|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 06, 2008 10:27 am
בואו נעשה דבר כזה, כל מי שנכנס לכאן יכתוב מה הוא עושה בימים אלה בחייו. מאז שהיינו פורום פעיל חיי האנשים השתנו פה מהקצה לקצה אני חושבת שזה יהיה נחמד לדעת איפה בדיוק כל אחד.
אז מי מתחיל? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 06, 2008 12:03 pm
אני אתחיל, שיהיה razz אזזז... סיימתי תיכון, 10 יח"ל מחשבים ו5 יח"ל ערבית, 5 מתמטיקה ואנגלית, הייתי במחנה שהייתי בו בחופש שאחרי ט' שוב ועשיתי את הכיף של החיים שלי היון אני בעיקר מבלה עם האנשים מהארגון שנסעתי איתו למחנה, הם נהיו החברים הכי טוים שלי מחכה כרגע שיקבלו את בקשת ההתנדבות שלי לצבא וכנראה אשרת במודיעין ערבית, 8200 ב8/8 טסתי עם חברה לשבוע לברצלונה, היה אדיר בנתיים עובדת אצל ההורים, ואם הגיוס יהיה רחוק אעשה רשיון ופסיכומטרי לפני צבא biggrin זהו מה אתכם?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 07, 2008 1:11 am
תודה דניאל 3nodding
אז סיימתי שנתיים שירות לאומי בבאר שבע בבית חולים סורוקה. עכשיו אני בעיקר בין לבין, עובדת בסופרמרקטים בטעימות של "מולר" היוגורטים.אחלה כסף, לא הרבה שעות לצערי. מחפשת דירה למעבר קבוע לבאר שבע, כרגע עוברת בין בתים. ובעז"ה מתחילה ללמוד בנובמבר השנה באוניברסיטת בן גוריון, רפואה מעבדתית, בתקווה לעבור עם זה לרפואה.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 10, 2008 7:55 am
היש. לי יש עוד זמן כדי להגיד מה אני אעשה אחרי צבא^^ כנראה שיש לי קצונה עוד שלושה שבועות..אז אני אשאר עוד 9 חודשים בנוסף לשנתייםXD
heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 13, 2008 6:44 pm
Moony girl היש. לי יש עוד זמן כדי להגיד מה אני אעשה אחרי צבא^^ כנראה שיש לי קצונה עוד שלושה שבועות..אז אני אשאר עוד 9 חודשים בנוסף לשנתייםXD heart לא עדיף פשוט לחתום על קבע לעוד שנה.. ככה שממש תרוויחי מזה משהו?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 18, 2008 12:57 pm
dida Moony girl היש. לי יש עוד זמן כדי להגיד מה אני אעשה אחרי צבא^^ כנראה שיש לי קצונה עוד שלושה שבועות..אז אני אשאר עוד 9 חודשים בנוסף לשנתייםXD heart לא עדיף פשוט לחתום על קבע לעוד שנה.. ככה שממש תרוויחי מזה משהו? אבל להיות קצין יותר עדיף על לחתום קבע בסופו של דבר גם בשביל הרישום^^ זה שעשיתי קבע לא יתן לי מקום עבודה טוב יותר כשאשתחרר, וקצונה כן^^' וסתם יותר מאגניב sweatdrop heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 23, 2008 3:00 pm
סיימתי תיכון עם 40 יח"ל, עבדתי בקניון איילון, התפטרתי ולמדתי שנה וחצי הנדסת מכונות, עבדתי ברולדין בעזריאלי, טסתי לברזיל לחודש עם החבר ואחותו, היה משהו בסט. כרגע מחפשת עבודה, ביום חמישי מקבלת דיפלומה ומתגייסת בפבואר.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 24, 2008 3:21 am
falula סיימתי תיכון עם 40 יח"ל, עבדתי בקניון איילון, התפטרתי ולמדתי שנה וחצי הנדסת מכונות, עבדתי ברולדין בעזריאלי, טסתי לברזיל לחודש עם החבר ואחותו, היה משהו בסט. כרגע מחפשת עבודה, ביום חמישי מקבלת דיפלומה ומתגייסת בפבואר. מחוץ לשתי המילים האחרונות, שלך הכי מעניין xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 24, 2008 7:14 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 29, 2008 7:30 am
אני מניחה שלחיות זה תמיד לא שוס. אבל כפרה זה מרשים מה שהספקת לעשות עד כה. שנה טובה לכולם! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 03, 2008 8:01 am
dida אני מניחה שלחיות זה תמיד לא שוס. אבל כפרה זה מרשים מה שהספקת לעשות עד כה. שנה טובה לכולם! heart חחח, ממש אהבתי את הניסוח שלך.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 11, 2008 3:56 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 14, 2008 8:18 am
ואווו שנים שלא נכנסתי לפה= וזאת אור מזה של אביב כי שכחתי את הסיסמה לשלי .. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|