|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 3:37 am
Kasmizar Chciałbym xd , ale po co? Biedna demonica.... *przytula Yuki* nie martw się. Chcesz? Pomoge Ci posprzątać. I kakaułko zrobie, żebyś nie zmarzła. Lepiej? 3nodding oł sziet. Jakaś ciemna ta podłoga sie zrobiła... o_O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 3:42 am
EvilYuki Kasmizar Chciałbym xd , ale po co? Biedna demonica.... *przytula Yuki* nie martw się. Chcesz? Pomoge Ci posprzątać. I kakaułko zrobie, żebyś nie zmarzła. Lepiej? 3nodding oł sziet. Jakaś ciemna ta podłoga sie zrobiła... o_O Otwórz oczy heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 3:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 3:49 am
A to to kawa. Co Ci zasłabłas? *podnosi Yuki, nie mowie że katany bolesnie wbijaja sie w plecy, wcale o tym nie mowie* Juz dobrze. *kladzie na łozko, zdejmuje katany* wypocznij. Cos Ci ciepłego przyniose do ogrzania. Co chcesz? Ciepła kawa z rumem bedzie w sam raz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 4:05 am
Kasmizar A to to kawa. Co Ci zasłabłas? *podnosi Yuki, nie mowie że katany bolesnie wbijaja sie w plecy, wcale o tym nie mowie* Juz dobrze. *kladzie na łozko, zdejmuje katany* wypocznij. Cos Ci ciepłego przyniose do ogrzania. Co chcesz? Ciepła kawa z rumem bedzie w sam raz. *pije kawke* cholera, pewnie to dlatego, żepodłóg drewnianych nie myje sie wodą... cyzm w takim razie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 4:12 am
EvilYuki Kasmizar A to to kawa. Co Ci zasłabłas? *podnosi Yuki, nie mowie że katany bolesnie wbijaja sie w plecy, wcale o tym nie mowie* Juz dobrze. *kladzie na łozko, zdejmuje katany* wypocznij. Cos Ci ciepłego przyniose do ogrzania. Co chcesz? Ciepła kawa z rumem bedzie w sam raz. *pije kawke* cholera, pewnie to dlatego, żepodłóg drewnianych nie myje sie wodą... cyzm w takim razie? Sidolux do drewna stare blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 4:15 am
EvilYuki Kasmizar A to to kawa. Co Ci zasłabłas? *podnosi Yuki, nie mowie że katany bolesnie wbijaja sie w plecy, wcale o tym nie mowie* Juz dobrze. *kladzie na łozko, zdejmuje katany* wypocznij. Cos Ci ciepłego przyniose do ogrzania. Co chcesz? Ciepła kawa z rumem bedzie w sam raz. *pije kawke* cholera, pewnie to dlatego, żepodłóg drewnianych nie myje sie wodą... cyzm w takim razie? Nie wiem sad . Dowiemy sie pozniej. Teraz odpoczywaj i nie mecz głowki. Cos jeszcze? Dodatkowa poduszke?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 5:05 am
Kasmizar Nie wiem sad . Dowiemy sie pozniej. Teraz odpoczywaj i nie mecz głowki. Cos jeszcze? Dodatkowa poduszke? matko jedyna, czemu isętak podlizujesz? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 5:25 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 5:31 am
EvilYuki Kasmizar Nie wiem sad . Dowiemy sie pozniej. Teraz odpoczywaj i nie mecz głowki. Cos jeszcze? Dodatkowa poduszke? matko jedyna, czemu isętak podlizujesz? confused eek Myślisz, ze robie to z jakiś powodów? *wychodzi szybko na pokład* !&$#@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! scream To się nazywa wdzieczność stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 5:33 am
Tak poprosze, moge zostać nawet twoim wujkiem, ale daj mi duża butelke rumu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 5:34 am
Kasmizar Tak poprosze, moge zostać nawet twoim wujkiem, ale daj mi duża butelke rumu. maxi butla 5l!! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 5:41 am
Agria Kasmizar Tak poprosze, moge zostać nawet twoim wujkiem, ale daj mi duża butelke rumu. maxi butla 5l!! mrgreen Biore dwie, albo nie, nie.... po co własciwie. Daj 3. *bierze i chowa sie w magazynie* jakby ktos mnie szukal... cholera i tak mnie nikt nie bedzie szukal.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 5:47 am
Kasmizar Agria Kasmizar Tak poprosze, moge zostać nawet twoim wujkiem, ale daj mi duża butelke rumu. maxi butla 5l!! mrgreen Biore dwie, albo nie, nie.... po co własciwie. Daj 3. *bierze i chowa sie w magazynie* jakby ktos mnie szukal... cholera i tak mnie nikt nie bedzie szukal. zostales ogloszony wujkiem4!! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 5:58 am
Agria Kasmizar Agria Kasmizar Tak poprosze, moge zostać nawet twoim wujkiem, ale daj mi duża butelke rumu. maxi butla 5l!! mrgreen Biore dwie, albo nie, nie.... po co własciwie. Daj 3. *bierze i chowa sie w magazynie* jakby ktos mnie szukal... cholera i tak mnie nikt nie bedzie szukal. zostales ogloszony wujkiem4!! pirate Dziekuje heart chociaz jedno pocieszenie dzisiaj. Dziekuje, a co na to ciotki? A wujkiem jestem peirwszym?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |