|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 27, 2006 4:16 am
Tak, z wystającą skarpetą biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 27, 2006 4:17 am
Evil_Millenia Tak, z wystającą skarpetą biggrin mam nadzieje, ze nie smierdza tak jak moje po 9 godzinnej wyprawie w gory... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 27, 2006 4:22 am
Evil_Millenia Tak, z wystającą skarpetą biggrin ten cyban na nodze ćwiczony przez was w autokarze? xd Agrio, skarpety owego picwąsa śmierdziały bardziej; miałwszak tylko jedna parę 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 27, 2006 4:23 am
EvilYuki Evil_Millenia Tak, z wystającą skarpetą biggrin ten cyban na nodze ćwiczony przez was w autokarze? xd Agrio, skarpety owego picwąsa śmierdziały bardziej; miałwszak tylko jedna parę 3nodding sie roznosi na caly swiat chyba... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 27, 2006 4:31 am
Evil Millenia, taaaak...? otóż wiedz, ze masz przyjemność obcować teraz z Najlepszą Kapitan Na Tych Wodach, Straszliwą Zebrą, Która Opłynęła Cały Świat I Żaden Chuj Jej Nie Podskoczy!
co umiesz? czemuż to chcesz się piracić pod moją banderą? i wyślij mi swojego pirackiego ava zrobionego na tekteku, byleby bez kapitańskiej czapki (vide arrow pierwszy post na tym topicu)
to jest jeden z warunków twojej bytności na tej łajbie... pirate
Agria, RUMU!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 27, 2006 4:39 am
ZebraDeath Evil Millenia, taaaak...? otóż wiedz, ze masz przyjemność obcować teraz z Najlepszą Kapitan Na Tych Wodach, Straszliwą Zebrą, Która Opłynęła Cały Świat I Żaden Chuj Jej Nie Podskoczy! co umiesz? czemuż to chcesz się piracić pod moją banderą? i wyślij mi swojego pirackiego ava zrobionego na tekteku, byleby bez kapitańskiej czapki (vide arrow pierwszy post na tym topicu) to jest jeden z warunków twojej bytności na tej łajbie... pirate Agria, RUMU!!juz, juz 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 27, 2006 8:09 am
jak ja się sieszę, że Kapitaniątko wróciło... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 27, 2006 11:13 am
ZebraDeath jak ja się sieszę, że Kapitaniątko wróciło... whee mam nadzieje, ze nikt nie umarl z powodu tego, ze musieliscie sami nosic sobie rum... mrgreen *dajcie mi Krakena!! 4laugh *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 27, 2006 11:24 am
Agria ZebraDeath jak ja się sieszę, że Kapitaniątko wróciło... whee mam nadzieje, ze nikt nie umarl z powodu tego, ze musieliscie sami nosic sobie rum... mrgreen *dajcie mi Krakena!! 4laugh * eee, po cholere ci Kraken sweatdrop /tak w ogole.... OSTAW TOMASZA KOMPUTER/ stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 27, 2006 11:31 am
wilkus Agria ZebraDeath jak ja się sieszę, że Kapitaniątko wróciło... whee mam nadzieje, ze nikt nie umarl z powodu tego, ze musieliscie sami nosic sobie rum... mrgreen *dajcie mi Krakena!! 4laugh * eee, po cholere ci Kraken sweatdrop /tak w ogole.... OSTAW TOMASZA KOMPUTER/ stare moj pluszaczek!!! blaugh nie dam!!/ co mam to gram!!/a co z umowa o smoku??!! evil scream gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 27, 2006 11:35 am
Agria moj pluszaczek!!! blaugh nie dam!!/ co mam to gram!!/a co z umowa o smoku??!! evil scream gonk pluszaczek smok, czy Kraken talk2hand bedzie z ciebie cialo na sekcje zwlok, jak cos zrobisz z tym kompem burning_eyes /owszem, na tym punktcie jestem przewrazliwiona/ jezeli o umowe chodzi - myslisz, ze latwo mi bylo 4k przez 1 dzien zdobyc? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 27, 2006 11:38 am
wilkus Agria moj pluszaczek!!! blaugh nie dam!!/ co mam to gram!!/a co z umowa o smoku??!! evil scream gonk pluszaczek smok, czy Kraken talk2hand bedzie z ciebie cialo na sekcje zwlok, jak cos zrobisz z tym kompem burning_eyes /owszem, na tym punktcie jestem przewrazliwiona/ jezeli o umowe chodzi - myslisz, ze latwo mi bylo 4k przez 1 dzien zdobyc? stare co sprzedalas?? i tak mi wisisz 2k blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 27, 2006 11:40 am
Agria co sprzedalas?? i tak mi wisisz 2k blaugh w sumie tylko troche ryb. pffff, to nieduzo, da sie w dzien zrobic /nie, nie chce mi sie/ uga, a ty masz moja sun staff, wiec sie nie ciesz zbytnio stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 27, 2006 11:44 am
wilkus Agria co sprzedalas?? i tak mi wisisz 2k blaugh w sumie tylko troche ryb. pffff, to nieduzo, da sie w dzien zrobic /nie, nie chce mi sie/ uga, a ty masz moja sun staff, wiec sie nie ciesz zbytnio stare tylko w zastaw blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 27, 2006 11:49 am
no wlasnie. ei, nie za dobrze wam tam przypadkiem? xp /wluczycie sie jeszcze bardziej niz ja - skandal/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |