Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Ma az történt, hogy... Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 29 30 31 32 33 34 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Object of Affection 150
  • Vicious Spirit 250
PostPosted: Wed Mar 07, 2012 8:22 am

Hime_Yura
CryeneStrifeShiroi
Ma az történt, hogy....
MI A JÓ ÉG VAN A FACEBOOKKAL?????? T-
Nem mintha az életem múlna rajta, csak hát több ezer képem van fennt, és ezekből sok már nincs rajta a gépemen se, mert 8k-szor újra lett telepítve :T

Én is most nézem, hogy mivan O_o

Index cikk

Huhh, a lényeg, h mostmár újra működik. Azt hiszem, lementem vmire a képeimet >...<
PostPosted: Thu Mar 08, 2012 2:57 am

Jézusom... így kiakadni a Facebook miatt... -__-

Egyébként, ma az történt, hogy el akartam menni a dokimhoz, felíratni a gyógyszereim, de pont mától ment szabadságra... Most itt állók gyógyszer nélkül két hétig. Pokoli napjaim lesznek, már előre idegbeteg vagyok tőle...

Ja, és letöröltem a port a szobámban.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Fri Mar 09, 2012 6:13 am

Kezdek visszaszokni gaiara biggrin Már ha eddig feltűnt volna bárkinek is, hogy nem vagyok itt hiperaktív biggrin
PostPosted: Sat Mar 10, 2012 10:08 am

Ma az történt, hogy hajnali kettő körül értem haza az iskola által rendezett bálból, és az öcsém nem akart beengedni... XD A szüleim meg nem ébredtek fel a csengőre... XP

Tina-chann

Rainbow Hunter

13,075 Points
  • Protector of Cuteness 150
  • Grunny Harvester 150
  • Destroyer of Cuteness 150

Az Timmy

Kind Miko

PostPosted: Sat Mar 10, 2012 2:56 pm

Ma egész este tortát sütöttem, de a recept 195°C-os sütőt kért.... és ezt állítsam be a villanytűzhelyen.... és nem elég hogy 15 percet kellett volna sütni, nekem 30 perc alatt se sült meg 200-on... DX de azért meglett.... most már teljesen kivagyok XP
PostPosted: Tue Mar 13, 2012 9:16 am

Na egy kis beszámoló a mai idegrohamomról:
Informatika órán (2x45 perc) dolgozat írás előtt megkérdeztem az antipatikus tanárnőt, hogy MAJD kérdezhetem-e az ECDL-el kapcsolatban, mivel beszéltem már vele arról, hogy leteszem az ECDL-t z iskolában. Erre a tanárnő magasabb hangerőn elkezdett engem szidni, hogy mit képzelek magamról és hogy minden óra körülöttem forog (ráadásul az egész osztály előtt). Az igaz, hogy előző félévben aktívan részt vettem az órákon és kérdezgettem mindig, hogy mi lesz a következő feladat meg hogy mikor lehet haza menni stb de ebben a félévben ha 2 kérdésem volt hozzá és az ECDL témát is ő vetette fel és magyarázott nekem róla, hogy milyen időpontok vannak, melyik teremben stb. Természetesen felháborodtam miután nem túl kedvesen reagált a kérdésemre és én is hasonló módon elkezdtem vele beszélni. Az a szép, hogy ebben a 2x45 percben nem csak velem viaskodott hanem egy sráccal is (őt annyira felzaklatta ez az idióta tanár, hogy ki is ment az óráról). Most erősen gondolkozom rajta, hogy elbeszélgetek az igazgatónővel erről...

Hime_Yura

Mage

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Tue Mar 13, 2012 12:22 pm

Ma leültem megnézni a Wakfu második évadjának utolsó pár részét. Az utolsó három rész tökéletesen kárpótolta azt a hiány- és unalomérzetet, amit az évad közepén elnyúló szinte végeláthatatlan kitöltőrészek okoztak. Nincs más szó rá: EPIC, csupa nagybetűvel! Megható, megrázó, akciódús és nagyon látványos. Sok talányra választ kaptunk, a legnagyobbak közül is párra, de sajnos mégis szomorú vagyok, ugyanis, nem csak a második évad ért véget, hanem a sorozat is.

Még mindig mindenkinek ajánlom!
PostPosted: Tue Mar 13, 2012 12:35 pm

Ma megint voltam vezetni, és bár még mindig nem ütöttem el senkit, szerintem szereztem egy-két bosszús percet néhány embernek. sweatdrop

Ha a Gyöngyösinél jártatok, és meglepetést okozott egy Fiat Brava, akkor az valszeg én voltam, úgyhogy innen is bocsánat. xd

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Wed Mar 14, 2012 3:20 pm

Dupla poszt...

Ha azt hiszitek, hogy a lúzerségnek nem lehetnek határai... akkor rosszul hiszitek.

Ismételten bocsánat azoktól akik az előbb említett helyen jártak és azzal a bizonyos személygépkocsival találkoztak.

Most már valahogy nem tudok nevetni......
PostPosted: Thu Mar 15, 2012 8:12 am

Molylepke: ez durva sweatdrop Reméljük, máskor nem lesz ilyen.

Ami ma történt: anyukámmal elmentünk a Budai Várba fotóztam, sétáltunk, nézelődtünk. A siklónál mentünk fel, de nem a siklóval, mert egy fel- vagy leút egy embernek 900 ft és sokan álltak sorban hozzá. Akartunk a Széchenyi Könyvtárban Nemzeti Dalt nyomatni, de nagy volt a sor. Megnéztünk néhány régi könyvet, újságot (a tárlat egy része ingyenes volt). A boltban voltak üres hűtőmágnes-minikönyvek, végül egy nagyobb idézeteset vettem, mely nem mágneses.
Megcsodáltuk a restaurált Mátyás-templomot, szerintem nagyon szép lett. Még hátul egy kis rész fel volt állványozva. Egy kis színpadon színészek olvastak fel valamilyen színdarabot, kicsit a rádiójátékra emlékeztetett. Hallgatom ismerős az egyik hang, majd a fülem után a szememmel is megbizonyosodtam, hogy Kautzky Armand is ott van smile
Megkóstoltuk a kolbászos lepényt (volt rajta tejföl, sajt, kolbász és lila hagyma), finom volt 3nodding
Végül elsétáltunk a Dísz térig, aztán onnan hazamentünk.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Fri Mar 16, 2012 3:52 pm

Hazaértem a Miss Saigon-ról. Zseniális előadás volt!
PostPosted: Sun Mar 18, 2012 8:58 am

Igaz, ez nem ma történt, hanem tegnap, mégis megosztom veletek. Grillpartira voltam hivatalos volt középiskolás osztálytársaimmal, akik jelenleg is a legközelebbi barátaim. A teljesség igénye nélkül, hívjuk csak a keresztnevükön az embereket, úgy sem tudjátok, hogy kikről van szó.

Tomival és Gáborral mentem le kocsival Érdre Kristóf barátomhoz. A többiek megérkezte után az itallapon egy üveg Jager, egy üveg whiskey, három üveg bor és X darab sör volt. Az éjszaka végére az üres borosüvegek száma tizenkettőre nőtt. Háromszor mentek le még borért és kóláért az este folyamán. A végeredmény katartikus volt, annak ellenére, hogy nem rúgtam be annyira. Reggel fejfájás és bármi nemű másnaposságra utaló tünet nélkül ébredtem. Tomi hazahozott és aludtam még pár órát. Jelenleg Odanodan arany lóheréjére vadászok.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Sun Mar 18, 2012 1:59 pm

Malreni
Jelenleg Odanodan arany lóheréjére vadászok.

Odanodan kapja be a faszt, írtam vagy 10x a fórumba és egyszer se válaszolt...
PostPosted: Sun Mar 18, 2012 2:46 pm

Molylepke
Malreni

Nekem akkor válaszolt, amikor valaki simán Odanodan-ként quoteolta én meg kijavítottam, hogy [NPC] Odanodan-t kell quoteolni. Ha quoteolod vagy helyesen leírod a nevét, általában "ott terem", bár nem tudom, te hogyan próbáltad.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Mon Mar 19, 2012 5:05 am

Obi Aoi
Molylepke
Malreni

Nekem akkor válaszolt, amikor valaki simán Odanodan-ként quoteolta én meg kijavítottam, hogy [NPC] Odanodan-t kell quoteolni. Ha quoteolod vagy helyesen leírod a nevét, általában "ott terem", bár nem tudom, te hogyan próbáltad.

Azóta már megvan, az "event" első napján nem akart összejönni...
Tegnap szinte azonnal összejött.

ON:
Ma megint voltam vezetni, és egész jól ment. 4laugh
És voltam autópályán és rengeteg körforgalomban és tök izgi volt. emotion_kirakira

Komolyan, ha meg tudnám úszni a szerdát, és át tudnék menni a forgalmi vizsgámon, hát én nem tudom mit csinálnék.
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 29 30 31 32 33 34 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games