|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 12:23 am
EvilYuki Kasmizar EvilYuki Kasmizar EvilYuki AHOJ! Juka właśnie wróciła z lądu, szczęśliwa i zaspokojona! Zabiłam parę osób i mamy zapas świeżych owocków... i ukradłam parę kosztowności... ach, zyć, nie umierać! Gdzież jest mój Jeremy?! Kajuty nie oddam! Do ostaniej kropli krwi i rumu! czy mi sięwydaje, czy ty się stawiasz? neutral Nie zdaję Ci się. Jakiegoś Jeremiasza chcesz tu sprowadzać stare *foch* a tak, sprowadziłam... Jeremy jest wymyślony, nie strzela fochów ani nie stawia się tylko zmywa pokład... 3nodding Jakbym nie mial powodów, to bym nie strzelał fochów. Jak jest wymyslony to moze spać na dworze,a nie kajute mi zasmiecac swoja obecnoscia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 12:24 am
a mi fundnijcie troche piwa bo mam kaca
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 12:25 am
Kasmizar EvilYuki Kasmizar EvilYuki Kasmizar EvilYuki AHOJ! Juka właśnie wróciła z lądu, szczęśliwa i zaspokojona! Zabiłam parę osób i mamy zapas świeżych owocków... i ukradłam parę kosztowności... ach, zyć, nie umierać! Gdzież jest mój Jeremy?! Kajuty nie oddam! Do ostaniej kropli krwi i rumu! czy mi sięwydaje, czy ty się stawiasz? neutral Nie zdaję Ci się. Jakiegoś Jeremiasza chcesz tu sprowadzać stare *foch* a tak, sprowadziłam... Jeremy jest wymyślony, nie strzela fochów ani nie stawia się tylko zmywa pokład... 3nodding Jakbym nie mial powodów, to bym nie strzelał fochów. Jak jest wymyslony to moze spać na dworze,a nie kajute mi zasmiecac swoja obecnoscia. to ty śpisz na dworze, on w twojej kajucie, majtku twisted twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 12:26 am
dzieci, kapoitan was na moment opuszcza. idę oglądać anime w swojej kajucie razem z Gem_mą.
trzymajcie sie, i bez zadnych buntów pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 12:27 am
ZebraDeath Kasmizar EvilYuki Kasmizar EvilYuki czy mi sięwydaje, czy ty się stawiasz? neutral Nie zdaję Ci się. Jakiegoś Jeremiasza chcesz tu sprowadzać stare *foch* a tak, sprowadziłam... Jeremy jest wymyślony, nie strzela fochów ani nie stawia się tylko zmywa pokład... 3nodding Jakbym nie mial powodów, to bym nie strzelał fochów. Jak jest wymyslony to moze spać na dworze,a nie kajute mi zasmiecac swoja obecnoscia. to ty śpisz na dworze, on w twojej kajucie, majtku twisted twisted twisted Kapitanie, a to niby czemu? Smiem zauwazyc, ze jeremy nie jest w załodze. Gorzej.... NIE JEST COMATUSEM gonk ps. Tektek.org mi się nie ładuje. Niech ktoś sprawdzi u Siebie czy działa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 12:29 am
Kasmizar Kapitanie, a to niby czemu? Smiem zauwazyc, ze jeremy nie jest w załodze. Gorzej.... NIE JEST COMATUSEM gonk ps. Tektek.org mi się nie ładuje. Niech ktoś sprawdzi u Siebie czy działa. ale ma dredy i umięśniony brzuszek mrgreen Tego nie przebijesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 12:34 am
EvilYuki Kasmizar Kapitanie, a to niby czemu? Smiem zauwazyc, ze jeremy nie jest w załodze. Gorzej.... NIE JEST COMATUSEM gonk ps. Tektek.org mi się nie ładuje. Niech ktoś sprawdzi u Siebie czy działa. ale ma dredy i umięśniony brzuszek mrgreen Tego nie przebijesz. Nie smierdzą mi włosy, a mój brzuszek świadczy o dobrym odżywianiu i dobrobycie. twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 12:37 am
to na balu dawac wszystkim?? juz daje Kasmizarowi!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 12:39 am
Agria to na balu dawac wszystkim?? juz daje Kasmizarowi!! No dzięki domokun Yuki niewidzialny przyjaciel dostanie szybciej Rumu niż ja? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 12:40 am
Kasmizar Agria to na balu dawac wszystkim?? juz daje Kasmizarowi!! No dzięki domokun Yuki niewidzialny przyjaciel dostanie szybciej Rumu niż ja? gonk nie... Ty juz dostales, a ona nie, ale dam! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 12:42 am
ja nie dostalem xD polewaj!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 12:43 am
Chrzanek ja nie dostalem xD polewaj!! nie jestem pewna co do tego czy zaliczasz sie do zalogi confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 12:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 12:45 am
to zalezy tylko i wylacznie od cioci3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 12:46 am
Kasmizar Nie smierdzą mi włosy, a mój brzuszek świadczy o dobrym odżywianiu i dobrobycie. twisted my to jeszcze zweryfikujemy w najbliższym czasie, czy Ci włosy nie śmierdzą... mrgreen Jeremy nie dostaje żadnego rumu, gdyż, jak każdy porządny człowiek będzie nam przygrywać na swej gitarze mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |