|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 21, 2009 8:55 am
na bent as tai be one.lt negaliu iskesti nei wienos dienos,nes draugai raso i frm tai atrasau ar seip susirasineju///na man ten labai idomu ir smagu buti biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 21, 2009 8:57 am
Jėzau, nu pasaulis, forsai ir fyfos ir šiaip kekšės galėjo ką nors ne taip baisaus sukurt, bet ne, sukūrė one.lt. Apsaugok, Dievuli, kai ten peroksidinės perkepusios merginos fotkinasi ir pasirašo: "frm liudi 30y30" arba "kas 30 tam sex foto". Na mano viena draugė ten lankosi ir lankosi tai galvoju vargšė. Ždž one.lt mano nuomonė yra totalus gyvatynas ir kaimas. Lameriška. Visokių emo prirfotkina kaip pjaustosi venas ar savo sielvarte skęstantį veidą rodo ir po to nreik žiūrėt ir pačiam noris iš to niūrumo tapt ymokšliu. (puke) Dar, beje, prieš pusmetį savo ištryniau, nors šiaip tai labai retai tenais lankydavaus 1-2 kartus į mėn. Na tai va labai nervuoja dar ir ta one.lt kalba. Kaip žiūrėjau per kriu.lt tai ten toks one.lt paaiškinimas:
one.lt "one.lt - visuotinis pajuokos objektas, tačiau kartais net nesuprantame koks stebuklingas šis puslapis. 1. Jis priverčia negyvus daiktus atlikti gyvybines funkcijas ir turėti žmogiškus jausmus: "Forumiukas liūdi", "Forumiukas miršta", "Forumiukas jūsų pasiilgo" Taigi - nauja gyvybės forma pavadinimu "forumiukas". 2. Šiame magiškajame puslapyje visos tavo svajonės virsta realybe!! [vampirefreaks.com - Išsirenki gražią emo nuotrauką - Užsiregistruoji one.lt - Įsidedi tą nuotrauką - Mėgaujiesi ilgu dėmesiu] 3. Gali rasti antrąją pusę, na, bent jau sugulovą tai tikrai. [Dowanėljią = 7 ero ft plius 5 ero vid]. 4. Atsiranda naujos, jokiam garbingam matematikui dar neatrastos lygtys. [50 y 50 ; 30 y 1 ; 30> y 1 ir tt.] 5. Tobulinamas Lietuvos nacionalinis žodynas. [dowanytea; sexiuxas; meilutia; fjorjumjiukas ir tt.] Taigi - ar jau taip blogai?"
Na tai va. XD ,tingejau rasyt tai nukopinau,,,sorry dugiau taip n edarysiu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 21, 2009 9:30 am
vienitelsi geras dalykas ka one.lt sukure, tai "one nuotykiu parkas" smile siaip siulau visiems eit i facebook.com smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 21, 2009 10:23 am
kas tas "one nuotykiu parkas"? O.o man tai ir gaia neblogai xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 22, 2009 12:11 pm
turejau - istryniau --> nesigailiu cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 23, 2009 8:20 am
Čia irgi tas pats: turejau - ištryniau --> nesigailiu cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 23, 2009 11:11 am
pffff...einu ten labai retai.mazdaug karta-2 i menesi.daugiausiai del email.a siaip tai jis levokas
Julinatorius@one.lt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|