|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 26, 2007 11:21 am
UAHAHAHAHAHAHHAA UGA BUGA I TAKIE INNE!!!!!!!! DOSTALAM SIE!!!!!!!! IHIIIIII, RUM DLA WSZYSTKICH NA MOJ KOSZT! TERAZ BEDZIECIE MIELI WYKSZTALCONEGO CHEMIKA NA POKLADZIE, OZBY!!!!!!!!!! MWAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!! mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 26, 2007 12:51 pm
*wychodzi z kajuty całą czerwoną i mokrą twarzą, widać, że jest piana* wiii...tam ~hic~ fajnie byłłłł...o sięęęęę wypłakać ~hic~ hejkaaaaa! Brygadaaaa!!! *drze się na cały głos i się śmieje, po chwili idzie do kajuty z kojami, bierze walizkę i misia przytulaska, kładzie się do swojej koi i idzie spać*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 26, 2007 1:35 pm
tik tak tik tak tik tak take the chance you stupid Ho
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 26, 2007 5:40 pm
it should be great take a chance you stupid Ho!
What you waiting for?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2007 12:20 am
eek crying ide cos bucować
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2007 1:05 am
A ja sobie potzrymam dalej ster co by sie nie pomeczyc *wyciaga jointa i wklada miedzy zeby, druga reka opiera sie o ster* a moze wypucowac nasz piekny ster?? *zapala jointa* moze troche pozniej 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2007 2:50 am
*wstaje z misiem przytulaskiem i idzie na pokład* ~ziew~ ale mi się dobrze spało *bierze "2KC" i łyka* wciąż nie mogę się ogarnąć z tego co przeżyłam... crying ok... zamawiam sobie jakąś gumę do żucia *otwiera walizkę i wyskakuje laptop,,,,pisze,,,,pisze, po chwili przylatuje statek kosmiczny i ląduje paczka na pokładzie, otwiera paczkę i wyskakuje Hubba Bubba (ta co ma 180 cm długości) * ktoś chce gumę??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2007 4:45 am
*wyciaga reke* mozna? um... czy wacpanna moze jest wstrzasnieta normalnoscia statku, czy znow przeoczylam cos? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2007 1:14 pm
wilkus UAHAHAHAHAHAHHAA UGA BUGA I TAKIE INNE!!!!!!!! DOSTALAM SIE!!!!!!!! IHIIIIII, RUM DLA WSZYSTKICH NA MOJ KOSZT! TERAZ BEDZIECIE MIELI WYKSZTALCONEGO CHEMIKA NA POKLADZIE, OZBY!!!!!!!!!! MWAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!! mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen mrgreen *robi big huga*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 27, 2007 1:17 pm
*tez huguje* alez mam niespozytego farta rofl teraz bede wybuchac zawodowo :XP: /moze pomijajac fakt, ze utopilam komorke... pstrykpstryk.../
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 12:03 am
wilkus *wyciaga reke* mozna? um... czy wacpanna moze jest wstrzasnieta normalnoscia statku, czy znow przeoczylam cos? xp *wyciąga i przecina gumową taśmę, podaje wilkuskowi* Proszę, jagodowo - arbuzowo - melonowa ^^ *sobie tesh ucina* i tym i tym :/ ale jush jest lepiej...trauma przeszła...to pewnie przez tą latarnię na waszym pokładzie *pokazuje na śpiącą Maję_Pistachio*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 1:04 am
suicunka *wyciąga i przecina gumową taśmę, podaje wilkuskowi* Proszę, jagodowo - arbuzowo - melonowa ^^ *sobie tesh ucina* i tym i tym :/ ale jush jest lepiej...trauma przeszła...to pewnie przez tą latarnię na waszym pokładzie *pokazuje na śpiącą Maję_Pistachio* oz, to jakas nowa? *probuje* łiii, dobre to to 4laugh to pieknie. szkoda, ze nie mozna jej jakiegos bonusa dopisac. moze jakas bibe trzeba wiec zrobic, bo sie jakos nic nie dzieje, odkad Yajo wygrala z pania kapitan... albo to cisza przed burza xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 1:29 am
wilkus suicunka *wyciąga i przecina gumową taśmę, podaje wilkuskowi* Proszę, jagodowo - arbuzowo - melonowa ^^ *sobie tesh ucina* i tym i tym :/ ale jush jest lepiej...trauma przeszła...to pewnie przez tą latarnię na waszym pokładzie *pokazuje na śpiącą Maję_Pistachio* oz, to jakas nowa? *probuje* łiii, dobre to to 4laugh to pieknie. szkoda, ze nie mozna jej jakiegos bonusa dopisac. moze jakas bibe trzeba wiec zrobic, bo sie jakos nic nie dzieje, odkad Yajo wygrala z pania kapitan... albo to cisza przed burza xp Wielki Bosmanie Wilkus...dawno nie grabiliśmy statków :/ odkąd tu jestem, żadnego nie złupilismy, potem zrobię bibkę na statku ^^ bedę nadawać rytmy razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 3:18 am
hehehe, tez racja.. mysle, ze jest to poniekaz zwiazane z tym, ze nam ktos zwial z bocianiego gniazda i nie bardzo wiemy, co sie dzieje sweatdrop zostaje tylko czekac na znak i idziemy wszyscy xp 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 4:03 am
*otwiera walizkę i wyskakuje luneta* dobra, mimo, że mam lęk wysokości to tam wejdę *wspina się na bocianie gniazdo, wspina się, wspina, po godzinie jest na szczycie* o jej O.O ale tu brudno...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |