|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 8:35 am
zupi אפשר להזמין אורלנדו בלום כמו של נעמה ובראד ביט כמו של ג'ניפר אניסטון?? חחח blaugh אורלנדו שלי יש רק אחד ובראד פיט כבר לא שלה אבל את יכולה, ויתרתי עליו מחמת זיקנה xp בהביי יעלי heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 8:35 am
zupi אפשר להזמין אורלנדו בלום כמו של נעמה ובראד ביט כמו של ג'ניפר אניסטון?? חחח blaugh את רוצה גם שוקולד על זה וכדור גלידה בצד? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 8:36 am
vertically challenged היי שיף! דיי להיות עשירההה!!! הממ לא ביקרתי בעמוד הראשון יש שם חוקים או משו שאני צריכה לדעת עליו? לא שיף!!!!!!!!! מיי פריקיניג ניים איז טל!!!!! scream אם מדברים על עשירות תסתכלי על הבית ממול..... הסתכלת?! יופי עכשיו מי שגרה בבית ממול אז זהו...שהיא עשירה!! חוצמזה שאני עוד חייבת לחן 2 קיי על הכנפיים..... xp (תראי מזה......חן דואגת לי במקום אני לה..... איפה תעיתי?!) xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moony girl vertically challenged Moony girl vertically challenged little kitten! vertically challenged נמנמ משלומכם? eek תותים! *מקבלת עווית קטנה בפרצוף* את רוצה להזמין משו? *מחייכת בדביליות* יאמי domokun xd xp אורלנדו... שלי! שלי! שלי! ציק ציק ציק *מפליקה לאיריס על היד* שלי! twisted חח *חושפת שיניים* אני אתן לך ביס^^ 3nodding domokun סי איף איי קר אני אשסה בך את החתולי שלי! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vertically challenged nooly vertically challenged היי ציפי biggrin יעלי ג'יי ג'יי *מחווה לשלום עם הראש* יופי יעלי תאכלי את כל התותים אני אביא לי משו אחר לנשנש domokun נעמה! טוב שאת כאן ((אני עדיין צריכה להביא לך משו)) ממצב? הכל קקה כמובן biggrin משלומך? *לוחשת:* שש.. יעלי לא לפני כולם אח"כ נדבר על החומר.. ninja אמממ נעמה יעלי מה כל כך סודי?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 8:38 am
SUPERSTAR2004 vertically challenged היי שיף! דיי להיות עשירההה!!! הממ לא ביקרתי בעמוד הראשון יש שם חוקים או משו שאני צריכה לדעת עליו? לא שיף!!!!!!!!! מיי פריקיניג ניים איז טל!!!!! scream אם מדברים על עשירות תסתכלי על הבית ממול..... הסתכלת?! יופי עכשיו מי שגרה בבית ממול אז זהו...שהיא עשירה!! חוצמזה שאני עוד חייבת לחן 2 קיי על הכנפיים..... xp (תראי מזה......חן דואגת לי במקום אני לה..... איפה תעיתי?!) xp xd חחחחח נכון רוני באמת עשירה.. אה אז חן היא העשירה? טוף אז נסלח לך שיף cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 8:39 am
בלאט! תזמינו משו!! יש לי 7 חתלתולים קטנים להאכיל!!!!1
crying gonk crying gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 8:40 am
vertically challenged חחחחחנכון רוני באמת עשירה.. אה אז חן היא העשירה? טוף אז נסלח לך שיף cool scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*אחרי ביקור מזעזע באבאטר טוק....*
meow?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
little kitten! בלאט! תזמינו משו!! יש לי 7 תחלתולים קטנים להאכיל!!!!1 crying gonk crying gonk טוב טוב אני מזמינה את כל הברקפה למה שהוא רוצה
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 8:41 am
angelic elf *אחרי ביקור מזעזע באבאטר טוק....*
meow? blaugh מיאו! ^^ *קופצת עליו בליקוקים*רגע. אני לא כלב. xp xp תמחקו את הקטע הזה. מחקתי, עמיחי.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 8:45 am
angelic elf *אחרי ביקור מזעזע באבאטר טוק....*
meow? eek אממ *שיעול קל* לאה יודעת על השינוי שחל בחייך..? ולא גם אתה לא יכול לקבל את אורלנדו! ג'יי את תמיד יכולה לדוג להם 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 8:46 am
little kitten! angelic elf *אחרי ביקור מזעזע באבאטר טוק....*
meow? blaugh מיאו! ^^ *קופצת עליו בליקוקים*רגע. אני לא כלב. xp xp תמחקו את הקטע הזה. מחקתי, עמיחי.גם לחתולים יש לשון..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|