|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 1:05 am
Dżemdobry, jestemwaszym lekarzem. Niedolegacie na coś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 1:09 am
przewlekły kompleks wyższości, ale dobrze mi z tym twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 1:16 am
ZebraDeath przewlekły kompleks wyższości, ale dobrze mi z tym twisted pomóc, czy pogłębić?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 1:22 am
ILikeGreenChickenLegs ZebraDeath przewlekły kompleks wyższości, ale dobrze mi z tym twisted pomóc, czy pogłębić? pomóc mi go pogłębić. twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 1:25 am
Łożesz ty! dawo mnię tu nie było! ide popracowqac do swojej kajuty pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 1:26 am
ZebraDeath ILikeGreenChickenLegs ZebraDeath przewlekły kompleks wyższości, ale dobrze mi z tym twisted pomóc, czy pogłębić? pomóc mi go pogłębić. twisted otóż spróbuj wdeptywać w ziemię każdego, kto ci się napatoczy na ulicy. mów sobie, że jestes najlepsza. llepsza od wszystkich. spraw sobie lustro w domu. albo cztery.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 1:47 am
ILikeGreenChickenLegs ZebraDeath ILikeGreenChickenLegs ZebraDeath przewlekły kompleks wyższości, ale dobrze mi z tym twisted pomóc, czy pogłębić? pomóc mi go pogłębić. twisted otóż spróbuj wdeptywać w ziemię każdego, kto ci się napatoczy na ulicy. mów sobie, że jestes najlepsza. llepsza od wszystkich. spraw sobie lustro w domu. albo cztery. *wdept* Jestem najlepsza! Lepsiejsza od wszyyyyyyyyystkich! *przegląda się w swoich dziesięciu lustrach* Ty, to działa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 2:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 10:51 am
nioch nioch nioch twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 07, 2007 11:32 am
*przeglada mape* jakies szczegolne wymagania, co do wyspy?
zas co do dolegliwosci:... lekka depresja, poczuce niedocenienia i zanik wizji wlasnej wartosci. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 1:06 am
wilkus *przeglada mape* jakies szczegolne wymagania, co do wyspy? zas co do dolegliwosci:... lekka depresja, poczuce niedocenienia i zanik wizji wlasnej wartosci. ninja na to pierwsze poproś gem_ me o waleriane(najlepiej 84% etanolu), na poczucie niedocenienia obsyp cię pieniędzmi, a na to ostatnie kup (o zgrozo) marwitki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 1:43 am
wilkus *przeglada mape* jakies szczegolne wymagania, co do wyspy? zas co do dolegliwosci:... lekka depresja, poczuce niedocenienia i zanik wizji wlasnej wartosci. ninja wilkusiu czy juz ktos ci mówił ze masz powabne zakonczenie pleców ? wink a spojrzenie tak ostre ze chciałbym patrzec jak wyraz twych oczu mieknie wraz z wypijanym ze mną rumem.... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 1:50 am
Gem_ma wilkus *przeglada mape* jakies szczegolne wymagania, co do wyspy? zas co do dolegliwosci:... lekka depresja, poczuce niedocenienia i zanik wizji wlasnej wartosci. ninja wilkusiu czy juz ktos ci mówił ze masz powabne zakonczenie pleców ? wink a spojrzenie tak ostre ze chciałbym patrzec jak wyraz twych oczu mieknie wraz z wypijanym ze mną rumem.... heart co ztą walerianą! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 4:58 am
ale waleriana to nie ziolo na uspokojenie? o.O Gem_ma wilkusiu czy juz ktos ci mówił ze masz powabne zakonczenie pleców ? wink a spojrzenie tak ostre ze chciałbym patrzec jak wyraz twych oczu mieknie wraz z wypijanym ze mną rumem.... heart zawstydzasz mnie redface redface redface xd [w ten sposob zginely wczoraj piwa i nalewka] rum zawsze chetnie, zwlaszcza z takim milym wacpanem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 08, 2007 12:55 pm
wilkus *przeglada mape* jakies szczegolne wymagania, co do wyspy? zas co do dolegliwosci:... lekka depresja, poczuce niedocenienia i zanik wizji wlasnej wartosci. ninja NA TORTUGĘ!!! Pokażemy im co to jest prawdziwy piracki rock'n'roll!!! twisted pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |