|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:18 pm
^_^shnitzel i love felipe ^_^shnitzel D Girl חן - בושה!!! אם היית קוראת את כל השער של הגילדה היית יודעת שהשם שם הגילדה זה שג, בלשות העברית כמובן wink sweatdrop חחחח אבל צודקת.. wink תאמת עדין לא הבנתי למ הקוראים לזה שג xp stressed שאלי את דניאל...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:18 pm
^_^shnitzel i love felipe ^_^shnitzel D Girl חן - בושה!!! אם היית קוראת את כל השער של הגילדה היית יודעת שהשם שם הגילדה זה שג, בלשות העברית כמובן wink sweatdrop חחחח אבל צודקת.. wink תאמת עדין לא הבנתי למ הקוראים לזה שג xp stressed SHG - Sfat Hakodesh Guild בעיברית - שג blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:19 pm
little kitten! ^_^shnitzel i love felipe ^_^shnitzel D Girl חן - בושה!!! אם היית קוראת את כל השער של הגילדה היית יודעת שהשם שם הגילדה זה שג, בלשות העברית כמובן wink sweatdrop חחחח אבל צודקת.. wink תאמת עדין לא הבנתי למ הקוראים לזה שג xp stressed SHG - Sfat Hakodesh Guild בעיברית - שג blaugh אהההה טנקס ג'י
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:20 pm
i love felipe little kitten! ^_^shnitzel i love felipe ^_^shnitzel D Girl חן - בושה!!! אם היית קוראת את כל השער של הגילדה היית יודעת שהשם שם הגילדה זה שג, בלשות העברית כמובן wink sweatdrop חחחח אבל צודקת.. wink תאמת עדין לא הבנתי למ הקוראים לזה שג xp stressed SHG - Sfat Hakodesh Guild בעיברית - שג blaugh אהההה טנקס ג'י חח עכשיו הבנתי תודה רבה אוף אני צריכה ללכת לישון ביי ביי ואוקסנה קיבלתי את הכרטיסים לסרט רובוט דרך ערוץ היליםד עם סיפרתי לך... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 1:22 pm
^_^shnitzel i love felipe little kitten! ^_^shnitzel i love felipe ^_^shnitzel D Girl חן - בושה!!! אם היית קוראת את כל השער של הגילדה היית יודעת שהשם שם הגילדה זה שג, בלשות העברית כמובן wink sweatdrop חחחח אבל צודקת.. wink תאמת עדין לא הבנתי למ הקוראים לזה שג xp stressed SHG - Sfat Hakodesh Guild בעיברית - שג blaugh אהההה טנקס ג'י חח עכשיו הבנתי תודה רבה אוף אני צריכה ללכת לישון ביי ביי ואוקסנה קיבלתי את הכרטיסים לסרט רובוט דרך ערוץ היליםד עם סיפרתי לך... xp חח כן ספרתי לי.. ביבי.. ואי כמה פעמים אניזכיתי.. כרטיסים לסרט נמו כרטיסים למרד החיות דיוידי של נמו משחק מחשב וכמובן חופשה באילת לשלושה ימים ופגישה ראשונה שלי עם תום אבני.. חוץ מזה זכיתי פעם במפגש מעריצים עם כוכבי אלאדין בזוג כרטיסים למחזמר אלאדין לבכורה... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 4:35 am
אני לא מאמינה שאני עושה את זה לת"פ שלי אבל... זה נחוץ
תתשל! ת-תקפיץ ת-ת'ת"פ ש-שלי ל-למעלה
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:05 am
D Girl אני לא מאמינה שאני עושה את זה לת"פ שלי אבל... זה נחוץ תתשל!ת-תקפיץ ת-ת'ת"פ ש-שלי ל-למעלה מה זה אמור ליהות ת"פ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:17 am
i love felipe D Girl אני לא מאמינה שאני עושה את זה לת"פ שלי אבל... זה נחוץ תתשל!ת-תקפיץ ת-ת'ת"פ ש-שלי ל-למעלה מה זה אמור ליהות ת"פ? אם היית קוראת היית יודעת שאלה שנייה או שלישית בשו"ת
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 7:46 am
אנחנו לא כזו גילדה גדולה.... אני לא חושב שצריך לתתשל יותר מדי...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 8:25 am
D Girl i love felipe D Girl אני לא מאמינה שאני עושה את זה לת"פ שלי אבל... זה נחוץ תתשל!ת-תקפיץ ת-ת'ת"פ ש-שלי ל-למעלה מה זה אמור ליהות ת"פ? אם היית קוראת היית יודעת שאלה שנייה או שלישית בשו"ת אוקי.. קראתי, טנקס...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:04 pm
i love felipe D Girl i love felipe D Girl אני לא מאמינה שאני עושה את זה לת"פ שלי אבל... זה נחוץ תתשל!ת-תקפיץ ת-ת'ת"פ ש-שלי ל-למעלה מה זה אמור ליהות ת"פ? אם היית קוראת היית יודעת שאלה שנייה או שלישית בשו"ת אוקי.. קראתי, טנקס... מה זאת אומרת להקפיץ תשו"ת שלך למעלה?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:46 pm
Blue---Girl i love felipe D Girl i love felipe D Girl אני לא מאמינה שאני עושה את זה לת"פ שלי אבל... זה נחוץ תתשל!ת-תקפיץ ת-ת'ת"פ ש-שלי ל-למעלה מה זה אמור ליהות ת"פ? אם היית קוראת היית יודעת שאלה שנייה או שלישית בשו"ת אוקי.. קראתי, טנקס... מה זאת אומרת להקפיץ תשו"ת שלך למעלה? היא ביקשה להקפיץ את הטופיק שלה למעלה, שלא ירד.., נושא דביק אם אני לא טועה...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:09 pm
i love felipe Blue---Girl i love felipe D Girl i love felipe D Girl אני לא מאמינה שאני עושה את זה לת"פ שלי אבל... זה נחוץ תתשל!ת-תקפיץ ת-ת'ת"פ ש-שלי ל-למעלה מה זה אמור ליהות ת"פ? אם היית קוראת היית יודעת שאלה שנייה או שלישית בשו"ת אוקי.. קראתי, טנקס... מה זאת אומרת להקפיץ תשו"ת שלך למעלה? היא ביקשה להקפיץ את הטופיק שלה למעלה, שלא ירד.., נושא דביק אם אני לא טועה... אה....טודא על ההסבר!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:20 am
מה פתאום דביק?!?!?!
הכוונה של זה שזה ירים את הת"פ שלי (תת פורום לכל מי שלא נוהג לקרוא) stare למעלה אחרי הדביקים
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 5:38 am
D Girl מה פתאום דביק?!?!?! הכוונה של זה שזה ירים את הת"פ שלי (תת פורום לכל מי שלא נוהג לקרוא) stare למעלה אחרי הדביקים נו.. כתבתי אם אני לא טועה.. אז טעיתי.. מותר???? ובעיקרון כן צדקתי...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |