|
|
| Játékos számláló: |
|
|
| Total Votes : 15 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 11, 2009 8:35 am
ELMÉLETILEG van 8 játékosunk. stare Mi tart ennyi ideig nem adtam ojan nehezet. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 12, 2009 5:39 am
Hát az nehezíti a helyzetet, hogy teljesen különböző a betű és szóelválasztó karaktere. Az előzőnél volt köztük kapcsolat, most nincs. Mondjuk legalább van, anélkül veszett nehéz lenne. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 17, 2009 10:00 am
Hana megfejtette... Vagyis megunta a várakozást de már én is... Na szóval nagyon csalódtam bennetek... Minek szavaz aki nem is játszik? confused Vagy ennyire hülye balek vagyok hogy bedőlök a számoknak? sweatdrop Na tehát ez nem volt egy szép dolog... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 17, 2009 12:04 pm
Pedig előző hozzászólásommal kis segítséget akartam nyújtani, de úgy látszik hiába. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 20, 2009 11:42 am
bocsi... nekiálltam a tanácsok alapján, de eléggé sületlenségek sültek ki. Aztán oár álmatlan éjszaka után ( smile ) rájöttem, hol lehet a gubanc: hogy az csak betűelválasztó... Azóta nem volt időm, tényleg bocs sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 24, 2009 12:45 pm
Még egyszer nem kezdem újra... evil Na jóóóóóóóóóó rolleyes Majd ha jobban rá érek... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 8:28 am
A kedvemért! 4laugh Addigra talán én is ráérek... Nem tehetek róla, én csak az egyszerűekhez értek... sweatdrop Apropó, tudsz rovásírásul?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 25, 2009 11:06 am
Még nem... sweatdrop Mert azt hogy kell... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 22, 2009 2:42 am
hali! szívesen játszanék én is, de ez nekem már túl magas O.O próbálkoztam vele, de nem megy crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|