|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 26, 2005 5:55 am
3 אנשים שטים בסירה בים, לאחד קוראים טמבל לשני כלום ולשלישי אף-אחד. פתאום באמצע השייט אף-אחד נופל למים. כלום אומר לטמבל להתקשר מהר למשטרה ולהודיע להם. טמבל מתקשר ואומר:"שלום,אני טמבל,התקשרתי בשביל כלום, כי אף-אחד נפל למים".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 27, 2005 12:27 am
orlove 3 אנשים שטים בסירה בים, לאחד קוראים טמבל לשני כלום ולשלישי אף-אחד. פתאום באמצע השייט אף-אחד נופל למים. כלום אומר לטמבל להתקשר מהר למשטרה ולהודיע להם. טמבל מתקשר ואומר:"שלום,אני טמבל,התקשרתי בשביל כלום, כי אף-אחד נפל למים". למה אנשים לא קוראים את כל הת"פ?! gonk סופר כבר ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 27, 2005 1:14 am
D Girl orlove 3 אנשים שטים בסירה בים, לאחד קוראים טמבל לשני כלום ולשלישי אף-אחד. פתאום באמצע השייט אף-אחד נופל למים. כלום אומר לטמבל להתקשר מהר למשטרה ולהודיע להם. טמבל מתקשר ואומר:"שלום,אני טמבל,התקשרתי בשביל כלום, כי אף-אחד נפל למים". למה אנשים לא קוראים את כל הת"פ?! gonk סופר כבר ninja חח לא שמתי לב...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 27, 2005 3:49 am
איש אחד הולך לסופר וקונה סבון באריזה משפחתית, שהוא חוזר בייתה הוא אומר:" כולם לאמבטיה " הילדה שואלת למה? והוא עונה:כי כתוב שזה אריזה משפחתית
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 27, 2005 4:14 am
shircarmelchen איש אחד הולך לסופר וקונה סבון באריזה משפחתית, שהוא חוזר בייתה הוא אומר:" כולם לאמבטיה " הילדה שואלת למה? והוא עונה:כי כתוב שזה אריזה משפחתית חח נחמד!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 10:48 am
בדיחות קרש XD: שאלה: מה משותף למדוזה ומחשב?
תשובה: שניהם צורבים...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 10:49 am
נשר אחד יושב בבר. פתאום בא הפיל לבר ואומר לו "יו נשר אתה יודע יש בירה על שמך?" הנשר עונה לו: "מה באמת יש בירה נחום?..."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 10:56 am
צבוטותי וכותותי הלכו לים
רפול טבע...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 11:00 am
כורדי שם ת'רגל על הקיר התלהב שם ת'שניה ונפל...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 11:02 am
איש אחד שמן עומד ליד גן ילדים. יוצאת הגננת ושואלת אותו :"סליחה,אתה מצפה לילד?" עונה האיש:"לא אני סתם שמן".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 11:03 am
איש אחד הולך ברחוב ומפזר אבקה על המדרכה. מגיע שוטר, רואה את האיש בפעולה ושואל: "סליחה, מה אתה עושה?" האיש עונה לו: "אני מפזר אבקה נגד פילים". השוטר מתבלבל ואומר: "אבל אין כאן פילים..." אז האיש עונה לו: "נו, אתה רואה? - האבקה עובדת!"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 11:05 am
מה ההבדל בין התעטשות של רזה לזו של שמן? רזה מתעטש: אפצ'י שמן מתעטש: אה-פ-צ'יפס
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 11:06 am
שני גרגרי חול הולכים במדבר גרגר אחד אומר לשני בלחש נראה לי שעוקבים אחרינו...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2005 7:52 pm
^_^shnitzel שני גרגרי חול הולכים במדבר גרגר אחד אומר לשני בלחש נראה לי שעוקבים אחרינו... חח אהבתי כולם ממש יפים!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 14, 2005 1:10 am
שאלה: איך כורדי מטמין מוקש? תשובה: חופר בור, מניח בזהירות את המוקש, מכסה בעדינות עם החול את המוקש ואז מהדק את האדמה עם הרגל.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |