Welcome to Gaia! ::

Reply jututuba (kõigest mis hing ihaldab)
rändom ivents Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

<3
  <3!!!
View Results

Miss Mammu
Crew

PostPosted: Thu Aug 17, 2006 4:31 am

See draakon on ülimalt nunnu. Aga see mikrofon on suht igav, a kes teab kes teab.
PostPosted: Thu Aug 17, 2006 11:21 am

Minty-Tiia
ma avastasin, et need ei ole ikkagi nii väga ägedad donation itemid...vähemalt mitte nii ägedad, kui alguses arvasin....

Mulle kküll meeldivad. Igatahes paremad kui mingid laptopid ja phoenix circletid >.< Nood mulle ei meeldi...laptop veel kui ta ei näeks avataril välja nagu mingi võõrkeha.

Draakon on jah nunnu xD Natuke liiga raske millegagi matchida...Mitte et mul raha oleks enam osta ühtegi asja pärast Gwee soetamist, aga ikkagi...

Mmmikrofon ei ole minuarust nii väga igav kui pigem kohmakas...Pean silmas neid poose kus ta on peas või seisab jalal. Kott on suhtselt mõttetu, nagu ka see kaelaehe. AGA tiibadena on päris kiftid. Ma ei oskagi öelda kummad rohkem meeldivad, kas väikesed või suured...Jõudsin vahepeal juba kahelda, kas tegin ikka õige otsuse, et mikrit ei ostnud gwee asemel rolleyes Aga ma arvan, et mulle meeldib siiski draakon rohkem whee

Alien Cult
Crew

Miss Mammu
Crew

PostPosted: Thu Aug 17, 2006 1:10 pm

Arle
Minty-Tiia
ma avastasin, et need ei ole ikkagi nii väga ägedad donation itemid...vähemalt mitte nii ägedad, kui alguses arvasin....

Mulle kküll meeldivad. Igatahes paremad kui mingid laptopid ja phoenix circletid >.< Nood mulle ei meeldi...laptop veel kui ta ei näeks avataril välja nagu mingi võõrkeha.

Draakon on jah nunnu xD Natuke liiga raske millegagi matchida...Mitte et mul raha oleks enam osta ühtegi asja pärast Gwee soetamist, aga ikkagi...

Mmmikrofon ei ole minuarust nii väga igav kui pigem kohmakas...Pean silmas neid poose kus ta on peas või seisab jalal. Kott on suhtselt mõttetu, nagu ka see kaelaehe. AGA tiibadena on päris kiftid. Ma ei oskagi öelda kummad rohkem meeldivad, kas väikesed või suured...Jõudsin vahepeal juba kahelda, kas tegin ikka õige otsuse, et mikrit ei ostnud gwee asemel rolleyes Aga ma arvan, et mulle meeldib siiski draakon rohkem whee

Draakon on lihtsal täge! Ütle mis asi sul veel õlapeal istud ja tuld sülgab?
PostPosted: Fri Aug 18, 2006 3:55 am

Ma sain viimase random eventi natuke peale liitumist ehk siis AMMU. Peale seda mitte kordagi.

OMG, kas see link mitte cheating ei ole? Selliste asjade eest võidakse ju konto kustutada.

Aga noh, kui te juba kõik proovisite, proovisin mina ka. Sain gift boxi ja sealt laurels'id. Vaatasin Marketplace'i, üle 50.000 g maksavad o_o Ooookei.

Siiski ma muretsen konto kustutamise pärast.

Ukis555

Miss Mammu
Crew

PostPosted: Fri Aug 18, 2006 7:12 am

Siku
Ma sain viimase random eventi natuke peale liitumist ehk siis AMMU. Peale seda mitte kordagi.

OMG, kas see link mitte cheating ei ole? Selliste asjade eest võidakse ju konto kustutada.

Aga noh, kui te juba kõik proovisite, proovisin mina ka. Sain gift boxi ja sealt laurels'id. Vaatasin Marketplace'i, üle 50.000 g maksavad o_o Ooookei.

Siiski ma muretsen konto kustutamise pärast.

Mitte et ma sulle pahasti tahaks öelda, aga kas sa oled natukene totu?
See pole mingi sohi tegemine, see on administraatorite poolt tehtud asjad et inimesed saaksid hea õnnepuhul midagi, or something like that, ise nad tegid selle, arvad et nad nii väga tahaksid selle pärast sind kohe ära bannida? sweatdrop

Mina olen igast pättusi teinud, aga ikkagist olen ma siin oma sama hea ja vana kontoga. 3nodding
PostPosted: Fri Aug 18, 2006 3:23 pm

Sain veel ühe kastikese. Seekord pruuni. Ja seal sees oli Face Veil. Damnit D;

Alien Cult
Crew

Miss Mammu
Crew

PostPosted: Sat Aug 19, 2006 12:26 am

Haha! Ise alles kirusid seda! xd

Igatahes, tahaksin rääkida sellest Daily Chance-st. Millised asjad on kõige hinnalisemad mida te saanud olete, või siis mida te üldse saanud olete?
PostPosted: Sat Aug 19, 2006 12:37 am

ma sain täna lausa 25 kulda!!! eek

Minty-Tiia
Vice Captain

Alien Cult
Crew

PostPosted: Sat Aug 19, 2006 12:46 am

Kirusin jah, see ongi kõige nõmedam. Ja nüüd ma isegi kannan seda D; Õõh!

Dailyst olen saanud Left T Bloxi ja Heart Shaped Box of Sweets (or something) ja siis mitukümmend tokenit...prügi/putukaid/lilli...goldi ka natuke...ega muud ei olegi...
PostPosted: Sat Aug 19, 2006 12:52 am

ma saan põhiliselt tokeneid, lilli ja putukaid, mõnikord ka kulda ja täna ühe kala

Minty-Tiia
Vice Captain

Miss Mammu
Crew

PostPosted: Sat Aug 19, 2006 1:34 am

Ma saan tavaliselt kah neid tokeneid, ja siis prügi, ühekorra sain isegi spagette xd
PostPosted: Sat Aug 19, 2006 4:52 am

Miss Mammu
Ma saan tavaliselt kah neid tokeneid, ja siis prügi, ühekorra sain isegi spagette xd

Mida sa spagettide all mõtled ninja

Alien Cult
Crew

Miss Mammu
Crew

PostPosted: Sat Aug 19, 2006 5:54 am

Noh, otseses mõttes:

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.
PostPosted: Sat Aug 19, 2006 1:22 pm

Amh sa tegid screenie. For mee? Aww whee

Ma ei teadnudki, et selised asjad on olemas...ma loodan, et nad seda toiduasja liiga tõsiselt ei hakka võtma. Pärast peame hakkama oma avatare toitma, et nad olematuks ei kahaneks ;o
domokun

Alien Cult
Crew

Miss Mammu
Crew

PostPosted: Sat Aug 19, 2006 1:27 pm

Arle
Amh sa tegid screenie. For mee? Aww whee

Ma ei teadnudki, et selised asjad on olemas...ma loodan, et nad seda toiduasja liiga tõsiselt ei hakka võtma. Pärast peame hakkama oma avatare toitma, et nad olematuks ei kahaneks ;o
domokun

Pärast on samasugune nagu Neopets gonk
Reply
jututuba (kõigest mis hing ihaldab)

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 7 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out