Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Piracimy sie? Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 347 348 349 350 351 352 ... 509 510 511 512 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

z okazji 450 strony...
  ...otwieramy beczkÄ™ rumu!
  ...i beczkÄ™ Å›ledzi!
  ...i balujemy do rana!
View Results

suicunka

PostPosted: Sun Aug 26, 2007 2:49 am

ShilvaRays
*też je*

(btw. mam brown giftboxa, lepiej go sprzedac i zarobic troche drobnych czy otworzyc? xd )

*popija herbatka z termosu*
[bardziej opłaca sie sprzedać >.> ten boxik ma mało wartą rzecz od samej ceny paczuszki xD]
*żuje kolejny kęs trzeciego kawłka pizzy* nie mówcie, ze mamy to zjeść we dwoje xD niech jeszcze ktos przyjdzie, Maja niby taka głodna byłaś xD
PostPosted: Sun Aug 26, 2007 2:58 am

suicunka
ShilvaRays
*też je*

(btw. mam brown giftboxa, lepiej go sprzedac i zarobic troche drobnych czy otworzyc? xd )

[bardziej opłaca sie sprzedać >.> ten boxik ma mało wartą rzecz od samej ceny paczuszki xD]
*żuje kolejny kęs trzeciego kawłka pizzy* nie mówcie, ze mamy to zjeść we dwoje xD niech jeszcze ktos przyjdzie, Maja niby taka głodna byłaś xD

(No niby wyrzuca słabe rzeczy, ale zdarzają się też takie o wartości 9-10k. No i są też dwa po ponad 50k, a poza tym brownów prawie nikt nie kupuje xp wrzucam na damskiego mula i otwieram.)
Zjeeeeeeeemy! A jak nie to nakarmimy Pimpusia i Reksia. mrgreen To rekiny które za nami płyną.

ShilvaRays

suicunka

PostPosted: Sun Aug 26, 2007 3:46 am

ShilvaRays
suicunka
ShilvaRays
*też je*

(No niby wyrzuca słabe rzeczy, ale zdarzają się też takie o wartości 9-10k. No i są też dwa po ponad 50k, a poza tym brownów prawie nikt nie kupuje xp wrzucam na damskiego mula i otwieram.)
Zjeeeeeeeemy! A jak nie to nakarmimy Pimpusia i Reksia. mrgreen To rekiny które za nami płyną.

[ok. rób jush co chcesz xD]
No dobrze xD *wcina czwraty kawałek pizzy[ cóż poradzic skoro jestem właściwie demonem xD muszę dużo jeść]* oj, herbatka się skończyła sad *wyskakuje ognista kula z jej dłoni, po trzech sekundach zamiast kulki jest butelka rumu truskawkowego, otwiera butelkę i pije łapczywie* no i to rozumien... znowu sie upiję xD zawsze sie truskawkowym upijałam :/
PostPosted: Sun Aug 26, 2007 3:51 am

*siedzi sobie obok i lamentuje*
jasny gwin, ciemna sruba, nie zdazylam oczywiscie tej pracy zrobic crying

wilkus
Crew

suicunka

PostPosted: Sun Aug 26, 2007 4:20 am

wilkus
*siedzi sobie obok i lamentuje*
jasny gwin, ciemna sruba, nie zdazylam oczywiscie tej pracy zrobic crying

Wilkusiu, może pizzy na uspokojenie? i rumu oczywiście razz Shilva masz jeszcze jedną, do popicia. *znów tworzy kulę ognia, z której wyskoczyła butelka rumu waniliowego*
PostPosted: Sun Aug 26, 2007 4:36 am

ozby, dziekowac.. ale denerwuje mnei to, ze siedzialam wczoraj do 3.30 i nawet nie mam pierwszego planu crying a on juz wrocil... wiec na razie sie ukrywam, az dojde do czegos bardziej
*bierze kawalek pizzy i popija rumem* trosku lepiej. dziekowac 3nodding

wilkus
Crew

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Sun Aug 26, 2007 6:30 am

RUMU!!!!!!!!!! evil
PostPosted: Sun Aug 26, 2007 7:56 am

jakiego ? xd

wilkus
Crew

ShilvaRays

PostPosted: Sun Aug 26, 2007 8:01 am

(Kurde. No i znowu giftbox mi wyskoczył... znowu brązowy >_<.)

*wyciąga z torebki Różowy Rum własnej roboty* chce ktoś? 4laugh
PostPosted: Sun Aug 26, 2007 11:33 am

*nic nie robi*

zmora13

Justinka

PostPosted: Sun Aug 26, 2007 11:36 am

zmora13
*nic nie robi*
Obija sie pani Kapitan z tym trzeba koniecznie cos zrobic!!!! *obmysla plan ciezkiej harowy dla zmory*
PostPosted: Sun Aug 26, 2007 11:47 am

alez nicnierobenie to jeden z obowiazkow zawodowego pirata. im dluzej sie praktykuje, tym ma sie wiekszy prestiz xd

wilkus
Crew

Justinka

PostPosted: Sun Aug 26, 2007 1:12 pm

wilkus
alez nicnierobenie to jeden z obowiazkow zawodowego pirata. im dluzej sie praktykuje, tym ma sie wiekszy prestiz xd

a myc poklad to kto bedzie???? evil Babcia Stefania????

Panie kolego obijac to ty sie mozesz w pracy,, na statku albo pijesz rum, albo latasz ze sciera, innych wariantow nie ma! cool

A ja podpieram ster. Taka fucha zdarza sie tylko raz lol
PostPosted: Sun Aug 26, 2007 1:31 pm

Justinka

Panie kolego obijac to ty sie mozesz w pracy,, na statku albo pijesz rum, albo latasz ze sciera, innych wariantow nie ma! cool

czasami i na statku sie poobijac trzeba.

kolego...? crying crying crying

a, bo to jest praca, ktora nie hanbi xd

wilkus
Crew

Justinka

PostPosted: Sun Aug 26, 2007 1:34 pm

wilkus
Justinka

czasami i na statku sie poobijac trzeba.

kolego...? crying crying crying

a, bo to jest praca, ktora nie hanbi xd

Eh ta dzisiejsza mlodziez, trudno sie tu z nia dogadac czasem confused

KOlego, kolezanko. Nie rob scen! Co za roznica co nosisz w majtach? Chyyyyba ze masz jakies uprzedzenia?? Statku mlodziezy wszechpolskiej jeszcze nie utworzyli-mozesz byc pierwsza;]
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 347 348 349 350 351 352 ... 509 510 511 512 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games