|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 3:26 am
Ayah_TheMetalMania pozwolenie mam z gory i to juz od dawna wink a z comantusem nie ma tak good xp aha stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 3:29 am
Agria Ayah_TheMetalMania pozwolenie mam z gory i to juz od dawna wink a z comantusem nie ma tak good xp aha stare chcesz cos zobaczyc ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ayah_TheMetalMania pozwolenie mam z gory i to juz od dawna wink a z comantusem nie ma tak good xp gonk gonk szkoda....na łajbie jest więcej kobiet niź facetów ... kurna MAM pomysł... przednami jest łąjba jak będzie tam jkaiś fajny comatus to go zabieramy do siebie ...(czy mu się to podoba czy nie twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ayah_TheMetalMania Agria Ayah_TheMetalMania pozwolenie mam z gory i to juz od dawna wink a z comantusem nie ma tak good xp aha stare chcesz cos zobaczyc ??? confused czuje podstęp ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 3:30 am
Iwa__4grozna Ayah_TheMetalMania pozwolenie mam z gory i to juz od dawna wink a z comantusem nie ma tak good xp gonk gonk szkoda....na łajbie jest więcej kobiet niź facetów ... kurna MAM pomysł... przednami jest łąjba jak będzie tam jkaiś fajny comatus to go zabieramy do siebie ...(czy mu się to podoba czy nie twisted twisted jestem za pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 3:32 am
Iwa__4grozna Ayah_TheMetalMania pozwolenie mam z gory i to juz od dawna wink a z comantusem nie ma tak good xp gonk gonk szkoda....na łajbie jest więcej kobiet niź facetów ... kurna MAM pomysł... przednami jest łąjba jak będzie tam jkaiś fajny comatus to go zabieramy do siebie ...(czy mu się to podoba czy nie twisted twisted rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 3:33 am
ZDIECIE Z MESKIEGO KALENDARZA PIRELLI xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 3:34 am
Ayah_TheMetalMania Iwa__4grozna Ayah_TheMetalMania pozwolenie mam z gory i to juz od dawna wink a z comantusem nie ma tak good xp gonk gonk szkoda....na łajbie jest więcej kobiet niź facetów ... kurna MAM pomysł... przednami jest łąjba jak będzie tam jkaiś fajny comatus to go zabieramy do siebie ...(czy mu się to podoba czy nie twisted twisted rofl mrgreen ej no wkońcu trzeba ich jakoś zagarnoć.....każdy pomysł jest dobry -pod warunkiem że te comatusy będą ładne i zdrowe do pracy (wkońcu co ja nie będe charować ...od tego są faceci mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 3:36 am
Ayah_TheMetalMania ZDIECIE Z MESKIEGO KALENDARZA PIRELLI xp hmm.. moze być ale po 1 on nie jest comatusem po 2 wole jak są ubrani ..a nie jak latająna valeta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 5:11 am
Iwa__4grozna Ayah_TheMetalMania Iwa__4grozna Ayah_TheMetalMania pozwolenie mam z gory i to juz od dawna wink a z comantusem nie ma tak good xp gonk gonk szkoda....na łajbie jest więcej kobiet niź facetów ... kurna MAM pomysł... przednami jest łąjba jak będzie tam jkaiś fajny comatus to go zabieramy do siebie ...(czy mu się to podoba czy nie twisted twisted rofl mrgreen ej no wkońcu trzeba ich jakoś zagarnoć.....każdy pomysł jest dobry -pod warunkiem że te comatusy będą ładne i zdrowe do pracy (wkońcu co ja nie będe charować ...od tego są faceci mrgreen w tym przypadku tez jestem za!! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 5:12 am
Iwa__4grozna Ayah_TheMetalMania Iwa__4grozna Ayah_TheMetalMania pozwolenie mam z gory i to juz od dawna wink a z comantusem nie ma tak good xp gonk gonk szkoda....na łajbie jest więcej kobiet niź facetów ... kurna MAM pomysł... przednami jest łąjba jak będzie tam jkaiś fajny comatus to go zabieramy do siebie ...(czy mu się to podoba czy nie twisted twisted rofl mrgreen ej no wkońcu trzeba ich jakoś zagarnoć.....każdy pomysł jest dobry -pod warunkiem że te comatusy będą ładne i zdrowe do pracy (wkońcu co ja nie będe charować ...od tego są faceci mrgreen Zboczence gonk jakiś comatusówn sie im zachciewa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 5:23 am
Kasmizar Iwa__4grozna Ayah_TheMetalMania Iwa__4grozna Ayah_TheMetalMania pozwolenie mam z gory i to juz od dawna wink a z comantusem nie ma tak good xp gonk gonk szkoda....na łajbie jest więcej kobiet niź facetów ... kurna MAM pomysł... przednami jest łąjba jak będzie tam jkaiś fajny comatus to go zabieramy do siebie ...(czy mu się to podoba czy nie twisted twisted rofl mrgreen ej no wkońcu trzeba ich jakoś zagarnoć.....każdy pomysł jest dobry -pod warunkiem że te comatusy będą ładne i zdrowe do pracy (wkońcu co ja nie będe charować ...od tego są faceci mrgreen Zboczence gonk jakiś comatusówn sie im zachciewa. oni nie sa "jacys" sa dlugowlosi i ladni blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 6:50 am
Uffff sweatdrop Acha.... czyli jestem Matusem. Jestem tylko ładny ( o innych walorach jak intelekt i charakter nie wspomne) biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 6:55 am
Ażeby rozwiać wasze wątpliwości - Ayah ma oficjalne pozwolenie bycie magiczą rzeźbą. i też pije rum.
Coż tam zrabowaliście, moi kochani piraci? jakiś comatusów może? facetom zezwalam na trzymanie maxymalnie jednej panienki, byelby nie różowej (moga trzymać facetów, jak któryś chce)
Rzekłam. pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 8:21 am
ZebraDeath Ażeby rozwiać wasze wątpliwości - Ayah ma oficjalne pozwolenie bycie magiczą rzeźbą. i też pije rum. Coż tam zrabowaliście, moi kochani piraci? jakiś comatusów może? facetom zezwalam na trzymanie maxymalnie jednej panienki, byelby nie różowej (moga trzymać facetów, jak któryś chce) Rzekłam. pirate Wyrocznia przemowila cool ... i tak ma byc twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |