|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 3:23 am
My house is on fire R-E-L-Y My house is on fire R-E-L-Y My house is on fire גִיט מוֹרְגֵן, וַואי שוּלֵם עַליֵכֵם! ווּס הֵרְצֵךְ? xd עליכם השולם
בסדר..אתה לומד מהר! וייי כל הכבוד! whee האם שכחת איך עונים ביידיש ל-ווס הרצך? איך אומרים הכל טוב?? (אני אמרתי לך.... אני חושבת... sweatdrop ) זכרתי מה זה, שכחתי איך עונים הרצך ווך!חחחחח זאת בדיוק התשובה שענית לי בפעם הקודמת... הכל טוב- אלס גיט... אתה יוכל לענות גם ביידיש יותר כבדה ואז לומר זיינגיזונט שזה הכל בבריאות , כלומר שהכל בסדר ושיהיה בסדר גם עליך... זייגיזוט לך!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 3:27 am
אררררררררררררג.....!!!! מספיק עם היידיש !!!! אני שונא את זההההההה.. (לא את השפה, זה פשוט שאני לא מבין...)
((טוב, זזתי לעכשיו...ביי..))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 3:27 am
חחחח זיינגוזונט גם לך! את המשך שיחתינו לצערי הרב נצטרך לעשות בעברית כי יידיש שותפת אני עוא לא מדברת- אבל אני בדרך! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 3:36 am
OmerShatz אררררררררררררג.....!!!! מספיק עם היידיש !!!! אני שונא את זההההההה.. (לא את השפה, זה פשוט שאני לא מבין...)
((טוב, זזתי לעכשיו...ביי..)) חחחחח אבל הסברתי מה זה אומר... ביי ביי לך~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 3:47 am
אמממ... רלי? רוני? משהו לשתות? לאכול?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 3:50 am
D Girl אמממ... רלי? רוני? משהו לשתות? לאכול? האם היא- שאת אומרת את זה עכשיו... דווקא מתאים לי אייס קפה... תודה! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 3:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 3:57 am
My house is on fire D Girl אמממ... רלי? רוני? משהו לשתות? לאכול? האם היא- שאת אומרת את זה עכשיו... דווקא מתאים לי אייס קפה... תודה! whee *מגישה* לרוויה! *מרגישה מטופשה*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 4:01 am
D Girl My house is on fire D Girl אמממ... רלי? רוני? משהו לשתות? לאכול? האם היא- שאת אומרת את זה עכשיו... דווקא מתאים לי אייס קפה... תודה! whee *מגישה* לרוויה! *מרגישה מטופשה* *שותה בהנאה* למה מטופשת... אני תמיד אומרת לרוויה! זה כללי נימוס 1 און 1... טודא! חן- אני לומדת יידיש מכל מיני מקורות על מנת שיום אחד עוד אדבר יידיש שותפת...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 4:12 am
((יו !)) ((עוד 50 דקות מתחיל ספונג'בוב !!!)) ((בערוץ 10...)) ((אני רואה כל יום..זה פשוט סדרה רולז...))
ודניאל, את מכינה את האוכל, אני מגיש...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 4:15 am
My house is on fire חן- אני לומדת יידיש מכל מיני מקורות על מנת שיום אחד עוד אדבר יידיש שותפת... כן...ומנסה את זה עליי שבכל מקרה אני לא מבינה כלום וגורמת לי להרגיש מפגרת.... xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 4:21 am
כן... יידיש.. בעעעעע...לא מבין בזה כלום... למרות שהייתי רוצה ללמוד !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 4:23 am
OmerShatz כן... יידיש.. בעעעעע...לא מבין בזה כלום... למרות שהייתי רוצה ללמוד ! לא לא היית....חחחחח xd מספיק לי את רוני כל היום מקשקשת לי ביידיש..... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 4:30 am
OmerShatz ((יו !)) ((עוד 50 דקות מתחיל ספונג'בוב !!!)) ((בערוץ 10...)) ((אני רואה כל יום..זה פשוט סדרה רולז...))
ודניאל, את מכינה את האוכל, אני מגיש... אתה הלכת כי אתה לא יודע יידיש domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 4:30 am
למה ?! דווקא נראה לי שפה ששווה ללמוד.. אני יודע כבר אנגלית שפת אם, עברית שוטף וערבית מגומגמת....אההה וגם קרוא וכתוב רוסית...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |