|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:32 pm
מישו מעונין להזמין משו ???^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 12:32 pm
OmerShatz עמיחי !? זה לא יפה שנבי הופך למיצי !! *כועס*... אם אני יראה אותך עוד פעם אחת עם סרט על הראש, אני שולל ממך את הרישיון להיות נבי !! זכותו של כל ארנב ללבוש דברים ורודים!!!!1 כי הוא ארנב!!!!!!!!!1 scream scream scream וזה חמוט!!! ^^ 4laugh So STFU!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:09 pm
אם אני רוצה להתלבש כמו חתול הומו זו זכותי! scream
Ho My God! I can't belive I said THAT! gonk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:27 pm
angelic elf אם אני רוצה להתלבש כמו חתול הומו זו זכותי! scream
Ho My God! I can't belive I said THAT! gonk xd ~.~ אתה אמרת...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:30 pm
angelic elf אם אני רוצה להתלבש כמו חתול הומו זו זכותי! scream
Ho My God! I can't belive I said THAT! gonk xd כן.. פצה את פיו ההומופוב. stare מצטערת. אני מאוד מאוד רגישה לנושא.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:38 pm
little kitten! angelic elf אם אני רוצה להתלבש כמו חתול הומו זו זכותי! scream
Ho My God! I can't belive I said THAT! gonk xd כן.. פצה את פיו ההומופוב. stare מצטערת. אני מאוד מאוד רגישה לנושא. אני יודע שאם אני נגיב אנחנו נגמור עם פחות אברים ממה שהתחלנו אז אני התעלם מהערה הזאת
וגם מהערה בבלוג שלך....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:40 pm
angelic elf little kitten! angelic elf אם אני רוצה להתלבש כמו חתול הומו זו זכותי! scream
Ho My God! I can't belive I said THAT! gonk xd כן.. פצה את פיו ההומופוב. stare מצטערת. אני מאוד מאוד רגישה לנושא. אני יודע שאם אני נגיב אנחנו נגמור עם פחות אברים ממה שהתחלנו אז אני התעלם מהערה הזאת
וגם מהערה בבלוג שלך....עזוב.. מצטערת. אני עדיין קצת עם טראומה מהשיחה ~ההיא~ במסן. כן. אני יודעת. זה היה מזמן.. אבל זה משאיר צלקות את יודע.. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:45 pm
little kitten! angelic elf little kitten! angelic elf אם אני רוצה להתלבש כמו חתול הומו זו זכותי! scream
וגם מהערה בבלוג שלך....עזוב.. מצטערת. אני עדיין קצת עם טראומה מהשיחה ~ההיא~ במסן. כן. אני יודעת. זה היה מזמן.. אבל זה משאיר צלקות את יודע.. sweatdrop עזבי את זה! יש פה נושא יותר חשוב! שימי לב שרשמתי "אני נגיב" (אפילו הדגשתי את זה עכשיו^^) ירוחם מתחיל להשתלט עלי ממש מהר!!!!! הרמ....
help? כן זה היה ניסיון צולע במיוחד להסיט את השיחה לכיוון אחר לגמרי כי באמת שאין לי כוח לריב איתך כרגע על מצוות פרו ורבו מה שטבעי ולא טבעי וכו' וכו' אז בבקשה בואו כולנו נבלע את הפיתיון ונמשיך בחיינו חסרי המשמעות
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:48 pm
היי כולם! תותים? blaugh heart domokun 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 1:52 pm
angelic elf little kitten! angelic elf little kitten! angelic elf אם אני רוצה להתלבש כמו חתול הומו זו זכותי! scream
וגם מהערה בבלוג שלך....עזוב.. מצטערת. אני עדיין קצת עם טראומה מהשיחה ~ההיא~ במסן. כן. אני יודעת. זה היה מזמן.. אבל זה משאיר צלקות את יודע.. sweatdrop עזבי את זה! יש פה נושא יותר חשוב! שימי לב שרשמתי "אני נגיב" (אפילו הדגשתי את זה עכשיו^^) ירוחם מתחיל להשתלט עלי ממש מהר!!!!! הרמ....
help? כן זה היה ניסיון צולע במיוחד להסיט את השיחה לכיוון אחר לגמרי כי באמת שאין לי כוח לריב איתך כרגע על מצוות פרו ורבו מה שטבעי ולא טבעי וכו' וכו' אז בבקשה בואו כולנו נבלע את הפיתיון ונמשיך בחיינו חסרי המשמעות*sigh* יהיה בסדר. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 2:39 pm
little kitten! angelic elf little kitten! angelic elf little kitten! angelic elf אם אני רוצה להתלבש כמו חתול הומו זו זכותי! scream
help? כן זה היה ניסיון צולע במיוחד להסיט את השיחה לכיוון אחר לגמרי כי באמת שאין לי כוח לריב איתך כרגע על מצוות פרו ורבו מה שטבעי ולא טבעי וכו' וכו' אז בבקשה בואו כולנו נבלע את הפיתיון ונמשיך בחיינו חסרי המשמעות*sigh* אז סולחה??? יהיה בסדר. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 3:14 pm
Moony girl היי כולם! תותים? blaugh heart domokun 4laugh אני! אני!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 12:23 am
בוקר טוב!
עוד שנייה מחליפה בגדים...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:09 am
Blue---Girl Moony girl היי כולם! תותים? blaugh heart domokun 4laugh אני! אני! עם סוכר? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 2:10 am
-The_Scar- Blue---Girl Moony girl היי כולם! תותים? blaugh heart domokun 4laugh אני! אני! עם סוכר? 3nodding תותים עם סוכר? אין בהם מספיק מתיקות?!?!?! אנשים חולים XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |