|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:00 am
little kitten! vertically challenged little kitten! vertically challenged SUPERSTAR2004 נעמה מיזאת בחתימה? תמרי לא? xp 3nodding החמודה המתותלת?? המטורפת שמצביעה עלי וצוחקת xd remundo? TC2? sweatdrop !? אהה חח לאלא זו תמר וזו שבתמונה זו תמרי אחותי הקטנה 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:04 am
vertically challenged little kitten! vertically challenged little kitten! vertically challenged SUPERSTAR2004 נעמה מיזאת בחתימה? תמרי לא? xp 3nodding החמודה המתותלת?? המטורפת שמצביעה עלי וצוחקת xd remundo? TC2? sweatdrop !? אהה חח לאלא זו תמר וזו שבתמונה זו תמרי אחותי הקטנה 3nodding מיאו... כי.. נבהלתי קצת.. xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:08 am
eek *רצה ממקום למקום ומחפשת בטירוף רדיו* תדליקו רדיו בגלגל"צ!! שיר יפה שאני אוהבת!! גם טלויזיה זה טוב! מהררר
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:09 am
vertically challenged eek *רצה ממקום למקום ומחפשת בטירוף רדיו* תדליקו רדיו בגלגל"צ!! שיר יפה שאני אוהבת!! גם טלויזיה זה טוב! מהררר הא? איזה?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:10 am
גאיה שונא אותי... crying gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:17 am
little kitten! vertically challenged eek *רצה ממקום למקום ומחפשת בטירוף רדיו* תדליקו רדיו בגלגל"צ!! שיר יפה שאני אוהבת!! גם טלויזיה זה טוב! מהררר הא? איזה? שיר חדש יחסית תגידי לו של אוהד חיטמן (אחיין של) sad ואחורי זה היה גם דה ריזון של הובסטנק heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:17 am
Moony girl גאיה שונא אותי... crying gonk אבל אנחנו אוהבים אותך! ^^ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:20 am
little kitten! Moony girl גאיה שונא אותי... crying gonk אבל אנחנו אוהבים אותך! ^^ heart נכון מאוד מאוד!!! *מחבקת את שתיהם חיבוק דב קבוצתי* ג'יג'י אפשר להיות הדיג'י אבל לא בטוח שאני תמיד אהיה כאן?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:23 am
zupi little kitten! Moony girl גאיה שונא אותי... crying gonk אבל אנחנו אוהבים אותך! ^^ heart נכון מאוד מאוד!!! *מחבקת את שתיהם חיבוק דב קבוצתי* ג'יג'י אפשר להיות הדיג'י אבל לא בטוח שאני תמיד אהיה כאן? חח^^ אכן *חיבוקי* למה אני לא מקבלת פינק לינק? או טרנק?..א ו בלופינק בוקס? crying gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:29 am
Moony girl zupi little kitten! Moony girl גאיה שונא אותי... crying gonk אבל אנחנו אוהבים אותך! ^^ heart נכון מאוד מאוד!!! *מחבקת את שתיהם חיבוק דב קבוצתי* ג'יג'י אפשר להיות הדיג'י אבל לא בטוח שאני תמיד אהיה כאן? חח^^ אכן *חיבוקי* למה אני לא מקבלת פינק לינק? או טרנק?..א ו בלופינק בוקס? crying gonk אל תדאגי גם אני לא קיבלתי הרבה זמן והיום קיבלתי
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:31 am
אוחח יש פה מישי שנהגה לראות טלנובלות?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:32 am
vertically challenged אוחח יש פה מישי שנהגה לראות טלנובלות? אני בערך למה?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:32 am
zupi Moony girl zupi little kitten! Moony girl גאיה שונא אותי... crying gonk אבל אנחנו אוהבים אותך! ^^ heart נכון מאוד מאוד!!! *מחבקת את שתיהם חיבוק דב קבוצתי* ג'יג'י אפשר להיות הדיג'י אבל לא בטוח שאני תמיד אהיה כאן? חח^^ אכן *חיבוקי* למה אני לא מקבלת פינק לינק? או טרנק?..א ו בלופינק בוקס? crying gonk אל תדאגי גם אני לא קיבלתי הרבה זמן והיום קיבלתי biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:36 am
אוקיי ככה, יש לי מן מחלה שכזאת.. אני מזהה אנשים עזבו.. קיצר אני רואה למשל משו בטלויזיה ורואה שדמות אחת מוכרת לי ואז אני מזהה איפה עוד ראיתי אותה עכשיו מה שקרה זה שנתקלתי באינטרנט באיזו תמונה של שחקן שנראה לי מוכר ואז ראיתי שהוא היה באהבה זה כל הסיפור ונזכרתי ש וואלה! וכשראיתי את הסרט הוא נראה לי מוכר ומצאתי שהוא היה באיזו טלנובלה א-ב-ל עכשיו אני לא ויודעת מאיזו!! וזה לא משו שראיתי בקביעות..מן הסתם משו שהיה וזיהיתי מזפזופים קיצר אם אני אשים פה תמונה יש מצב שתזהו?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 9:38 am
vertically challenged אוקיי ככה, יש לי מן מחלה שכזאת.. אני מזהה אנשים עזבו.. קיצר אני רואה למשל משו בטלויזיה ורואה שדמות אחת מוכרת לי ואז אני מזהה איפה עוד ראיתי אותה עכשיו מה שקרה זה שנתקלתי באינטרנט באיזו תמונה של שחקן שנראה לי מוכר ואז ראיתי שהוא היה באהבה זה כל הסיפור ונזכרתי ש וואלה! וכשראיתי את הסרט הוא נראה לי מוכר ומצאתי שהוא היה באיזו טלנובלה א-ב-ל עכשיו אני לא ויודעת מאיזו!! וזה לא משו שראיתי בקביעות..מן הסתם משו שהיה וזיהיתי מזפזופים קיצר אם אני אשים פה תמונה יש מצב שתזהו? תלוי עם אני מכירה את התוכנית תשימי ואולי אני אדע
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |