|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 7:16 am
PlaceboTabs Po pierwsze, to Pani Kapitan rządzi, więc paparazzi idą DO MNIE! *pozuje* (jestem mulkiem ZebryDeath heart ) No dobrze... Ja jestem najpiękniejszy zaraz po Pani Kapitan i jej mulku mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 7:18 am
ShilvaRays PlaceboTabs Po pierwsze, to Pani Kapitan rządzi, więc paparazzi idą DO MNIE! *pozuje* (jestem mulkiem ZebryDeath heart ) No dobrze... Ja jestem najpiękniejszy zaraz po Pani Kapitan i jej mulku mrgreen *głaszcze po różowym futerku* mam nadzieję, że Yajo się nie obrazi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 7:26 am
*odkrył w sobie moc transformowania się w Super Wojownika Wszechobecnej Miłości I Pedalskiego Różu (SWWMIPR), przypadkowo zresztą* mrgreen Nie obrazi się. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 7:46 am
ShilvaRays *odkrył w sobie moc transformowania się w Super Wojownika Wszechobecnej Miłości I Pedalskiego Różu (SWWMIPR), przypadkowo zresztą* mrgreen Nie obrazi się. rolleyes to dlatego, że cię pogłaskałam?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 7:50 am
ZebraDeath ShilvaRays *odkrył w sobie moc transformowania się w Super Wojownika Wszechobecnej Miłości I Pedalskiego Różu (SWWMIPR), przypadkowo zresztą* mrgreen Nie obrazi się. rolleyes to dlatego, że cię pogłaskałam? Wtedy sobie to uświadomiłem. xd *wraca do poprzedniej postaci i ubiera się w zimowe ciuchy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 7:55 am
*przestała pozować i odeszła do swojej kajuty* Kate imoi chorojama! *przylatuje walizka* Mutować zacząć czas, mutować zacząć czas...*podśpiewując otworzyła walizkę i wyskoczyła maszyna do mutowania oraz podręcznik "mutacje dla zaawansowanych", wpisała kody, weszła do maszyny, nacisła guzik, świeci i błyszczy, wychodzi z nowymi mutacjami, zamyka walizkę i idzie do Buraczka, rzuca lamparci kożuszek i zakłada swój zwykły, przy okazji bawi się ognistą kulką[nowa mutacja]* Oki Buraczku, czytajmy dalej... emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 9:40 am
suicunka [...]świeci i błyszczy, wychodzi z nowymi mutacjami[...] moze daj awka, jak sie mutujesz xd err... i skad ten zal? neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 10:14 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 10:23 am
tego, co uwaza, ze jest piekniejszy? e, nie przejmuj sie. nie ma nic tak odrazajacego, jak roz, ja Ci to mowie xd a co z paparazzi? zrobili zdjecia i sobie poszli na szczescie... oz, ladny aw xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 10:35 am
wilkus tego, co uwaza, ze jest piekniejszy? e, nie przejmuj sie. nie ma nic tak odrazajacego, jak roz, ja Ci to mowie xd a co z paparazzi? zrobili zdjecia i sobie poszli na szczescie... oz, ladny aw xd Dzia Wilkusiu, postawiłaś mnie na duchu. ^^ I dobrze, że ci cali paparazzi sobie poszli razz Naprawdę ładnie wyglądam? ^^ *z łapy wyskakuje kulka ognia i zaczyna się nią bawić* Dobrze, Burakos, czytaj sobie spokojnie mangę ^^ ja lecę po rumik tylko daj kluczyk oki? Jaki chcesz? Rumburacka? Jagodowego? Truskawke? a ty Wilkuś? może Toffi razz ... a co ja będę do ładowni biegła, zaraz wracam *z szybkością błyskawicy poleciała do kajuty, otworzyła walizkę, wyjeła trzy butelki rumów i poleciała spowrotem* proszę Rumburack dla Buraczka, Jagodowy dla Wilkusia i Kokosowy dla mnie, chyba, że chcecie się zamienić razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 11:22 am
skad wiedzialas, ze lubie jagodowy ? xd ano, ze ladnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 11:52 am
wilkus skad wiedzialas, ze lubie jagodowy ? xd ano, ze ladnie. Miałam poprostu takie przeczucie wink *otwiera butelkę i delektuje się*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 12:19 pm
*tez otwiera* to zdrowko, ozby!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 2:16 pm
wilkus tego, co uwaza, ze jest piekniejszy? e, nie przejmuj sie. nie ma nic tak odrazajacego, jak roz, ja Ci to mowie xd a co z paparazzi? zrobili zdjecia i sobie poszli na szczescie... oz, ladny aw xd Phi! Możeś Wilkus morski, ale ja i tak wiem, że po prostu mi zazdrościsz. 4laugh mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 2:25 pm
ShilvaRays Phi! Możeś Wilkus morski, ale ja i tak wiem, że po prostu mi zazdrościsz. 4laugh mrgreen buahahahahaha, uwielbiam ten tekst 4laugh zapytaj sie kogoklwiek z ludzi, ktorzy mnie znaja normalnie [np Buraka/Baranine], co mysle o rozu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |