Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Piracimy sie? Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 346 347 348 349 350 351 ... 509 510 511 512 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

z okazji 450 strony...
  ...otwieramy beczkę rumu!
  ...i beczkę śledzi!
  ...i balujemy do rana!
View Results

ShilvaRays

PostPosted: Sat Aug 25, 2007 2:30 pm

wilkus
ShilvaRays
Phi! Możeś Wilkus morski, ale ja i tak wiem, że po prostu mi zazdrościsz. 4laugh mrgreen
buahahahahaha, uwielbiam ten tekst 4laugh zapytaj sie kogoklwiek z ludzi, ktorzy mnie znaja normalnie [np Buraka/Baranine], co mysle o rozu xd
Możesz sobie gadać. Widzę zazdrość w Twoich oczach. xd Róż jest cudowny 4laugh
PostPosted: Sat Aug 25, 2007 2:43 pm

hmm, a jak wyglada zazdrosc w oczach? xd
moje sa przekrwione i podkrazone w tej chwili. to to?

[mam do Ciebie prosbe: nie wmawiaj mi, ze lubie rozowy, bo to akurat jest dla mnie drazliwy temat. nienawidze ludzi ubierajacych sie na rozowo i chetnie ponad polowe bym wybila wlasnorecznie.]

ale, ze to jest forum, to nie bede sie klocic. dopoki ni bedziesz chcial mi tego wmowic. 3nodding

wilkus
Crew

ShilvaRays

PostPosted: Sat Aug 25, 2007 2:48 pm

wilkus
hmm, a jak wyglada zazdrosc w oczach? xd
moje sa przekrwione i podkrazone w tej chwili. to to?

[mam do Ciebie prosbe: nie wmawiaj mi, ze lubie rozowy, bo to akurat jest dla mnie drazliwy temat. nienawidze ludzi ubierajacych sie na rozowo i chetnie ponad polowe bym wybila wlasnorecznie.]

ale, ze to jest forum, to nie bede sie klocic. dopoki ni bedziesz chcial mi tego wmowic. 3nodding
Wiem już jak Cię rozzłościć rolleyes kiedyś wypróbuję (uprzednio wykupując ubezpieczenie od pobić i wypadków) mrgreen twisted
PostPosted: Sat Aug 25, 2007 2:53 pm

ehehehehehhe, do tej pory tylko jednej osobie sie to udalo xd
moj komputer i tak cwiczy moja cierpliwosc, gdy wyskakuje mi co 5 sekund aktualizacja antywirusa - cokolwiek nie zrobi i tak pozniej wyskoczy.

tylko wez jakis dobre, to sporo zarobisz rofl

wilkus
Crew

ShilvaRays

PostPosted: Sat Aug 25, 2007 3:02 pm

Wezmę najlepsze jakie tylko dostanę. mrgreen I pożyczę tarczę taką jaką mają policjanci rolleyes
PostPosted: Sat Aug 25, 2007 3:55 pm

ide spac * zamienia sie w bryle metalu i zasypia*

Ayah_TheMetalMania

wilkus
Crew

PostPosted: Sat Aug 25, 2007 4:01 pm

heheheheheeheh, jestem chemikiem, nie zapominaj rofl

ozby, to jak spiacy rycerz
PostPosted: Sun Aug 26, 2007 1:03 am

wilkus
heheheheheeheh, jestem chemikiem, nie zapominaj rofl
Łosz kurcze... xd no to będzie problem mrgreen Ale i tak róż jest piękny heart rofl

ShilvaRays

suicunka

PostPosted: Sun Aug 26, 2007 1:54 am

*wypija do kończ butelkę, stawia na pokładzie obok ławki i rzuca kulą ognia w Shilvę* tym razem było celowo *z kuli ognia wyskakuje butelka rumu*
PostPosted: Sun Aug 26, 2007 2:01 am

suicunka
*wypija do kończ butelkę, stawia na pokładzie obok ławki i rzuca kulą ognia w Shilvę* tym razem było celowo *z kuli ognia wyskakuje butelka rumu*
*szybkim ruchem katany odcina szyjkę butelki, gdy ta jeszcze leci w powietrzu* dzięki *łapie butelkę i wypija jej zawartośc*

ShilvaRays

Maja-Pistachio

PostPosted: Sun Aug 26, 2007 2:10 am

Pistacja wyturluje sie z pomiędzy lin.Biegnie do burty
-Z drogi, bede żygać!
Dobiega z powodzeniem i oddaje morzu w bonusie treść żoładkową
-bb..lech khm...
Wyciera mordke i z uśmiechem woła
-dobra to co na obiad?
PostPosted: Sun Aug 26, 2007 2:15 am

Maja-Pistachio
Pistacja wyturluje sie z pomiędzy lin.Biegnie do burty
-Z drogi, bede żygać!
Dobiega z powodzeniem i oddaje morzu w bonusie treść żoładkową
-bb..lech khm...
Wyciera mordke i z uśmiechem woła
-dobra to co na obiad?

Tego to ja nie wiem, gotować nie będę, bo chyba umrzecie jak tylko spróbujecie moich dań xD*bierze telefon komórkowy* Halo? Pizza Hat? Poproszę trzy duże pizze z serem, ananasem, pieczarkami i peperroni, ile to mnie bedzie kosztowało? AAhaa... proszę dowieźć helikopterem na statek "Czerwona Parła", tak na ten sławny statek, ma byc pizza ciepła, bo jak nie to kuper przypale i zniszcze helikopter, tak, tak, dziękuje dowidzenia smile *odkłada komórkę i wyciąga 30 złotych monet* kto chce pizze? xD

suicunka

ShilvaRays

PostPosted: Sun Aug 26, 2007 2:25 am

Ja poproszę pirate
PostPosted: Sun Aug 26, 2007 2:31 am

*przylatuje helikopter, podlatuję do niego, daję kasę, biorę pudełka, sprawdzam czy pizza ciepła, przytakuję, ląduję, helikopter odlatuje* PIZZA!*kładzie pudełka na pokładzie i otwiera je po kolei* jeść szybko puki ciepła *urywa najwiekszy kawałek z jednego pudełka i zaczyna jeść* nom, postarali się ^^

suicunka

ShilvaRays

PostPosted: Sun Aug 26, 2007 2:38 am

*też je*

(btw. mam brown giftboxa, lepiej go sprzedac i zarobic troche drobnych czy otworzyc? xd )
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 346 347 348 349 350 351 ... 509 510 511 512 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games