roczniki. 87 i 86, przykro mi mrgreen
musisz przynieść własne składniki. mamy kolejny powód do rabowania i gwałcenia! szukać mi jakiejś wyspy, bossmanie wilkus! I ukradniemy kilku prawiczków dla Mai..? *robi słodkie oczka* hm... dobra, odstąpię Ci parę, bo znowu Yajo będzie zazdrosny... I tak jestem. no ti-ti-ti-ti, misiaczku, choc no do kajutki twisted A dostanę tam coś fajnego? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 03, 2008 11:34 am
Yajo ZebraDeath Yajo ZebraDeath Mai Takashi I ukradniemy kilku prawiczków dla Mai..? *robi słodkie oczka* hm... dobra, odstąpię Ci parę, bo znowu Yajo będzie zazdrosny... I tak jestem. no ti-ti-ti-ti, misiaczku, choc no do kajutki twisted A dostanę tam coś fajnego? whee heheheheeeeee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 03, 2008 11:37 am
Justinka Bo tu droga kapitan ciekawa dyskusja o prawiczkach byla. To co? Yayi zatkaj uszy! *konspiracyjnym szeptem* dawac ster na wyspe los Burdellos? beware, Los Burdellos! I, the Godness Zebras, in comin'! Rrrrawr! Fear me! pirate pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |