|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 31, 2006 11:37 pm
Siku Rand on tore, kui on kellega sinna minna või kui on viitsimist. Tegelikult viitsmist on, aga need, kellega tahaks minna, elavad rannast jube kaugel : ( Mul on suht lähedal Pirita oma. Mina käin vaid ujumas. Pisikene kerge jume on täitsa okei, aga mina päevitada ei tohi. Sellegi poolest olen saanud vähemasti käed ja selga pruuniks <_< Niisama ringi liikudes. Kuigi arst ütles, et ka selline suur kübar või päikesevari ei teeks halba. Kuradima vähiraisk ma ütlen. Kiirgus on ju see aasta kõvasti üle 6 (alla kuue on okei), nii et ettevaatlikud peavad tegelikult kõik olema! Aga mis te ikka päevitate, minge ujuma seal rannas : ) Mul on väike allergia päikese vastu, kui ma olen rannas või väga pikalt ühe koha peal päikese all, hakkavad mu käed sügelema ja pea lagi hakkab valutama ja sügelema, ja mingid imelikud täpid tulevad...et jah, ujuda mina armastan, aga päevitada ma ei taha.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 6:12 am
Miss Mammu Siku Rand on tore, kui on kellega sinna minna või kui on viitsimist. Tegelikult viitsmist on, aga need, kellega tahaks minna, elavad rannast jube kaugel : ( Mul on suht lähedal Pirita oma. Mina käin vaid ujumas. Pisikene kerge jume on täitsa okei, aga mina päevitada ei tohi. Sellegi poolest olen saanud vähemasti käed ja selga pruuniks <_< Niisama ringi liikudes. Kuigi arst ütles, et ka selline suur kübar või päikesevari ei teeks halba. Kuradima vähiraisk ma ütlen. Kiirgus on ju see aasta kõvasti üle 6 (alla kuue on okei), nii et ettevaatlikud peavad tegelikult kõik olema! Aga mis te ikka päevitate, minge ujuma seal rannas : ) Mul on väike allergia päikese vastu, kui ma olen rannas või väga pikalt ühe koha peal päikese all, hakkavad mu käed sügelema ja pea lagi hakkab valutama ja sügelema, ja mingid imelikud täpid tulevad...et jah, ujuda mina armastan, aga päevitada ma ei taha. Aww emo Sa oled nagu...;o...VAMPIIR!!! gonk Bite me! xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 02, 2006 6:53 am
Arle Miss Mammu Siku Rand on tore, kui on kellega sinna minna või kui on viitsimist. Tegelikult viitsmist on, aga need, kellega tahaks minna, elavad rannast jube kaugel : ( Mul on suht lähedal Pirita oma. Mina käin vaid ujumas. Pisikene kerge jume on täitsa okei, aga mina päevitada ei tohi. Sellegi poolest olen saanud vähemasti käed ja selga pruuniks <_< Niisama ringi liikudes. Kuigi arst ütles, et ka selline suur kübar või päikesevari ei teeks halba. Kuradima vähiraisk ma ütlen. Kiirgus on ju see aasta kõvasti üle 6 (alla kuue on okei), nii et ettevaatlikud peavad tegelikult kõik olema! Aga mis te ikka päevitate, minge ujuma seal rannas : ) Mul on väike allergia päikese vastu, kui ma olen rannas või väga pikalt ühe koha peal päikese all, hakkavad mu käed sügelema ja pea lagi hakkab valutama ja sügelema, ja mingid imelikud täpid tulevad...et jah, ujuda mina armastan, aga päevitada ma ei taha. Aww emo Sa oled nagu...;o...VAMPIIR!!! gonk Bite me! xDI would yet you are far away!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 4:42 am
aga tegelikult on kurb, et suvi varsti läbi saab
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 12, 2006 8:40 am
Minty-Tiia aga tegelikult on kurb, et suvi varsti läbi saab Ma lausa kardan kooli minna?! Ma kardan seda koormust, ja ma kardan vara hommikul üles ärkata! Olen varemgi suure koormuse all keset tundi nutma hüsteeriliselt hakkanud! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 4:25 pm
Mmmm, kool, mu arm. Latted Mmuah'is mata tundide ajal, söögivahetund ning sellele järgnev tund Stockis veeta, vahetunnid pargis. What's not to love whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 5:19 am
No siis jah, kui sa käid koolis, mis asub linnas. Siis kui sul on koolis rohkem kui kaks või kolm inimest kellega normaalselt suhelda ja siis ka jah "what´s not to love" kui sul seal lõbus on...perse raisk!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 5:14 pm
Tule ära siis lasnast. A üks sitt asi on ka muidu. Et õppima peab. Aii teen head nalja. Ei tegelt see, et parim õpetaja lahkub meie seast ;__; kirjanduse ja kunstiajaloo õpetaja Paavo pidavat ära minema...TA OLI MU LEMMIK!!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 8:02 am
ma kuulsin jah te mingi hullult rääkisite sellest
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 3:32 am
Kesme? Ja btw kuidas mu uus purplelicious look on xD Heleroosad juuksed olid ägedamad a mul polnud midagi mis natukenegi matchiks gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 6:51 am
Ma kohe ekstra vaatasin su avatari kui me Elle juures olime ja sina, mu isa, lahkusid. Et väga vinge ;D HOT
Ja kesme kesme...teie noh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 9:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 28, 2007 2:18 am
EI! Siis kui sa täis olid siis räägisite. Noh seal Plaza taga.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|