|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2012 5:42 am
Ma vettem egy ventilátort, de nincs az albérletben csillagcsavarhúzó, így nem tudom összeszerelni...hamarosan meggyulladok burning_eyes csillagcsavarhúzó csak estére várható =___=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 05, 2012 10:59 am
Kb 1 hete mi is vettünk egyet és nálunk is kellett csavarozni, nem volt mindegy, hogy milyen pontosan tesszük a rudat a talapzat fölé, 4 csavarral kellett rögzíteni és a csövön oválisak voltak a lyukak. Azt apám nagy nehezen megoldotta majd a többit is és a végén 1-2 dologban az egyik szomszéd segített (pl kis bumszlik a talapzat ágainak a végéb, hogy ne vágja meg a lábunkat).
Ma nem sok volt, reménykedtünk hogy ma meglesz a mobilklíma, de apámnak azt mondták, hogy talán holnap lesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2012 1:42 pm
Nem csak ma, hanem kb egész héten az történt, hogy nagyimra ügyelek, majdnemhogy 24/7.
Így a 3. nap után már azon gondolkodok, hogy a mama süsüsége fertőző-e, mert ha igen, akkor én tuti elkaptam. (gy.k.: nem csak a mama épül le szellemileg, hanem a mama miatt én is.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 12, 2012 11:31 pm
Cryene says: Ma véglegesen is átvettek a Kölcsey gimibe végre!!!! whee Majd kell még ugyan latinból vizsgáznom, amit 3 napja tanulok kb, de már egész jól haladok ^-^ Ma is lesz latinom, most minden nap van, legalábbis hétköznaponként. Egyébként én meg megfagyok így is, hogy nincs klíma meg semmi hűtő berendezés magát a hűtőt kivéve, meg egy kicsi ventillátort, amit a hugom használ, hogy hűtse a laptopját. xD Én még negyven fokban is képes vagyok megfázni, most is ez történt, és így járok a tanáromhoz. Remélem nem fertőzöm meg. >___< Hát ennyi biggrin Cryene has spoken. x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 14, 2012 8:11 am
Update:
5. nap. Már az egész család kezdi mutatni a mama tüneteit. Még az a szerencse, hogy mi viccesen is fel tudjuk fogni a helyzetet.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 15, 2012 11:38 am
Elnézést, hogy nagymama-blognak használom a topic-ot, de ha nem írom ki magamból, akkor én is meggárgyulok.
6. nap: A Mama egyre khm... különlegesebbeket kérdez. Időnként jól van, de én úgy veszem észre, hogy romlik az állapota. A kórházban azt mondták semmi baja. Hát ha nekik az normális, hogy időbelileg totál el van csúszva az öreglány, és hogy a legváratlanabb pillanatban képes a legrandomabb dolgokat csinálni, amiknek ráadásul _abszolút_semmi_értelme_, akkor tényleg nincs baja a Mamának.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 15, 2012 2:26 pm
Egy jól sikerült buli után ma hajnali 6tól egészen délután 3-ig aludtam, majd elkezdtem egy augusztus 31-én (pénteken) debütáló képkocka-sorozatom karaktereit megrajzolni (ez a "Rajczy-kockák" és SIMON, az Arc Nélküli Manus lesz az egyik vendégszereplő, pontosabban az "állandó szereplők" között megtalálható lesz) -eddig a sajátom van készen és Simon, de aki szeretne szerepelni, az szólhat, bocsi az offért...- és miután kimelóztam magam 4-től 8-ig, így este 8 óta itt vagyok a gépnél és jelenleg is a Gaia-t lestem smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 15, 2012 10:30 pm
Molylepke Elnézést, hogy nagymama-blognak használom a topic-ot, de ha nem írom ki magamból, akkor én is meggárgyulok. 6. nap:A Mama egyre khm... különlegesebbeket kérdez. Időnként jól van, de én úgy veszem észre, hogy romlik az állapota. A kórházban azt mondták semmi baja. Hát ha nekik az normális, hogy időbelileg totál el van csúszva az öreglány, és hogy a legváratlanabb pillanatban képes a legrandomabb dolgokat csinálni, amiknek ráadásul _abszolút_semmi_értelme_, akkor tényleg nincs baja a Mamának. Megértem sweatdrop Az időbeli csúszás... lehet feledékenység is esetleg, nem tudom. Furcsa.... Gondolom nem vizsgálták ki olyan "komolyan"/nagyon. (Vagy lehet, hogy tévedek, ez esetben bocsi sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2012 8:36 am
Ez lehet időskori szenilitástól kezdve Alzheimer-en át bármi... Az az orvos egy idióta! Menjetek másik orvoshoz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 16, 2012 10:51 am
Obi Aoi Megértem sweatdrop Az időbeli csúszás... lehet feledékenység is esetleg, nem tudom. Furcsa.... Gondolom nem vizsgálták ki olyan "komolyan"/nagyon. (Vagy lehet, hogy tévedek, ez esetben bocsi sweatdrop ) Tippem sincs, hogy a kórházban mennyire vizsgálták ki, mert engem odaláncoltak a váróteremhez, és csak a mamát vitték be a kezelőbe. Viszont a Mama nem tudja rendesen elmondani a problémáját (főleg, hogy ő szinte nem is észlel problémát, csak nekünk gond, ha úgy akar bejutni a saját lakásába, hogy betöri az ablakot, pedig tárva nyitva az ajtó). Így az orvos, amikor a mama azt mondja neki, hogy "picit zavart vagyok mostanában", biztos csak legyint... Dilgert Ez lehet időskori szenilitástól kezdve Alzheimer-en át bármi... Az az orvos egy idióta! Menjetek másik orvoshoz. Most körbe-körbe küldözgetnek minket. Holnap megyünk a háziorvosához a mamának, aki remélhetőleg tesz valamit. Amúgy keresztapám is kezdődő Alzheimer-re tippelt. Mi arra, hogy napszúrást kapott. Az Alzheimer nem hiszem, hogy 1 hét alatt dönti le az embert a lábáról. ON:Nagymama-napló 7. nap: Ma egész jól elvoltunk kettecskén. Bár a mama időnként aggasztóan viselkedett, de ha figyeltem rá, és szóltam neki, akkor szinte azonnal észbekapott, és nem csinált hülyeséget. Én pedig egész jól elkezdtem megtanulni, hogy hogyan adjam le a feszkót. Most konkrétan azzal vagyok piszkosul el, hogy a gyerekeknek készült háztartási keksz-állatkák fejét leharapom, majd a testük maradékából várat építek. Az áldozati fejeket pedig jó hideg sörrel öblítem le. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2012 10:29 am
Mama-napló 8. nap:
Az éjjel valami kegyetlen volt. De viszont a nap egész hasznosan telt. Mondjuk igaz, hogy ha nincs ott Anya, akkor lehet, hogy beszólok az egyik dokinak, de utána a következő doki annyira tündér volt, hogy így végül egész kellemes napnak könyvelem el a mait.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2012 5:10 am
Még élek, és lassan kezdem is magam összeszedni biggrin Kicsit el voltam az elmúlt időszakban veszve.... Most végre volt egy kis pihi erre én hülye meg kitaláltam, hogy ÓRIÁS takarítást és lomtalanítást csinálok a szobámban..... 4. napja gyűröm, kicsit már aláb hagyott a lelkesedésem.... pedig az enyém a legkisebb szoba a lakásban, de végre van helye a sok kézműves cuccnak biggrin Ma már csak az ágyamon lévő halmot kéne eltüntetnem....
Ja és a legjobb sz egészben, hogy kitaláltam, hogy a lomokból csinálok egy garázsvásárt biggrin biggrin Egyre népszerűbbek itthon, gondoltam kipróbálom biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 29, 2012 12:31 pm
Ma az történt, hogy hazajöttünk a kemény 2 és fél napos nyaralásunkból. (A Mamával nyaralni nem egyszerű, de nem lehetetlen.)
Ráadásul csináltam szilvalekvárt. Mondhatni bio. És szombaton még a tó vize is eszméletlen jó volt. whee Ha a szombat éjjeli vihar miatt tudtam volna aludni, és nem kellett volna szardarabként a takaró alatt kuporognom, akkor egész kitűnő nyaralásnak lehetne nevezni a hétvégét. 3nodding
Amúgy OFF, de... Komolyan elmegyek 3 napra, és egyedül 2 topicba lett azóta belepiszkítva? xd Jók vagyunk. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2012 1:38 am
Én is visszatértem a hosszú hétvégémről. Péntektől hétfő reggelig partiztam megállás nélkül és mire jövök vissza? Semmire. Azért többet vártam volna, egy kicsivel, de többet.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2012 9:27 am
Akkor akkorovics... Ma volt olimpia nézés (főleg cselgáncs), cicázás, pihenés. Tegnap este meg "megismertem" a Fogasház nevű helyet (Akácfa utca Király utca felőli szakaszán van) és érdekesnek tartittam a pult előtt és FELETT lógó bringát... 3nodding Ilyen házudvaros hely. És odabent beszélgettünk emberekkel egy külön termecskében, hallunk valami zúgást az udvar felől a zene mellett (ez nem disco-s volt) és kérdezi valaki: ez effekt vagy az eső? Utóbbi volt...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |