|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 6:02 am
Kasmizar Agria Kasmizar Agria Kasmizar Tak poprosze, moge zostać nawet twoim wujkiem, ale daj mi duża butelke rumu. maxi butla 5l!! mrgreen Biore dwie, albo nie, nie.... po co własciwie. Daj 3. *bierze i chowa sie w magazynie* jakby ktos mnie szukal... cholera i tak mnie nikt nie bedzie szukal. zostales ogloszony wujkiem4!! pirate Dziekuje heart chociaz jedno pocieszenie dzisiaj. Dziekuje, a co na to ciotki? A wujkiem jestem peirwszym? Nie pierwszym wujkiem bede ja twisted Co chcesz sloneczko jaki prezent ma Ci wujek kupic? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 6:11 am
degenerat Kasmizar Agria Kasmizar Biore dwie, albo nie, nie.... po co własciwie. Daj 3. *bierze i chowa sie w magazynie* jakby ktos mnie szukal... cholera i tak mnie nikt nie bedzie szukal. zostales ogloszony wujkiem4!! pirate Dziekuje heart chociaz jedno pocieszenie dzisiaj. Dziekuje, a co na to ciotki? A wujkiem jestem peirwszym? Nie pierwszym wujkiem bede ja twisted Co chcesz sloneczko jaki prezent ma Ci wujek kupic? xd Nie słuchaj wujka Pawła, on ma zły dotyk blaugh Co chcesz Kochanie? Comatusa lat 11? ps. ciagle zapominam, ze gadam z dziewczynka lat 11 sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 6:17 am
Kasmizar degenerat Kasmizar Agria Kasmizar Biore dwie, albo nie, nie.... po co własciwie. Daj 3. *bierze i chowa sie w magazynie* jakby ktos mnie szukal... cholera i tak mnie nikt nie bedzie szukal. zostales ogloszony wujkiem4!! pirate Dziekuje heart chociaz jedno pocieszenie dzisiaj. Dziekuje, a co na to ciotki? A wujkiem jestem peirwszym? Nie pierwszym wujkiem bede ja twisted Co chcesz sloneczko jaki prezent ma Ci wujek kupic? xd Nie słuchaj wujka Pawła, on ma zły dotyk blaugh Co chcesz Kochanie? Comatusa lat 11? ps. ciagle zapominam, ze gadam z dziewczynka lat 11 sweatdrop Wrrr chodzilo mi o jakas nie wiem sukieneczke w kwiatki, kolorowanke albo czekolade whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 6:56 am
degenerat Kasmizar degenerat Kasmizar Agria zostales ogloszony wujkiem4!! pirate Dziekuje heart chociaz jedno pocieszenie dzisiaj. Dziekuje, a co na to ciotki? A wujkiem jestem peirwszym? Nie pierwszym wujkiem bede ja twisted Co chcesz sloneczko jaki prezent ma Ci wujek kupic? xd Nie słuchaj wujka Pawła, on ma zły dotyk blaugh Co chcesz Kochanie? Comatusa lat 11? ps. ciagle zapominam, ze gadam z dziewczynka lat 11 sweatdrop Wrrr chodzilo mi o jakas nie wiem sukieneczke w kwiatki, kolorowanke albo czekolade whee Gafa stressed ty kupisz kolorowanke, a ja kredki. Skakanke może jeszcze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 7:00 am
Kasmizar degenerat Kasmizar degenerat Kasmizar Agria zostales ogloszony wujkiem4!! pirate Dziekuje heart chociaz jedno pocieszenie dzisiaj. Dziekuje, a co na to ciotki? A wujkiem jestem peirwszym? Nie pierwszym wujkiem bede ja twisted Co chcesz sloneczko jaki prezent ma Ci wujek kupic? xd Nie słuchaj wujka Pawła, on ma zły dotyk blaugh Co chcesz Kochanie? Comatusa lat 11? ps. ciagle zapominam, ze gadam z dziewczynka lat 11 sweatdrop Wrrr chodzilo mi o jakas nie wiem sukieneczke w kwiatki, kolorowanke albo czekolade whee Gafa stressed ty kupisz kolorowanke, a ja kredki. Skakanke może jeszcze? E tam, ja jestem zwolennik dawania w koperte, niech dziecko samo sobie kupi co tam chce.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 9:04 am
na baaaaaaaaaaaaaambus!
Kapitaniątko moje, chodź, ciocia da Krakenika... i działo do zabawy... i zbijemy niegrzecznego majtka....co sie kapitanem obwołał ( stressed )
degenerat, czyżbys wbijał na mój statek? cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 9:07 am
Evil, nie daj sie przekupić temu śliskiemu draniowi, on jest tylko jakimś szczurem lądowym, moze i jest adminem, ale co z tego!?
........swoją drogą, kawki z rumem, moja zła piracico...? Może mój comatus zrobi mały masażyk twojemu coma...eeee, zbolałemu karkowi....?
(kasmizar, tylko mi sie waż znów podnieść łapę na swoją monochromatyczą Kapitan to cie pod kilem przeciągnę....)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 9:09 am
ZebraDeath Evil, nie daj sie przekupić temu śliskiemu draniowi, on jest tylko jakimś szczurem lądowym, moze i jest adminem, ale co z tego!? ........swoją drogą, kawki z rumem, moja zła piracico...? Może mój comatus zrobi mały masażyk twojemu coma...eeee, zbolałemu karkowi....? (kasmizar, tylko mi sie waż znów podnieść łapę na swoją monochromatyczą Kapitan to cie pod kilem przeciągnę....) Skąd wiesz ze śliski? pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 10:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 10:37 am
ZebraDeath na baaaaaaaaaaaaaambus! Kapitaniątko moje, chodź, ciocia da Krakenika... i działo do zabawy... i zbijemy niegrzecznego majtka....co sie kapitanem obwołał ( stressed ) degenerat, czyżbys wbijał na mój statek? cool 4laugh whee juz pedze!!!*po drodze daje zalodze rum i wypija rum powietrzny* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 10:39 am
Kasmizar degenerat Kasmizar degenerat Kasmizar Agria zostales ogloszony wujkiem4!! pirate Dziekuje heart chociaz jedno pocieszenie dzisiaj. Dziekuje, a co na to ciotki? A wujkiem jestem peirwszym? Nie pierwszym wujkiem bede ja twisted Co chcesz sloneczko jaki prezent ma Ci wujek kupic? xd Nie słuchaj wujka Pawła, on ma zły dotyk blaugh Co chcesz Kochanie? Comatusa lat 11? ps. ciagle zapominam, ze gadam z dziewczynka lat 11 sweatdrop Wrrr chodzilo mi o jakas nie wiem sukieneczke w kwiatki, kolorowanke albo czekolade whee Gafa stressed ty kupisz kolorowanke, a ja kredki. Skakanke może jeszcze? stare juz sie nie bawie w takie rzeczy!! scream moze byc komputer mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 10:39 am
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuuuuuuu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 10:40 am
degenerat Kasmizar degenerat Kasmizar degenerat Nie pierwszym wujkiem bede ja twisted Co chcesz sloneczko jaki prezent ma Ci wujek kupic? xd Nie słuchaj wujka Pawła, on ma zły dotyk blaugh Co chcesz Kochanie? Comatusa lat 11? ps. ciagle zapominam, ze gadam z dziewczynka lat 11 sweatdrop Wrrr chodzilo mi o jakas nie wiem sukieneczke w kwiatki, kolorowanke albo czekolade whee Gafa stressed ty kupisz kolorowanke, a ja kredki. Skakanke może jeszcze? E tam, ja jestem zwolennik dawania w koperte, niech dziecko samo sobie kupi co tam chce. dziekuje, jak cos to zbieram na smoka mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 10:58 am
Agria degenerat Kasmizar degenerat Kasmizar degenerat Nie pierwszym wujkiem bede ja twisted Co chcesz sloneczko jaki prezent ma Ci wujek kupic? xd Nie słuchaj wujka Pawła, on ma zły dotyk blaugh Co chcesz Kochanie? Comatusa lat 11? ps. ciagle zapominam, ze gadam z dziewczynka lat 11 sweatdrop Wrrr chodzilo mi o jakas nie wiem sukieneczke w kwiatki, kolorowanke albo czekolade whee Gafa stressed ty kupisz kolorowanke, a ja kredki. Skakanke może jeszcze? E tam, ja jestem zwolennik dawania w koperte, niech dziecko samo sobie kupi co tam chce. dziekuje, jak cos to zbieram na smoka mrgreen Prosze anioleczku, wujek Ci pomoze zbierac. *Szczerzy sie do Kasmizara* I co matole? Kto jest fajniejszym wujkiem? xp xd cool twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|