|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2012 1:15 pm
Anatómi-kórtan szigorlat letudva...... Igaz 4, de csak mert nem mertem kérdést kérni az 5-ért..... Így is eszméletlen jó fej volt Misi bácsi biggrin Nem tudtam hirtelen a gége idegét erre fogta összeszedte a mobilját kiment erre-arra visszajött, mondtam valami hülyeséget, megint kiment biggrin Azt várta, hogy megbeszéljem a többiekkel biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 06, 2012 1:24 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2012 8:14 am
A mai napon sikeresen leállamvizsgáztam biggrin Most már csak egy nyelvvizsga választ el a diplomától 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2012 8:51 am
Yuki Naoto A mai napon sikeresen leállamvizsgáztam biggrin Most már csak egy nyelvvizsga választ el a diplomától 3nodding Wow, gratula biggrin Sok sikert a nyelvvizsgához 3nodding Ma nem sok minden volt, elhoztam a cipőmet a cipőjavítótól és picit böngésztem a Pottermore oldalon (Harry Potteres), gyönyörű illusztrációk vannak benne *.* Pl. ilyen benne a Gringotts háttérképe.De: nem vagyok HP-fanatikus! Holnap meg lesz vidéki rendezvényes animátorkodás (nem ottalvós). Valamiért izgulok egy kicsit...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2012 9:04 am
Yuki Naoto A mai napon sikeresen leállamvizsgáztam biggrin Most már csak egy nyelvvizsga választ el a diplomától 3nodding Clap-clap! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2012 9:09 am
Ma egy tábla mazsolás-mogyorós Milka csokit vacsoráztam. Igen, tudom, 490 kalória [kcal]... Igen, amúgy fogyózom... Valahogy így jött ki... Megkívántam na... Amúgy nem vagyok édesszájú...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 07, 2012 11:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2012 6:22 am
Obi Aoi Yuki Naoto A mai napon sikeresen leállamvizsgáztam biggrin Most már csak egy nyelvvizsga választ el a diplomától 3nodding Wow, gratula biggrin Sok sikert a nyelvvizsgához 3nodding Ma nem sok minden volt, elhoztam a cipőmet a cipőjavítótól és picit böngésztem a Pottermore oldalon (Harry Potteres), gyönyörű illusztrációk vannak benne *.* Pl. ilyen benne a Gringotts háttérképe.De: nem vagyok HP-fanatikus! Holnap meg lesz vidéki rendezvényes animátorkodás (nem ottalvós). Valamiért izgulok egy kicsit... Melyik házba kerültél?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2012 7:37 am
Ma szakvizsgáztam! Most már hivatalosan is kiadványszerkesztő vagyok biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2012 8:36 am
HaganeNoAnna Obi Aoi Yuki Naoto A mai napon sikeresen leállamvizsgáztam biggrin Most már csak egy nyelvvizsga választ el a diplomától 3nodding Wow, gratula biggrin Sok sikert a nyelvvizsgához 3nodding Ma nem sok minden volt, elhoztam a cipőmet a cipőjavítótól és picit böngésztem a Pottermore oldalon (Harry Potteres), gyönyörű illusztrációk vannak benne *.* Pl. ilyen benne a Gringotts háttérképe.De: nem vagyok HP-fanatikus! Holnap meg lesz vidéki rendezvényes animátorkodás (nem ottalvós). Valamiért izgulok egy kicsit... Melyik házba kerültél?Mardekárba sweatdrop A beosztás kb olyan, hogy képeket választasz, hogy mi tetszik vagy jellemző rád vagy merre mennél stb. Pl.: tengerpart, erdő vagy vár (tengert választottam), bölcsesség vagy jóság vagy ... stb. jobb vagy bal irány és így tovább. Kicsit olyan személy teszt szerű. És végig lehet menni az első könyv fejezetein, felszedni cuccokat meg ilyenek. a Többi könyv még nincs megcsinálva az oldalon illetve gondolom dolgoznak a másodikon.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2012 8:56 am
Obi Aoi HaganeNoAnna Obi Aoi Yuki Naoto A mai napon sikeresen leállamvizsgáztam biggrin Most már csak egy nyelvvizsga választ el a diplomától 3nodding Wow, gratula biggrin Sok sikert a nyelvvizsgához 3nodding Ma nem sok minden volt, elhoztam a cipőmet a cipőjavítótól és picit böngésztem a Pottermore oldalon (Harry Potteres), gyönyörű illusztrációk vannak benne *.* Pl. ilyen benne a Gringotts háttérképe.De: nem vagyok HP-fanatikus! Holnap meg lesz vidéki rendezvényes animátorkodás (nem ottalvós). Valamiért izgulok egy kicsit... Melyik házba kerültél?Mardekárba sweatdrop A beosztás kb olyan, hogy képeket választasz, hogy mi tetszik vagy jellemző rád vagy merre mennél stb. Pl.: tengerpart, erdő vagy vár (tengert választottam), bölcsesség vagy jóság vagy ... stb. jobb vagy bal irány és így tovább. Kicsit olyan személy teszt szerű. És végig lehet menni az első könyv fejezetein, felszedni cuccokat meg ilyenek. a Többi könyv még nincs megcsinálva az oldalon illetve gondolom dolgoznak a másodikon. Én Hollóhátas lettem, de bármelyiknek örültem volna. Amúgy ne bánkódj, tiétek a legerősebb ház =)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2012 10:35 am
HaganeNoAnna Obi Aoi HaganeNoAnna Obi Aoi Yuki Naoto A mai napon sikeresen leállamvizsgáztam biggrin Most már csak egy nyelvvizsga választ el a diplomától 3nodding Wow, gratula biggrin Sok sikert a nyelvvizsgához 3nodding Ma nem sok minden volt, elhoztam a cipőmet a cipőjavítótól és picit böngésztem a Pottermore oldalon (Harry Potteres), gyönyörű illusztrációk vannak benne *.* Pl. ilyen benne a Gringotts háttérképe.De: nem vagyok HP-fanatikus! Holnap meg lesz vidéki rendezvényes animátorkodás (nem ottalvós). Valamiért izgulok egy kicsit... Melyik házba kerültél?Mardekárba sweatdrop A beosztás kb olyan, hogy képeket választasz, hogy mi tetszik vagy jellemző rád vagy merre mennél stb. Pl.: tengerpart, erdő vagy vár (tengert választottam), bölcsesség vagy jóság vagy ... stb. jobb vagy bal irány és így tovább. Kicsit olyan személy teszt szerű. És végig lehet menni az első könyv fejezetein, felszedni cuccokat meg ilyenek. a Többi könyv még nincs megcsinálva az oldalon illetve gondolom dolgoznak a másodikon. Én Hollóhátas lettem, de bármelyiknek örültem volna. Amúgy ne bánkódj, tiétek a legerősebb ház =)Értem smile Én magamat ismerve szerintem Hugrabugos vagy Hollóhátas lennék. Ez igaz... blaugh smile Mi a neved ott? Nekem DreamScale27256, vegyél fewl ha akarsz smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2012 10:48 am
Obi Aoi HaganeNoAnna Obi Aoi HaganeNoAnna Obi Aoi Yuki Naoto A mai napon sikeresen leállamvizsgáztam biggrin Most már csak egy nyelvvizsga választ el a diplomától 3nodding Wow, gratula biggrin Sok sikert a nyelvvizsgához 3nodding Ma nem sok minden volt, elhoztam a cipőmet a cipőjavítótól és picit böngésztem a Pottermore oldalon (Harry Potteres), gyönyörű illusztrációk vannak benne *.* Pl. ilyen benne a Gringotts háttérképe.De: nem vagyok HP-fanatikus! Holnap meg lesz vidéki rendezvényes animátorkodás (nem ottalvós). Valamiért izgulok egy kicsit... Melyik házba kerültél?Mardekárba sweatdrop A beosztás kb olyan, hogy képeket választasz, hogy mi tetszik vagy jellemző rád vagy merre mennél stb. Pl.: tengerpart, erdő vagy vár (tengert választottam), bölcsesség vagy jóság vagy ... stb. jobb vagy bal irány és így tovább. Kicsit olyan személy teszt szerű. És végig lehet menni az első könyv fejezetein, felszedni cuccokat meg ilyenek. a Többi könyv még nincs megcsinálva az oldalon illetve gondolom dolgoznak a másodikon. Én Hollóhátas lettem, de bármelyiknek örültem volna. Amúgy ne bánkódj, tiétek a legerősebb ház =)Értem smile Én magamat ismerve szerintem Hugrabugos vagy Hollóhátas lennék. Ez igaz... blaugh smile Mi a neved ott? Nekem DreamScale27256, vegyél fewl ha akarsz smile Az enyém PatronusCharm16328, bejelöltelek ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2012 11:09 am
Riguna Ma szakvizsgáztam! Most már hivatalosan is kiadványszerkesztő vagyok biggrin Gratulálok! Egy kérdés: a kiadványszerkesztő az esetleges nyomdai ügyeket is intézi, értem itt a legjobb ajánlat megkeresésétől a megrendelés leadásáig mindent, vagy azért ezt nem? Nem árulok zsákbamacskát, lehet, hogy manga fog készülni a könyvem alapján. Viszont, ez még a jövő zenéje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2012 11:12 am
Malreni Riguna Ma szakvizsgáztam! Most már hivatalosan is kiadványszerkesztő vagyok biggrin Gratulálok! Egy kérdés: a kiadványszerkesztő az esetleges nyomdai ügyeket is intézi, értem itt a legjobb ajánlat megkeresésétől a megrendelés leadásáig mindent, vagy azért ezt nem? Nem árulok zsákbamacskát, lehet, hogy manga fog készülni a könyvem alapján. Viszont, ez még a jövő zenéje... Még nem dolgozom, szóval nem vagyok annyira benne a dologban, de ez helytől függ. A nyomdák bővebb felvilágosítást tudnak erről adni neked. Saját zsebből menne a dolog, vagy van esetleg kiadód? Mert akkor ők bizony jobban tudják. Az, hogy mi a legkedvezőbb attól is függ, hogy mekkora példányszámban szeretnéd a mangát. 500 példány alatt a digitális nyomdák is jók, de a fölött jobb, ha olyan nyomdát keresel, ami ofszetnyomtatással dolgozik, mert jobban megéri. --------------------------- És oh! Pottermore biggrin Én is fent vagyok, csak már végig mentem az első könyvön, és nem nagyon tudok mit csinálni :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |