|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:38 am
אה ושכחתי להזכיר עוד פרט קטן אם אני לא מגלה מאיפה הדמות מוכרת לי אני מתחרפנת!!!! scream gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:40 am
vertically challenged אה ושכחתי להזכיר עוד פרט קטן אם אני לא מגלה מאיפה הדמות מוכרת לי אני מתחרפנת!!!! scream gonk אמממ את זה אני צריכה לראות... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:41 am
קוראים אותו
Rodrigo Santoro
עשו חיפוש גוגל ותראו אם אתם מזהים
בבקשהההה gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:43 am
(( איך לעזאזל עליתם שלושים עמודים ?! גאדאמיט !!! ((
*נאנח* מישהו רוצה להזמין ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:43 am
יו ציפי ממש חמוד לך תתחדשי 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:45 am
vertically challenged יו ציפי ממש חמוד לך תתחדשי 3nodding whee ��������, ������ ������������ ���� ���������� ������ !!���� �������� �������� ������������ ���� �������� �������� !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:46 am
vertically challenged קוראים אותו Rodrigo Santoro עשו חיפוש גוגל ותראו אם אתם מזהים בבקשהההה gonk יכול להיות שהוא היה במשהו שנקרא נשים מאוהבות?http://64.233.183.104/search?q=cache:m9N_sedDKhcJ:www.ynet.co.il/home/1,7340,L-860-3473-11081130,00.html+ר××ר×××+×¡× ××ר×&hl=iw
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:47 am
vertically challenged קוראים אותו Rodrigo Santoro עשו חיפוש גוגל ותראו אם אתם מזהים בבקשהההה gonk יכול להיות שהוא היה במשהו שנקרא נשים מאוהבות?http://64.233.183.104/search?q=cache:m9N_sedDKhcJ:www.ynet.co.il/home/1,7340,L-860-3473-11081130,00.html+ר××ר×××+×¡× ××ר×&hl=iw
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:47 am
Nooooo !! zipi, Why Did you Expand The Page !! WERE DOOOOOOOOMED, NOOOOOO !!
(chill, i just wanted to check if the text gradienting works in english..)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:48 am
vertically challenged יו ציפי ממש חמוד לך תתחדשי 3nodding whee תודה blaugh איזה כיף לי החצאית והחולצה עלו לי קיי ואז קיבלתי פינק לינק אז זה כאילו בחינם!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:49 am
כן גם אני חשבתי ככה ונראה לי שקראו לזה מוחרס אפסיונאדס אבל אני לא מוצאת תמונה כדי שאני אוכל לזהות *מחפשת שוב* תודה ציפופוק whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:51 am
OmerShatz Nooooo !!zipi, Why Did you Expand The Page !!WERE DOOOOOOOOMED, NOOOOOO !!(chill, i just wanted to check if the text gradienting works in english..) lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:52 am
OmerShatz Nooooo !!zipi, Why Did you Expand The Page !!WERE DOOOOOOOOMED, NOOOOOO !!(chill, i just wanted to check if the text gradienting works in english..) איך עשית שזה יהיה צבע מדורג כתבת ממש הרבה!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:52 am
vertically challenged nooly vertically challenged היי ציפי biggrin יעלי ג'יי ג'יי *מחווה לשלום עם הראש* יופי יעלי תאכלי את כל התותים אני אביא לי משו אחר לנשנש domokun נעמה! טוב שאת כאן ((אני עדיין צריכה להביא לך משו)) ממצב? הכל קקה כמובן biggrin משלומך? *לוחשת:* שש.. יעלי לא לפני כולם אח"כ נדבר על החומר.. ninja O_O O_o ~.~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:54 am
dida vertically challenged nooly vertically challenged היי ציפי biggrin יעלי ג'יי ג'יי *מחווה לשלום עם הראש* יופי יעלי תאכלי את כל התותים אני אביא לי משו אחר לנשנש domokun נעמה! טוב שאת כאן ((אני עדיין צריכה להביא לך משו)) ממצב? הכל קקה כמובן biggrin משלומך? *לוחשת:* שש.. יעלי לא לפני כולם אח"כ נדבר על החומר.. ninja O_O O_o ~.~  *מרימה גבה* הא? כןכן!! זהזה!! וזה היה בפורטוגזית!! אני זוכרת!! ויש שם שחקנית שהיתה בטרה נוסטרה *מקפצצת מאושר* זה בסדר תרגישו חופשי להתעלם xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |