|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 2:44 am
ZebraDeath paskudy...ja nie wiem czy wy wiecie...na sterburcie widac okręt. mam zawołać "do abordażu", czy sami sobie poradzicie jak na piratów przystało? pirate zawołaj dla zabawy. Ja już ruszam *lata po pokłądzie w tempie wielbłada wyscigowego* KTO do jasnej cholery przeniósł moją armatkę gonk ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 2:57 am
Kasmizar ZebraDeath paskudy...ja nie wiem czy wy wiecie...na sterburcie widac okręt. mam zawołać "do abordażu", czy sami sobie poradzicie jak na piratów przystało? pirate zawołaj dla zabawy. Ja już ruszam *lata po pokłądzie w tempie wielbłada wyscigowego* KTO do jasnej cholery przeniósł moją armatkę gonk ?? a co był ci potrzebany ..... blaugh pożyczyłam sobie żeby przystroić moją kajute mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 3:04 am
ja tez chce cos do mojej gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 3:13 am
Agria ja tez chce cos do mojej gonk mam pomysł zabierz Ropuchowi bocianie gniazdo mrgreen rofl wink ale Aga się by nieźle wkurzyła mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 3:15 am
Iwa__4grozna Agria ja tez chce cos do mojej gonk mam pomysł zabierz Ropuchowi bocianie gniazdo mrgreen rofl wink ale Aga się by nieźle wkurzyła mrgreen looo... juz sie boje... wiem kupie rozowy plakacik z Britney Spears mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 3:16 am
* w wyniku udanego dnia i polozenia geograficznego rzezba w magiczny sposob (znany tyko jej) dodoala* szczescie + 4 morale + 1 butelka rumu +10 1 level Up
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 3:17 am
Ayah_TheMetalMania szczescie + 4 morale + 1 butelka rumu +10 1 level Up neutral ? o co z tym chodzi question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 3:17 am
Iwa__4grozna Ayah_TheMetalMania szczescie + 4 morale + 1 butelka rumu +10 1 level Up neutral ? o co z tym chodzi question tez nie wiem neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 3:18 am
Iwa__4grozna Ayah_TheMetalMania szczescie + 4 morale + 1 butelka rumu +10 1 level Up neutral ? o co z tym chodzi question jestem magiczna rzezba szczescia na przedzie statku w razie wojny ozywam i wszystkich enemy szlachtuje xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 3:18 am
Ayah_TheMetalMania Iwa__4grozna Ayah_TheMetalMania szczescie + 4 morale + 1 butelka rumu +10 1 level Up neutral ? o co z tym chodzi question jestem rzezba szczescia na przedzie statku xp to po co ci rum....skoroś rzeźbą scream (zabieraz rum dla siebie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 3:19 am
Ayah_TheMetalMania Iwa__4grozna Ayah_TheMetalMania szczescie + 4 morale + 1 butelka rumu +10 1 level Up neutral ? o co z tym chodzi question jestem rzezba szczescia na przedzie statku xp a ty masz pozwolenie?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 3:19 am
Iwa__4grozna Ayah_TheMetalMania Iwa__4grozna Ayah_TheMetalMania szczescie + 4 morale + 1 butelka rumu +10 1 level Up neutral ? o co z tym chodzi question jestem rzezba szczescia na przedzie statku xp to po co ci rum....skoroś rzeźbą scream (zabieraz rum dla siebie mrgreen to ja wam dostarczam rum i morale wink taki bonusik mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 3:22 am
Ayah_TheMetalMania Iwa__4grozna Ayah_TheMetalMania Iwa__4grozna Ayah_TheMetalMania szczescie + 4 morale + 1 butelka rumu +10 1 level Up neutral ? o co z tym chodzi question jestem rzezba szczescia na przedzie statku xp to po co ci rum....skoroś rzeźbą scream (zabieraz rum dla siebie mrgreen to ja wam dostarczam rum i morale wink taki bonusik mrgreen a ja jestem antoni stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 3:25 am
Agria Ayah_TheMetalMania Iwa__4grozna Ayah_TheMetalMania Iwa__4grozna Ayah_TheMetalMania szczescie + 4 morale + 1 butelka rumu +10 1 level Up neutral ? o co z tym chodzi question jestem rzezba szczescia na przedzie statku xp to po co ci rum....skoroś rzeźbą scream (zabieraz rum dla siebie mrgreen to ja wam dostarczam rum i morale wink taki bonusik mrgreen a ja jestem antoni stare to niech ktoś mi dostarczy blond Comatusa wtedy będe w 7 niebie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|