Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Piracimy sie? Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 320 321 322 323 324 325 ... 509 510 511 512 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

z okazji 450 strony...
  ...otwieramy beczkę rumu!
  ...i beczkę śledzi!
  ...i balujemy do rana!
View Results

wilkus
Crew

PostPosted: Thu Jul 26, 2007 11:21 am

UAHAHAHAHAHAHHAA UGA BUGA I TAKIE INNE!!!!!!!!
DOSTALAM SIE!!!!!!!! IHIIIIII, RUM DLA WSZYSTKICH NA MOJ KOSZT!
TERAZ BEDZIECIE MIELI WYKSZTALCONEGO CHEMIKA NA POKLADZIE, OZBY!!!!!!!!!!
MWAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!! mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen
PostPosted: Thu Jul 26, 2007 12:51 pm

*wychodzi z kajuty całą czerwoną i mokrą twarzą, widać, że jest piana* wiii...tam ~hic~ fajnie byłłłł...o sięęęęę wypłakać ~hic~ hejkaaaaa! Brygadaaaa!!! *drze się na cały głos i się śmieje, po chwili idzie do kajuty z kojami, bierze walizkę i misia przytulaska, kładzie się do swojej koi i idzie spać*

suicunka

Ayah_TheMetalMania

PostPosted: Thu Jul 26, 2007 1:35 pm

tik tak tik tak tik tak take the chance you stupid Ho
PostPosted: Thu Jul 26, 2007 5:40 pm

it should be great take a chance you stupid Ho!

What you waiting for?

Justinka

Mirwais

PostPosted: Fri Jul 27, 2007 12:20 am

eek crying ide cos bucować
PostPosted: Fri Jul 27, 2007 1:05 am

A ja sobie potzrymam dalej ster co by sie nie pomeczyc *wyciaga jointa i wklada miedzy zeby, druga reka opiera sie o ster* a moze wypucowac nasz piekny ster?? *zapala jointa* moze troche pozniej 4laugh

Justinka

suicunka

PostPosted: Fri Jul 27, 2007 2:50 am

*wstaje z misiem przytulaskiem i idzie na pokład* ~ziew~ ale mi się dobrze spało *bierze "2KC" i łyka* wciąż nie mogę się ogarnąć z tego co przeżyłam... crying ok... zamawiam sobie jakąś gumę do żucia *otwiera walizkę i wyskakuje laptop,,,,pisze,,,,pisze, po chwili przylatuje statek kosmiczny i ląduje paczka na pokładzie, otwiera paczkę i wyskakuje Hubba Bubba (ta co ma 180 cm długości) * ktoś chce gumę??
PostPosted: Fri Jul 27, 2007 4:45 am

*wyciaga reke* mozna?
um... czy wacpanna moze jest wstrzasnieta normalnoscia statku, czy znow przeoczylam cos? xp

wilkus
Crew

Yajo

PostPosted: Fri Jul 27, 2007 1:14 pm

wilkus
UAHAHAHAHAHAHHAA UGA BUGA I TAKIE INNE!!!!!!!!
DOSTALAM SIE!!!!!!!! IHIIIIII, RUM DLA WSZYSTKICH NA MOJ KOSZT!
TERAZ BEDZIECIE MIELI WYKSZTALCONEGO CHEMIKA NA POKLADZIE, OZBY!!!!!!!!!!
MWAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!! mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen
*robi big huga*
PostPosted: Fri Jul 27, 2007 1:17 pm

Yajo
*robi big huga*
*tez huguje* alez mam niespozytego farta rofl
teraz bede wybuchac zawodowo :XP:

/moze pomijajac fakt, ze utopilam komorke... pstrykpstryk.../

wilkus
Crew

suicunka

PostPosted: Sat Jul 28, 2007 12:03 am

wilkus
*wyciaga reke* mozna?
um... czy wacpanna moze jest wstrzasnieta normalnoscia statku, czy znow przeoczylam cos? xp

*wyciąga i przecina gumową taśmę, podaje wilkuskowi* Proszę, jagodowo - arbuzowo - melonowa ^^ *sobie tesh ucina* i tym i tym :/ ale jush jest lepiej...trauma przeszła...to pewnie przez tą latarnię na waszym pokładzie *pokazuje na śpiącą Maję_Pistachio*
PostPosted: Sat Jul 28, 2007 1:04 am

suicunka
*wyciąga i przecina gumową taśmę, podaje wilkuskowi* Proszę, jagodowo - arbuzowo - melonowa ^^ *sobie tesh ucina* i tym i tym :/ ale jush jest lepiej...trauma przeszła...to pewnie przez tą latarnię na waszym pokładzie *pokazuje na śpiącą Maję_Pistachio*
oz, to jakas nowa? *probuje* łiii, dobre to to 4laugh
to pieknie. szkoda, ze nie mozna jej jakiegos bonusa dopisac.
moze jakas bibe trzeba wiec zrobic, bo sie jakos nic nie dzieje, odkad Yajo wygrala z pania kapitan... albo to cisza przed burza xp

wilkus
Crew

suicunka

PostPosted: Sat Jul 28, 2007 1:29 am

wilkus
suicunka
oz, to jakas nowa? *probuje* łiii, dobre to to 4laugh
to pieknie. szkoda, ze nie mozna jej jakiegos bonusa dopisac.
moze jakas bibe trzeba wiec zrobic, bo sie jakos nic nie dzieje, odkad Yajo wygrala z pania kapitan... albo to cisza przed burza xp

Wielki Bosmanie Wilkus...dawno nie grabiliśmy statków :/ odkąd tu jestem, żadnego nie złupilismy, potem zrobię bibkę na statku ^^ bedę nadawać rytmy razz
PostPosted: Sat Jul 28, 2007 3:18 am

hehehe, tez racja.. mysle, ze jest to poniekaz zwiazane z tym, ze nam ktos zwial z bocianiego gniazda i nie bardzo wiemy, co sie dzieje sweatdrop
zostaje tylko czekac na znak i idziemy wszyscy xp 3nodding

wilkus
Crew

suicunka

PostPosted: Sat Jul 28, 2007 4:03 am

*otwiera walizkę i wyskakuje luneta* dobra, mimo, że mam lęk wysokości to tam wejdę *wspina się na bocianie gniazdo, wspina się, wspina, po godzinie jest na szczycie* o jej O.O ale tu brudno...
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 320 321 322 323 324 325 ... 509 510 511 512 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games