Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Ma az történt, hogy... Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 36 37 38 39 40 41 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Wed May 09, 2012 10:50 am

Tina-chann
Yuki Naoto
Ez nem ma történt, hanem tegnap, de végre leadtam a szakdogámat whee
igaz, hogy tegnap 4 óra volt a határidő, és én 15:59-kor lettem kész vele, de elfogadták, bár vannak még adminisztrációs gondok (miért is ne lennének) de a szakdogám már készen van biggrin

Az a lényeg, hogy elfogadták! ^^ Amúgy miről szólt a szakdogád? smile

így igaz! ráadásul azóta az adminisztrációs gondok is megoldódtak biggrin

a szakdogám - röviden és érthetően - arról szól, hogy régen felfedezték, hogy amikor a klórral fertőtlenített szennyvizet a tengervízbe elvezették, a tengervíz bromidion tartalma a klórral fény hatására reakcióba lépett, ami hatására bromát keletkezett, ami rákkeltő hatású.
Egy másik kutatás arról szólt, hogy kloridionból fény hatására klór keletkezik, és én (ezt a két kutatást egyesítve) azt vizsgáltam, hogy kloridiont és bromidiont tartalmazó rendszerben fény hatására keletkezik-e a rákkeltő hatású bromát.
PostPosted: Wed May 09, 2012 11:15 am

Molylepke
Az Timmy
Még néhány éve kezdett el fájni, fájt egy hétig aztán elmúlt, csak mostanra már folyamatosan fájt így a fájdalommentes részből enyhébb fájdalom lett.
Ma is úgy mentem hogy szinte nem is fájt ennek örömére a doki úgy végignyomogatta, hogy azt hittem leszakad a kezem biggrin
Ha meg kiderül, hogy tényleg sérv akkor meg lesz műtve XP

Édesanyámnak a vállában volt hasonló, és neki is már a műtétet emlegették, de Anya beijedt, és mondta, hogy bármit csak azt ne, erre a doki elküldte a Széchenyi Fürdőbe (gondolom hidroterápia) és eszméletlen sokat használt.

Azóta - ha Anya rendszeresen tornáztatja a kezét - a fájdalom szinte elő sem jön.

Szóval, ha tudsz, akkor egyezkedj még a dokival, hátha neked is jobb lesz. 3nodding

A gond, hogy nekem messze van Pest XP de azért majd megpróbálok valamit biggrin

Az Timmy

Kind Miko

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Wed May 09, 2012 11:21 am

Az Timmy

Nem feltétlenül Pest, csak simán gyógyfürdő. 3nodding

Eszméletlen sokat tud segíteni.
PostPosted: Wed May 09, 2012 11:41 am

Molylepke
Az Timmy

Nem feltétlenül Pest, csak simán gyógyfürdő. 3nodding

Eszméletlen sokat tud segíteni.

Na, "sima" gyógyfürdő már akad erre felé, de azért a gyógyvizek is változnak biggrin

Az Timmy

Kind Miko

Hime_Yura

Mage

PostPosted: Sat May 12, 2012 2:13 pm

Mai napon tanulás mellett ilyen videókkal foglaltam el magam.

Malreninek külön ajánlanám ezt a játékot :3
PostPosted: Sun May 13, 2012 11:08 am

Felkeltem egy kempingházban Balatonfüreden, felöltöztem stb. stb., (most péntektől vasárnapig volt a gyakorlati adagja az animátori képzésnek) átmentem egy másik házba a lányokhoz, volt beszélgetés, majd ketten-ketten még pihentek 1-1 ágyban és közben Disney zenék mentek egy laptopon xd Aranyos volt smile Én csak ültem, néztem és olvastam. Majd később egy szobatárstól megtudtam, hogy 10-re már össze kellett volna pakolni, ezt letudtam kb 10-15 perc alatt, mivel nem nagyon szórtam szét a dolgaimat.
Délelőtt animációs dolgokat gyakorolgattunk (gyerekeknek szánt táncos műsor gyakorlása és azt is gyakoroltuk, hogyan viselkedjünk amikor mi vezetjük a programokat pl legyünk hangosak, lelkesítsünk stb.). Fél 3-kor kocsiba tették a bőröndöket és kimentünk a pályaudvarra, mire kiértünk, felvettük a bőröndöt és kiértünk a peronra, pont 2-3 perc múlva már jött is a vonatunk és kellemesen beszélgetve nevetgélve töltöttük az utat. Székesfehérvárott 3 fiú leszállt a vonatról és az egyik betanult koreográfiát táncolni kezdte a peronon, mi biztattuk őket xp Kínáltuk egymást chipsszel, sajtos tallérral, nápolyival stb. Hazajöttem és jó fáradt vagyok, és az egyik cica már "üdvözölt" (a család után persze) smile

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Tina-chann

Rainbow Hunter

13,075 Points
  • Protector of Cuteness 150
  • Grunny Harvester 150
  • Destroyer of Cuteness 150
PostPosted: Sun May 13, 2012 11:56 am

Yuki Naoto
Tina-chann
Yuki Naoto
igaz, hogy tegnap 4 óra volt a határidő, és én 15:59-kor lettem kész vele, de elfogadták, bár vannak még adminisztrációs gondok (miért is ne lennének) de a szakdogám már készen van biggrin

a szakdogám - röviden és érthetően - arról szól, hogy régen felfedezték, hogy amikor a klórral fertőtlenített szennyvizet a tengervízbe elvezették, a tengervíz bromidion tartalma a klórral fény hatására reakcióba lépett, ami hatására bromát keletkezett, ami rákkeltő hatású.
Egy másik kutatás arról szólt, hogy kloridionból fény hatására klór keletkezik, és én (ezt a két kutatást egyesítve) azt vizsgáltam, hogy kloridiont és bromidiont tartalmazó rendszerben fény hatására keletkezik-e a rákkeltő hatású bromát.

Hát ez nem semmi... biggrin Ügyes vagy, ha ezt megtudtad csinálni! ^^
PostPosted: Sun May 13, 2012 12:30 pm

Tina-chann
Yuki Naoto
Tina-chann
Yuki Naoto

Hát ez nem semmi... biggrin Ügyes vagy, ha ezt megtudtad csinálni! ^^

ááá végül is azért járok egyetemre, hogy ezt meg tudjam csinálni 3nodding

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Hime_Yura

Mage

PostPosted: Mon May 14, 2012 2:55 am

2 hét szenvedés következik. Félek a reklám és médiajogtól. crying
PostPosted: Mon May 14, 2012 4:38 am

Minden vizsgázónak a legjobbakat kívánom a vizsgaidőszak végére! És persze sok szerencsét! Tudom, hogy meg tudjátok csinálni! Ganbare!

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Tue May 15, 2012 6:32 am

IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MEGVAN! MEGVAN LUCKY CICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VALAKI 10MILLIÓVAL OLCSÓBBAN RAKTA FEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PostPosted: Tue May 15, 2012 7:26 am

Ma volt a szakvizsgám első napja. Fáradt vagyok X.X

Riguna

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Tue May 15, 2012 9:25 am

Én is fáradt vagyok sweatdrop Korán keltem, később a nagyimat elkísértem szemvizsgálatra abban a kerületben, ahol lakik (szürkehályog műtétje lesz a hétvégén). Az új műanyag szemlencséhez vizsgálták meg háromféle műszerrel a szemét. Szegény már nagyon várja, hogy megint jobban lásson... Visszafele meg ugyanazt a taxist fogtuk ki, aki odavitt minket xp
PostPosted: Tue May 15, 2012 1:24 pm

Ráakadtam erre a második teaserre, érdekes hangulata van és magyarok csinálják: http://vimeo.com/42186821
Nem teljesen élőszereplős, elég sok része számítógéppel és mozdulat érzékelő (motion capture) berendezésekkel készült, és több helyen, pl. a készítő Vimeo csatornáján vannak még jelenet részletek meg egy régebbi teaser is.
A rendező Vimeo csatornája (az Emil Goodman csak a művészneve)
Régebbi teaser, úgy tudom, ezt még tavaly adták ki
Ez még csak egy elő kisfilm lesz és a következő években csinálnak majd egy egész estés filmet, mely ugyanabban az univerzumban játszódik, mint a nyáron megjelenő kisfilm.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Wed May 16, 2012 9:25 am

Hime_Yura
Mai napon tanulás mellett ilyen videókkal foglaltam el magam.

Malreninek külön ajánlanám ezt a játékot :3
Nyem cejetlek t__t Ennek most befofás és beadandó írás hanyagolás lett a végeredménye....
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 36 37 38 39 40 41 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games