|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 14, 2012 12:41 pm
Na, gyerekek, Napsi nevében is írok, a mai nap eredményes volt, remélem, a holnapi még eredményesebb lesz. Dög fáradtak vagyunk, fürdünk és ájulunk be az ágyba.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 15, 2012 6:02 am
Nem ma, hanem tegnap, de voltam Terrarisztikai Kiállításon. Simogattam sünit, agámákkal diszkóztam, stb...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 15, 2012 12:15 pm
Sajnos, a mai nap nem volt annyira eredményes, mint a tegnapi. Rettentően kevesen voltak. Valahogy, a szombat mindig mozgalmasabb és a vasárnap laposabb. Ez a differencia most szembetűnő volt. Találkoztam néhány régi ismerősömmel, ismét megismerkedtem néhány érdekes és szimpatikus emberrel, de ami a legfontosabb és ami, talán még nem is tudatosult bennem: ez a közeg hiányzott, nem is kicsit. Jó volt annak lenni, aki és legyél akármilyen elbaszott, magadból kifordult, vagy akár csak rettentően furcsa, mindenki tárt karokkal vár és nem néz meg. Ennek a közösségnek, immár aktívan vagyok a tagja és ezt semmiért sem adnám oda! Jól esik két napra legálisan hülyének lenni. És nem érdekel, én negyven évesen is ki fogok járni! Hazaértem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2012 10:32 am
Malreni Na, gyerekek, Napsi nevében is írok, a mai nap eredményes volt, remélem, a holnapi még eredményesebb lesz. Dög fáradtak vagyunk, fürdünk és ájulunk be az ágyba. Yup yup biggrin Malreni Sajnos, a mai nap nem volt annyira eredményes, mint a tegnapi. Rettentően kevesen voltak. Valahogy, a szombat mindig mozgalmasabb és a vasárnap laposabb. Ez a differencia most szembetűnő volt. Találkoztam néhány régi ismerősömmel, ismét megismerkedtem néhány érdekes és szimpatikus emberrel, de ami a legfontosabb és ami, talán még nem is tudatosult bennem: ez a közeg hiányzott, nem is kicsit. Jó volt annak lenni, aki és legyél akármilyen elbaszott, magadból kifordult, vagy akár csak rettentően furcsa, mindenki tárt karokkal vár és nem néz meg. Ennek a közösségnek, immár aktívan vagyok a tagja és ezt semmiért sem adnám oda! Jól esik két napra legálisan hülyének lenni. És nem érdekel, én negyven évesen is ki fogok járni! Hazaértem. De azért légyszi te ne vegyél majd fel rózsi parókát O___o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2012 1:06 pm
napsugar Malreni Na, gyerekek, Napsi nevében is írok, a mai nap eredményes volt, remélem, a holnapi még eredményesebb lesz. Dög fáradtak vagyunk, fürdünk és ájulunk be az ágyba. Yup yup biggrin Malreni Sajnos, a mai nap nem volt annyira eredményes, mint a tegnapi. Rettentően kevesen voltak. Valahogy, a szombat mindig mozgalmasabb és a vasárnap laposabb. Ez a differencia most szembetűnő volt. Találkoztam néhány régi ismerősömmel, ismét megismerkedtem néhány érdekes és szimpatikus emberrel, de ami a legfontosabb és ami, talán még nem is tudatosult bennem: ez a közeg hiányzott, nem is kicsit. Jó volt annak lenni, aki és legyél akármilyen elbaszott, magadból kifordult, vagy akár csak rettentően furcsa, mindenki tárt karokkal vár és nem néz meg. Ennek a közösségnek, immár aktívan vagyok a tagja és ezt semmiért sem adnám oda! Jól esik két napra legálisan hülyének lenni. És nem érdekel, én negyven évesen is ki fogok járni! Hazaértem. De azért légyszi te ne vegyél majd fel rózsi parókát O___o Nem. biggrin Nekem elég a cicafül. Ha létezne olyan plasztikai beavatkozás, amivel igaziakat kreálhatnának a fejemre és farkat, én komolyan mondom, hogy megcsináltatnám. edit:Hogy azért a napomról is mondjak valamit: ma hajnalban csőtörés volt a házban. A buzi vízművek még mostanra (22:09) sem csinálták meg a vizet... Fogat sem tudtam mosni reggel, nem hogy budira menni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 16, 2012 1:41 pm
Új hobbim támadt: Orvosokhoz járok. Kiderült végre, hogy mire is allergiás az orrom cat_gonk A papír alapján egészen április közepétől november közepéig/végéig nem léphetek ki az utcára gyógyszer nélkül (egyébként rozs, fűfélék, rozs, parlagfű és mogyoró van az "étlapomon") és még nem is jött szóba a keresztallergia....... Ma voltam a fül-orr-gégészeten ahol csak 3,5 órát vártam a bejutásra, hogy megtudjam semmi bajom nincs... csak a tüdőgyógyásznak kell a papír... -.-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 17, 2012 12:37 pm
Ma bátyám odaadta a régi gépének az alkatrészeit, így most van egy teljesen jó gépem. :3
Igaz, a sok új cucc miatt újra kellett rakni mindent, és emiatt konkrétan elveszett a könyvjelzők 90%-a, de ez mondjuk az én saram, rosszul mentettem el őket...
Viszont a pozitívum, hogy most, ha bekapcsolom a gépet, akkor bekapcsolva is marad. :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 17, 2012 2:13 pm
Tegnap az Indexen keresztül tudomást szereztem egy újabb(!) magyar, produkcióban lévő filmről (igaz a rendező felvett egy angol művésznevet), bár ez nagyrészt számítógépes, de szerintem érdekes a látványvilága. Ma megnézegettem jobban az FB-oldalát, a képeket és a werk-videókat, érdekesek smile ( Itt van a youtube-csattornája, a videók leírásában van még 1-2 link). Május végére csinálnak egy kis előfilmet és később egy nagyfilmet. 3x volt itt az egyik macsek, aranyos volt smile És múlt pénteken + hétvégén volt az első adag elméleti tréning a leendő munkámmal kapcs. (animátor), ezért nem tudtam Mondoconra menni sweatdrop Most hétvégén lesz a 2. adag.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2012 12:30 pm
Ma vettem mindenféle csudijót a fodrászkellékesnél és bejelentkeztem hajvágásra amelyre szombaton kerül sor. Holnap jöhet a kozmetikus. Yay szép leszek~ :3 Nem ma de a héten kaptam csomagot Angliai barátnőmtől amire nem is számítottam redface [X][X]*örülörül*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2012 12:39 pm
Nekem meg tegnap megjött Hongkongból amit rendeltem eBay-en *.*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2012 2:10 pm
napsugar Nekem meg tegnap megjött Hongkongból amit rendeltem eBay-en *.* Mit rendeltél? cat_smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 18, 2012 11:03 pm
Az Timmy napsugar Nekem meg tegnap megjött Hongkongból amit rendeltem eBay-en *.* Mit rendeltél? cat_smile Csak egy baglyos nyakláncot, hogy kipróbáljam a rendszert.... Bár olyan jó áron vannak az ékszerek, hogy ezek után csak onnan rendelek biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 19, 2012 11:41 am
napsugar Csak egy baglyos nyakláncot, hogy kipróbáljam a rendszert.... Bár olyan jó áron vannak az ékszerek, hogy ezek után csak onnan rendelek biggrin ... baglyos nyakláncot... baglyos nyakláncotKÉPETKÉPETKÉPET! emotion_kirakira Hogy ON is legyek... Nem, ma hanem tegnap, de leraktam a forgalmi vizsgámat. :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 19, 2012 11:49 am
Molylepke napsugar Csak egy baglyos nyakláncot, hogy kipróbáljam a rendszert.... Bár olyan jó áron vannak az ékszerek, hogy ezek után csak onnan rendelek biggrin ... baglyos nyakláncot... baglyos nyakláncotKÉPETKÉPETKÉPET! emotion_kirakira Hogy ON is legyek... Nem, ma hanem tegnap, de leraktam a forgalmi vizsgámat. :3 Így látod? Mert lehet, hogy a fészbúkos képet nem jeleníti így meg.... Ha nem jó feltöltöm valahova smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 19, 2012 11:54 am
napsugar Így látod? Mert lehet, hogy a fészbúkos képet nem jeleníti így meg.... Ha nem jó feltöltöm valahova smile Látom, és tök aranyos. 4laugh Amúgy nem húzós a postaköltség?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |