|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 31, 2012 3:34 am
Cica nálunk aludt, fél 6-kor szólt, hogy ki akar menni, erre besurrant az anyja, amikor kiengedtem. smile Nyávogott, evett-ivott, szőnyegen ült, később kiment. Euro-centerben ma és holnap is "csokinap" volt/lesz, volt előadás a csokik eredetiségéről pl. hogy az a megbízható(bb) cég, mely kiteszi a telefonszámát, mert az azt jelenti, hogy vállalja a felelősséget (ne kövezzetek meg, ha nem értetek ezzel egyet sweatdrop ) Voltak régi csokisdobozok kiállítva, csokiműhely (forralva kevergették, formába öntötték stb. meg talán tejet(?) öntöttek bele, bár kicsit sűrűbbnek tűnt. Egy asztalon puncsos csokigolyót, rumos csokigolyót, illetve szerecsendiót lehetett egy csokiszökőkútba mártani, arra azt mondták, hogy kb 60% kakaótartalmú. Meg volt fahéjas meg egyéb tálkák is. Én rumosat márotttaqm a szőkőkútba, finom volt 3nodding És végül: volt greenbox, zöld háttér előtt fotózás és betesznek ingyen csokitojásba, nyuszik/tojások elé, szívbe stb. Csináltattam egy csokifolyamosat bár azon szerintem furán nézek ki és egy csokitojásosat, azt lehet, hogy megmutatom valamikor xp Fotónyomtatóval szépen kinyomtatták. smile És ma minden hamarabb zár, így majd hétfőn veszek jegyet a Holdfényconra (azt mondták van még jegy és a helyszínen is lehet venni, én csak arra tudok menni).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 31, 2012 9:10 am
Tegnap voltam dokinál... influenzás vagyok, csak szerencsére még nem ment rá a tüdőmre.... De így is haldoklom -__________-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 31, 2012 11:28 am
Ma az történt, hogy:
Lépes mézbe süllyedő puha baba. Privát ópium masni, vagy fehérje dús lehelet randevú. Ez itt a helyi Nirvána. Egyszer mellém feküdt egy tűnődés-harapásokkal tetovált kényszerzubbony-regény. Nini! Mekkora friss malőr! És azóta bőröm felszíne negatív tükör-radír. Az nagyon jó, ha választani lehet. És egyébként leszbosz-zuhany. Én is keresem, keresem én is az absztrakt, örömteli szokásokat. Mindennapi próbatemetésünket add meg nekünk!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 31, 2012 12:22 pm
Ma voltam életem első anime conján, a debreceni oszake-n, és tök jóóóó volt biggrin
Malreni: én ehhez most fáradt vagyok =_="
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2012 5:22 am
Hú~ Köztudott, hogy én egy igen félénk ember vagyok és nem merek nagyon megtenni dolgokat. Ma fel kellett hívnom nyári munkámmal kapcsolatban a céget ahova mennék. Fél óra gondolkozás után mertem tárcsázni a számot és a bemutatkozás tökéletesen ment de utána jött a pánik elkezdtem ********* habogni de össze szedtem magam, elnézést kértem és normálisan folytattam. Nagyon aranyos volt velem a nő mert mindent tisztán elmagyarázott, tegezett és a végén sziával köszönt el. Régen éreztem ennyire gáznak magam de holnap vissza hív és eldől minden.
Edit: Basszus! Idegességemben majdnem egy fél doboz mikadot megettem azalatt a 30 perc alatt amíg gondolkoztam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2012 10:54 am
Hime_Yura Hú~ Köztudott, hogy én egy igen félénk ember vagyok és nem merek nagyon megtenni dolgokat. Ma fel kellett hívnom nyári munkámmal kapcsolatban a céget ahova mennék. Fél óra gondolkozás után mertem tárcsázni a számot és a bemutatkozás tökéletesen ment de utána jött a pánik elkezdtem ********* habogni de össze szedtem magam, elnézést kértem és normálisan folytattam. Nagyon aranyos volt velem a nő mert mindent tisztán elmagyarázott, tegezett és a végén sziával köszönt el. Régen éreztem ennyire gáznak magam de holnap vissza hív és eldől minden. Edit: Basszus! Idegességemben majdnem egy fél doboz mikadot megettem azalatt a 30 perc alatt amíg gondolkoztam. Mikado-t még nem ettem, de szívesen megkóstolnám. Igen, megint megfogtam a lényeget. cat_xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2012 11:04 am
Malreni Mikado-t még nem ettem, de szívesen megkóstolnám. Igen, megint megfogtam a lényeget. Következő gaia találkozóra viszek neked :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2012 11:11 am
Hime_Yura Malreni Mikado-t még nem ettem, de szívesen megkóstolnám. Igen, megint megfogtam a lényeget. Következő gaia találkozóra viszek neked :3 Oh... Köszönöm. biggrin Szavadon foglak! Most hétvégén lesz a Holdfénycon, amin nem biztos, hogy kint leszek, mint árusító, még nem derült ki sajna, de a két hét múlva megrendezésre kerülő Tavaszi Mondocon-on kint leszek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2012 11:13 am
Malreni Hime_Yura Malreni Mikado-t még nem ettem, de szívesen megkóstolnám. Igen, megint megfogtam a lényeget. Következő gaia találkozóra viszek neked :3 Oh... Köszönöm. biggrin Szavadon foglak! Most hétvégén lesz a Holdfénycon, amin nem biztos, hogy kint leszek, mint árusító, még nem derült ki sajna, de a két hét múlva megrendezésre kerülő Tavaszi Mondocon-on kint leszek. Mondoconra sajna nem megyek és Holdfényconig meg nem lesz Mikadom emotion_8c
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2012 11:27 am
Hime_Yura Malreni Hime_Yura Malreni Mikado-t még nem ettem, de szívesen megkóstolnám. Igen, megint megfogtam a lényeget. Következő gaia találkozóra viszek neked :3 Oh... Köszönöm. biggrin Szavadon foglak! Most hétvégén lesz a Holdfénycon, amin nem biztos, hogy kint leszek, mint árusító, még nem derült ki sajna, de a két hét múlva megrendezésre kerülő Tavaszi Mondocon-on kint leszek. Mondoconra sajna nem megyek és Holdfényconig meg nem lesz Mikadom emotion_8c Semmi gáz. biggrin Úgy is most fogyózom.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2012 11:51 am
Hime_Yura Hú~ Köztudott, hogy én egy igen félénk ember vagyok és nem merek nagyon megtenni dolgokat. Ma fel kellett hívnom nyári munkámmal kapcsolatban a céget ahova mennék. Fél óra gondolkozás után mertem tárcsázni a számot és a bemutatkozás tökéletesen ment de utána jött a pánik elkezdtem ********* habogni de össze szedtem magam, elnézést kértem és normálisan folytattam. Nagyon aranyos volt velem a nő mert mindent tisztán elmagyarázott, tegezett és a végén sziával köszönt el. Régen éreztem ennyire gáznak magam de holnap vissza hív és eldől minden. Edit: Basszus! Idegességemben majdnem egy fél doboz mikadot megettem azalatt a 30 perc alatt amíg gondolkoztam. Ha ez boldogít, én is ugyanilyen vagyok, csak én ha tényleg nagyon parázom, akkor tételesen (vagy akár szó szerint is...) leírom egy cetlire, hogy mit kéne mondanom. Edit: amúgy mi az a mikado?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 02, 2012 11:59 am
Molylepke Ha ez boldogít, én is ugyanilyen vagyok, csak én ha tényleg nagyon parázom, akkor tételesen (vagy akár szó szerint is...) leírom egy cetlire, hogy mit kéne mondanom. Edit: amúgy mi az a mikado? Hidd el, én is gondolkoztam rajta ._. A Mikado tulajdonképpen Pocky csak más a neve.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2012 4:08 am
Nem ma, hanem tegnap történt, hogy vissza hívott a csajszi és mehetek be beszélgetésre pénteken 10:00-ra a II. kerületbe ami nekem bő 1-1,5 óra. Mivel kifogytam (értsd fogytam és nem jó rám) a kosztümnadrágom ezért ma kell beszereznem egyet. Kicsit bánt, hogy elterveztem milyen ruhákat fogok megvenni erre jön ez és hopp ugrik minden. Nyáron azt hiszem pihenni fog a deszkás cipőm...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 05, 2012 1:00 pm
Ma az történt, hogy ...
lassacskán kezdünk készülni itthon a május 4-én történő ballagásomra, így ma kicseréltük a komplett kerítést, ami a házunk előtt volt (az elavultat a kutya széjjel tudta szaggatni a C-tipusú állampolgárok miatt, pl.)... plusz felkért egy leányzó, hogy tanítsak neki JumpStyle-t, és felkértek, hogy a Taszáron hamarosan jövő drift-gyorsulás-Gymkhana rendezvényhez csináljam meg a plakátot. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|