Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Találkozók és IRL események
Gaia Találkozó 2011 - Tavasz - Június 11 Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Sakura Scene

PostPosted: Sun Jun 05, 2011 11:35 am

Gabessz
Na, megemlíteném, hogy jön velem 2 emberke, Regi_SzaN és Sakura Suicide. Azért én írok, mert lusták... bár rágom a fülüket, hogy lehetnének leheletnyivel aktívabbak a fórumban...

Heeeeeeey, Gabi elírtad a nevem... no nem baj. És akartam is írni, csak nem értem rá. De szóval igen szeretnénk (húgom + én) is menni! cool cool
PostPosted: Sun Jun 05, 2011 11:52 am

Sakura Scene
Gabessz
Na, megemlíteném, hogy jön velem 2 emberke, Regi_SzaN és Sakura Suicide. Azért én írok, mert lusták... bár rágom a fülüket, hogy lehetnének leheletnyivel aktívabbak a fórumban...

Heeeeeeey, Gabi elírtad a nevem... no nem baj. És akartam is írni, csak nem értem rá. De szóval igen szeretnénk (húgom + én) is menni! cool cool
Nincs akadálya smile

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sun Jun 05, 2011 3:01 pm

wahmbulance ELSŐ OLDAL FRISSÍTVE! wahmbulance
PostPosted: Mon Jun 06, 2011 9:46 am

Én még egyetlen találkozón sem voltam sajnos, pedig a tavaszira is el akartam menni. Ha az ősök nem tartanak fogva, ott leszek!!! biggrin
Remélem nem fogtok túl fiatalnak tartani sweatdrop

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Object of Affection 150
  • Vicious Spirit 250

Pumpkin dad

Feral Hunter

PostPosted: Tue Jun 07, 2011 12:51 am

Sakura Scene
Gabessz

Tökmindegy xD az S betűs kezdésre emlékeztem xD

Úúú megint Kon Satoshi filmet nézünk biggrin már alig várom biggrin
PostPosted: Tue Jun 07, 2011 4:21 am

Ahha! Ha már elkezdtük ezt a hagyományt, akkor vigyük végig. Mondjuk, a Millennium Actress-en kívül, már csak egy filmje maradt... ^^" Szóval, a nyári találkozón, körülbelül 95% bizonyossággal állíthatom, hogy a Tokyo Godfathers-t fogjuk leadni.

edit:
Máris kijavítom magam, mielőtt más teszi. Szóval, Kon Satoshi, bár sajnálatos módon elhunyt tavaly októberben, Kon hátrahagyta az általa előre elkészített teljes storyboard-od az új filmjéhez a Dream Machine-hez. Valamint több órányi hanganyagot is felvett, hogy azzal is segítse a későbbi munkálatokat. Így, bár posztmortem, de bemutatják majd új és egyben utolsó filmjét. Szóval, azt is le fogjuk adni majd.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Yondaimomi

3,300 Points
  • Cart Raider 100
  • Member 100
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Tue Jun 07, 2011 11:28 am

Monamuur!!!! Én sajna erre a talira ha hiszed ha nem nem tudok jelen lenni redface sweatdrop Remélem átvészeled XD Na mindegy mindenkinek kellemes szórakozást előre is a Rajzverseny aranyát most olvasszátok be a következő taliig mert nem tom megnyerni XD 3nodding
PostPosted: Tue Jun 07, 2011 12:15 pm

Eh mon amour!

Vérzik a szívem, hogy nem érezhetlek szombaton a közelemben. crying

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Tue Jun 07, 2011 12:25 pm

Yondaimomi
Monamuur!!!! Én sajna erre a talira ha hiszed ha nem nem tudok jelen lenni redface sweatdrop Remélem átvészeled XD Na mindegy mindenkinek kellemes szórakozást előre is a Rajzverseny aranyát most olvasszátok be a következő taliig mert nem tom megnyerni XD 3nodding
Kivel fogom tartani a konyhafrontot?!
PostPosted: Tue Jun 07, 2011 12:27 pm

napsugar
Yondaimomi
Velem. 3nodding

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Tue Jun 07, 2011 12:32 pm

Malreni
napsugar
Yondaimomi
Velem. 3nodding
Szavadon foglak biggrin
PostPosted: Tue Jun 07, 2011 12:33 pm

Hát, én eredetileg is úgy képzeltem el a dolgokat, hogy a süteményt én fogom megcsinálni és a virsli előkészítésében is segítek. Meg majd elkapok egy-két konyhaképes embert.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Tue Jun 07, 2011 12:39 pm

Mondjuk nem olyan nagy dolog összedobni a virslit, de szeretem ha van vki mellettem és nem csak én lógok ki a csoportból xP
PostPosted: Tue Jun 07, 2011 12:58 pm

Ezzel én is így vagyok. Meg amúgy is szeretek sütögetni. A sütit meg trükkösön kell csinálni, hogy meg is puffadjon. biggrin A kérdés már csak az, hogy vajon sütőben is működni fog-e a varázs.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200