|
|
| Czytacie ?! |
| Tak |
|
83% |
[ 114 ] |
| Nie |
|
0% |
[ 0 ] |
| Czasem |
|
14% |
[ 20 ] |
| Nigdy |
|
1% |
[ 2 ] |
|
| Total Votes : 136 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 07, 2006 7:45 am
ja ostatnio przeczytałam }Barrego Trrotera i bezczelna parodie" oraz "opowiesci z Blarni lew i stara ladacznica" jezeli lubicie sie posmiac i nie przeszkadzaja wam parodie znanych ksiazek to bardzo polecam wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 12, 2006 5:30 am
Tez mam zamiar zaczac czytac narretum. no i ogolnie polecam serdecznie Sapkowskiego biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 13, 2006 4:59 am
A są tu jakieś istoty co czytują Akunina?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 5:54 am
Vattghern Tez mam zamiar zaczac czytac narretum. no i ogolnie polecam serdecznie Sapkowskiego biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin Wlasnie zaczelam narrenturm, sage wiedzminska dawno mam juz za soba...uwielbiam Sapokowskiego i jego styl :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 14, 2006 11:16 am
Delein Vattghern Tez mam zamiar zaczac czytac narretum. no i ogolnie polecam serdecznie Sapkowskiego biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin Wlasnie zaczelam narrenturm, sage wiedzminska dawno mam juz za soba...uwielbiam Sapokowskiego i jego styl :] dobrze, dobrze, mlodziez nam sie rozwija literacko, Sapkowski rulez! mrgreen mam jeszcze do przeczytania Bozych Wojownikow, druga czesc sagi o czlowieku o trudnym imieniu z Narrenturma (jak on sie zwal? ^^'). mam nadzieje, ze po nawale lektur szkolnych znajde czas na przeczytanie tego.. a tymczasem: koncze Lalke ^^ romansidlo, ale nawet niezle.. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 17, 2006 8:18 am
FeaRan dobrze, dobrze, mlodziez nam sie rozwija literacko, Sapkowski rulez! mrgreen mam jeszcze do przeczytania Bozych Wojownikow, druga czesc sagi o czlowieku o trudnym imieniu z Narrenturma (jak on sie zwal? ^^'). mam nadzieje, ze po nawale lektur szkolnych znajde czas na przeczytanie tego.. a tymczasem: koncze Lalke ^^ romansidlo, ale nawet niezle.. rolleyes Sapkowski fajny dziadek, ale "Bozy Wojownicy" juz mi sie tak nie podobali jak "Narrenturm". Kapke za duzo historii jak na spaczony umysl fizyka wink Co do fajnych ksiazek to polecam "Biale jablka" Jonathana Carrolla. Albo jego "Kraine Chichow". Cos niesamowitego. Przepraszam, jesli to juz bylo, ale cokolwiek przerazila mnie perspektywa czytania wszystkich postow od poczatku tego topicu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 19, 2006 2:37 am
Ilraeth FeaRan dobrze, dobrze, mlodziez nam sie rozwija literacko, Sapkowski rulez! mrgreen mam jeszcze do przeczytania Bozych Wojownikow, druga czesc sagi o czlowieku o trudnym imieniu z Narrenturma (jak on sie zwal? ^^'). mam nadzieje, ze po nawale lektur szkolnych znajde czas na przeczytanie tego.. a tymczasem: koncze Lalke ^^ romansidlo, ale nawet niezle.. rolleyes Sapkowski fajny dziadek, ale "Bozy Wojownicy" juz mi sie tak nie podobali jak "Narrenturm". Kapke za duzo historii jak na spaczony umysl fizyka wink Co do fajnych ksiazek to polecam "Biale jablka" Jonathana Carrolla. Albo jego "Kraine Chichow". Cos niesamowitego. Przepraszam, jesli to juz bylo, ale cokolwiek przerazila mnie perspektywa czytania wszystkich postow od poczatku tego topicu wink mi jako spaczonej "historyczce" te watki sie bardzo podobaja, szczegolnie, ze sa zwiazane z reformacja, polowaniami na czarownice i tym calym balaganem, ktory sie wywiazal..coz, nie moge sie doczekac, kiedy bede miala czas przeczytac Bozych Wojownikow X3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 19, 2006 4:26 am
A wiadomo juz w ogole, kiedy ma sie pojawic trzecia czesc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 19, 2006 1:50 pm
A ja właśnie skończyłam czytać "Azazela" p. Akunina.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 20, 2006 6:54 am
To imię kojarzy mi się z taką fajną postacią z "Mistrza i Małgorzaty". Azazello fajny koleś był!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 21, 2006 10:54 am
Nam za lekture na razie zadali Makbeta. Coz. Ja ciagle jeszcze nie moge zmoc nekroskopa Braci Krwi... jedyna ksiazka ktora czytam przez pol roku i jestem w polowie... To prawie jak Stukostrachy Kinga biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 23, 2006 12:11 pm
Ilraeth To imię kojarzy mi się z taką fajną postacią z "Mistrza i Małgorzaty". Azazello fajny koleś był! Bo pan Akunin to też Rosjanin. Może się zainspirował?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 26, 2006 2:26 am
Moja lektura: Nietzsche "Antychryst", fajnie, nie? wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 4:03 am
Powinnam wlasnie czytac "Rok 1984"Orwella, ale dostalam na urodziny nowego Pottera...no i siedze od paru godzin i pochlaniam mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 27, 2006 11:41 am
Delein Powinnam wlasnie czytac "Rok 1984"Orwella, ale dostalam na urodziny nowego Pottera...no i siedze od paru godzin i pochlaniam mrgreen zly wybor...powinnas wybrac Orwella bo to dobra ksiazka jest...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |