Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Piracimy sie? Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 344 345 346 347 348 349 ... 509 510 511 512 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

z okazji 450 strony...
  ...otwieramy beczkę rumu!
  ...i beczkę śledzi!
  ...i balujemy do rana!
View Results

Ayah_TheMetalMania

PostPosted: Sat Aug 25, 2007 4:41 am

_b_u_r_a_k_
Ayah_TheMetalMania
*wychodzi z ładowni. staje przed drzwiami wyciaga cudzesa i zaczyna palic probojac wyczuc rytm kolyszacego sie statku z wiekszym sukcesem stoi zadowolona i popija "rumburaka" nieświadoma swego uczynku *

*z butelki rumburaka wyskakuje wscekly burak i zaczyna okladac ja tulipanem po czyms, co jeszcze sekunde temu bylo twarza* a masz ty...ty...
jak smialas zbeszczescic to miejsce
*pierdut ja przez leb* domokun

*metalowa twarz momentalnie sie odgina i wraca do swojego poprzedniego wygladu po czym odgryza buraczanemu jinowi łapke z tulipanem i rzuca go w strone ShilvaRays wraz z butlą do polowy pelna trunkiem * O_o
*szybko Maluje na pokladzie pentagramy i mandale w celu odczynienia zlego uroku nadanego przez rozhisteryzowanego Buraczanego buraka z butelkowej butelki malujac po drodze tych co sie napatoczyli pod reke**O_O
PostPosted: Sat Aug 25, 2007 4:56 am

O... jeszcze do połowy pełna rolleyes *wypija resztę rumburaka*

ShilvaRays

suicunka

PostPosted: Sat Aug 25, 2007 5:37 am

O.O *patrzy na rozpierduchę* ulala co to ma znaczyć? Bójka bezemnie? *przypomina sobie,, że jest nadopiekuńczą mamusią Buraczka więc jak strzelba wystrzeliły sztylety w rzeźbę statku* a masz ty niechlubo rumu, ja z Gem_mą to robiliśmy! Banzai! *wystrzeliła następna porcja ze skrzydeł i trafia Ayah prosto w brzuch* AAAA! wystarczyło tylko otrarcie crying *leci do niej z antidotum xD*hej cwila... *patrzy na Buraczka siedzącego i Buraczka nokautującego z osłupieniem, po chwili wracają zmysły i rzuca antidotum Ayah, po czym wraca do właściwego Buraczka i czyta z nią mangę, przy tym okrywając ją ponownie skrzydłami*
PostPosted: Sat Aug 25, 2007 5:41 am

*przyglada sie ze wrodzonym stoicyzmem*
tak... jakas taka melancholia mnie ogarnela, jak wspomnieliscie o biciu ludzi tulipanem po mordzie...

co z tymi paparazzi?
*zastanawia sie, czy przypadkiem sie nie zakamuflowac*

wilkus
Crew

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

PostPosted: Sat Aug 25, 2007 6:12 am

Paparazzi?! O, tam! *przybiera dumną pozę* Uwaga, pismaku, dyktuję!

"Czerwona Perła zmierza ku najzimniejszemu z mórz! Niestraszna nam zima, śnieg, lód i krwiożercze pingwiny! Wytrwale trenujemy, bójki karczemne i nieczyste zagrania to nasza specjalność! Mam tutaj swoją załogę i nie zawaham się jej użyć na nikim, kto ośmieli się urągać dobremu imieniu Najlepszej Kapitan na tym parszywym świecie!... a teraz możesz mi zrobić zdjęcia."
PostPosted: Sat Aug 25, 2007 6:15 am

*wychyla się by zobaczyc co sie dzieje* nie lubie mediów -.- *patrzy na panią Kapitan* JAKIE KRWIOŻERCZE PINGWINY? PINGWINY SĄ NA ANTARKTYDZIE! NIE NA ARKTYCE I MORZU PÓŁNOCNYM! -.- koniec przedstawienia... *powraca do czytania mangi*

suicunka

wilkus
Crew

PostPosted: Sat Aug 25, 2007 6:20 am

*wbija sie na drugi plan i zaczyna robic dziwne miny, ktore beda pozniej na zdjeciach, po czym bardzo szybko sie chowa*
PostPosted: Sat Aug 25, 2007 6:35 am

*transformuje się niczym pałer rendżers*
User Image

Panie paparazzi... proszę mi robic zdjęcia mrgreen

ShilvaRays

suicunka

PostPosted: Sat Aug 25, 2007 6:45 am

Comone Buracco pokażmy się objektywowi wink *pudruje Buraczkowi nosek po czym wkłada kożuch z lamparciej [sztucznej] skóry podchodzi do paparazzi i pozuje* Comone strzelac fotki intelektualnemu tłumaczowi pokładowemu *jako efekt specjalny strząsnęłam ze skrzydeł kropelki trucizny, które pod wpływem słońca[bo jush nie ma sztormu] zaczęły się mienić, powolutku spadając na pokład*
PostPosted: Sat Aug 25, 2007 6:49 am

widze, ze zaloga robi co najmniej wrazenie rofl

wilkus
Crew

suicunka

PostPosted: Sat Aug 25, 2007 6:58 am

*żeby dać paparazzi najlepsze ujęcie swojego zdjęcia wzniosła się machając skrzydłami, zrobiła obrót w powietrzu i błyszczące krople trucizny lądowały wolno tak jak sama ona* hehehe ^^ *skrzydła mienią sie takze w słońcu ponieważ są pokryte trucizną*
PostPosted: Sat Aug 25, 2007 7:00 am

Ale i tak ja jestem najpiękniejszy... mrgreen *napotyka wzrok Pani Kapitan*
...zaraz po naszej Boskiej Kapitan mrgreen

ShilvaRays

suicunka

PostPosted: Sat Aug 25, 2007 7:08 am

ShilvaRays

Napewno nie jesteś piękniejszy odemnie >v> *wyskakują sztylety* lepiej ze mna nie zadzieraj >.> Możesz być najpiekniejszy w kategorii męskiej, bo w kategorii damskiej jestem prawie najpiekniejsza, z urazem szacunku dla pani Kapitan. *patrzy na paparazzi glapiących się na nich* to ja wracam do pozowania *znów pozuje*
PostPosted: Sat Aug 25, 2007 7:11 am

suicunka
ShilvaRays

Napewno nie jesteś piękniejszy odemnie >v> *wyskakują sztylety* lepiej ze mna nie zadzieraj >.> Możesz być najpiekniejszy w kategorii męskiej, bo w kategorii damskiej jestem prawie najpiekniejsza, z urazem szacunku dla pani Kapitan. *patrzy na paparazzi glapiących się na nich* to ja wracam do pozowania *znów pozuje*
Oj żebyś się nie zdziwiła *odgarnia sobie włosy* 4laugh Panie paparazzi, proszę do mnie!

ShilvaRays

Lieutenant Narayan Z

Greedy Hunter

PostPosted: Sat Aug 25, 2007 7:15 am

Po pierwsze, to Pani Kapitan rządzi, więc paparazzi idą DO MNIE! *pozuje*

(jestem mulkiem ZebryDeath heart )
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 344 345 346 347 348 349 ... 509 510 511 512 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games