|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2012 5:02 am
Ma reggel volt az infó írásbeli érettségim és elaludtam. Kis híján elkéstem, tiszta ideg volta egész reggel és elég szépen elbasztam, de kit érdekel? Majd szóbelivel feljavítom. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2012 10:04 am
Ma sikerült elintéznem a hivatalos dolgaim egy részét az ügyvédnél. Hat év után először találkoztam az apai ági nagyanyámmal és tekintve, hogy megkapta amit akart, immár haszontalan vagyok számára és többet nem fogom látni az életben.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2012 10:24 am
napsugar Hime_Yura Mai napon tanulás mellett ilyen videókkal foglaltam el magam. Malreninek külön ajánlanám ezt a játékot :3 Nyem cejetlek t__t Ennek most befofás és beadandó írás hanyagolás lett a végeredménye.... Ezt láttad már? Nem annyira para, inkább vicces, ahogy a srác teli torokból sikít. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2012 10:35 am
Molylepke napsugar Hime_Yura Mai napon tanulás mellett ilyen videókkal foglaltam el magam. Malreninek külön ajánlanám ezt a játékot :3 Nyem cejetlek t__t Ennek most befofás és beadandó írás hanyagolás lett a végeredménye.... Ezt láttad már? Nem annyira para, inkább vicces, ahogy a srác teli torokból sikít. xd Láttam xD xD De a mai napomról.... Kiderült, hogy az adóbevallást elfelejtettem, szóval ma még azért kellett rohangálni. De sikerült elintézni biggrin Aztán elmentünk az Örsre, mert olyan fülest kaptam , hogy ott lehet kapni baglyos tatyit, de nem volt sad Még nem adom fel.... akkor is fogok egy olyat szerezni magamnak pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2012 10:39 am
napsugar De a mai napomról.... Kiderült, hogy az adóbevallást elfelejtettem, szóval ma még azért kellett rohangálni. De sikerült elintézni biggrin Aztán elmentünk az Örsre, mert olyan fülest kaptam , hogy ott lehet kapni baglyos tatyit, de nem volt sad Még nem adom fel.... akkor is fogok egy olyat szerezni magamnak pirate Milyen baglyos tatyit? *___*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2012 10:46 am
Molylepke napsugar De a mai napomról.... Kiderült, hogy az adóbevallást elfelejtettem, szóval ma még azért kellett rohangálni. De sikerült elintézni biggrin Aztán elmentünk az Örsre, mert olyan fülest kaptam , hogy ott lehet kapni baglyos tatyit, de nem volt sad Még nem adom fel.... akkor is fogok egy olyat szerezni magamnak pirate Milyen baglyos tatyit? *___* A bal alsó sarokban lévőt biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2012 10:54 am
napsugar Molylepke napsugar De a mai napomról.... Kiderült, hogy az adóbevallást elfelejtettem, szóval ma még azért kellett rohangálni. De sikerült elintézni biggrin Aztán elmentünk az Örsre, mert olyan fülest kaptam , hogy ott lehet kapni baglyos tatyit, de nem volt sad Még nem adom fel.... akkor is fogok egy olyat szerezni magamnak pirate Milyen baglyos tatyit? *___* A bal alsó sarokban lévőt biggrin Így szemre úgy néz ki, mintha a Claire's-ből lenne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2012 11:19 am
Molylepke Így szemre úgy néz ki, mintha a Claire's-ből lenne. Hát nekem azt mondták turiban keressem smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2012 11:36 am
napsugar Hát nekem azt mondták turiban keressem smile Turkálóban? O_o Atyaég, ahhoz sok sikert. sweatdrop Én is szoktam járni turiba, de ilyen tatyót még soha nem láttam. Ha mégis rátalálok, majd szólok. :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2012 11:37 am
Molylepke napsugar Hát nekem azt mondták turiban keressem smile Turkálóban? O_o Atyaég, ahhoz sok sikert. sweatdrop Én is szoktam járni turiba, de ilyen tatyót még soha nem láttam. Ha mégis rátalálok, majd szólok. :3 Köszi :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2012 1:49 pm
Én is érettségiztem ma infóból, jó vacak lett. Fakton tök sokat webeztünk, erre pont azt nem tettek bele. És a Word-öt kivéve igazából mindegyik borzalmas volt. Előtte meg egész éjjel forgolódtam. De utána lett egy jó napom, olyanokkal lógtam a Duna-parton, akikkel még soha ^^ És mikor hazaértem, kaptam a DC-től egy Philosopher's Cache-t, amiből választhattam egy ilyet. (+ a kettes matek átlagom mellé elértem a négyest az érettségimmel =^^= )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 21, 2012 4:15 pm
Gaia ismét bebizonyította, hogy az amerikaik olyan ostobák, mint egy kis kanál madárszar.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 22, 2012 1:46 am
napsugar Molylepke napsugar Hime_Yura Mai napon tanulás mellett ilyen videókkal foglaltam el magam. Malreninek külön ajánlanám ezt a játékot :3 Nyem cejetlek t__t Ennek most befofás és beadandó írás hanyagolás lett a végeredménye.... Ezt láttad már? Nem annyira para, inkább vicces, ahogy a srác teli torokból sikít. xd Láttam xD xD Oh s**t I have a bag of milkyways! WWWAAAAAAAAAAAHHHHHH
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 22, 2012 2:13 am
HaganeNoAnna Én is érettségiztem ma infóból, jó vacak lett. Fakton tök sokat webeztünk, erre pont azt nem tettek bele. És a Word-öt kivéve igazából mindegyik borzalmas volt. Előtte meg egész éjjel forgolódtam. De utána lett egy jó napom, olyanokkal lógtam a Duna-parton, akikkel még soha ^^ És mikor hazaértem, kaptam a DC-től egy Philosopher's Cache-t, amiből választhattam egy ilyet. (+ a kettes matek átlagom mellé elértem a négyest az érettségimmel =^^= ) Jájj. Nekem vegyes volt anno (2007), votl web, de nem tanultunk Frontpage-t gimiben (én hülye meg nem tanultam meg otthon), de jegyzettömbös html-el letudtam, amennyire lehetett, bár a táblázattal kicsit meggyűlt a bajom. Uh. Én csak az Access-t nem szoktam meg... De én is elakadtam néha. A négyeshez gratula smile Nekem ma: reggel 7 körül anyukám: itt a Peti (cica) no mondom oké megnézem és ott heverészett a szülők hálószobájának padlóján, édes volt biggrin Később átjött hozzánk is egy picit 3nodding És... nedves idő. Már várom a csütörtököt smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 22, 2012 11:48 am
Apámra szombaton megint rájött az ötperc....
"Lehet, hogy abbahagyom az 5-ös lottót..." "Mert?" "Félek, hogy megnyerjük a 3 milliárdot."
-____________________________________________________________-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|