|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 12:10 pm
little kitten! orlove little kitten! orlove מעיין-בכל אופן.. חח וג'יי ויעל... זה לא קשה הספר? כי יש בהארי פוטר מילים מסובכות כאלה... אני קראתי את רוב הספרים רק בעיברית, וקצת קשה להשלים מושגים מהעולם שם אבל יש שכל זה פסדר. זה לא ספר קשה במיוחד. 3nodding צודקת... בכלל לא קשה.. רק 800+עמודים... אין סיבה לחשוש! ועוד באנגלית... למה שזה יהיה קשה? זה 654 עמודים אני בינתיים מסתדרת אחלה. stare זה ספר מעניין משעשע ומאגניב. העברת הדיון מהצ'טר בוקס לכאן הארי פוטר זה ספר ברמה לא כזאת גבוהה של אנגלית.. אני הצלחתי עד עכשיו לקרוא את כל הספרים באנגלית (טוב את החמישי עדיין לא) וזה לא היה כזה קשה למרות שהייתי בכיתה ט' וי' ובכלל זה הארי פוטר!!! זה לא משנה אנגלית עברית זה תמיד ישאר מדהים!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 12:18 pm
מסכימה איתך מיטלוש! הספר באמת מדהים. אני רק בעמוד 115 וכבר הפה שלי נפער (ממש ממש נפער) מול הספר! זה כזה.. מפתיע! חסר לך אם את לא קוראת אותו בקרוב! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 12:36 pm
little kitten! מסכימה איתך מיטלוש! הספר באמת מדהים. אני רק בעמוד 115 וכבר הפה שלי נפער (ממש ממש נפער) מול הספר! זה כזה.. מפתיע! חסר לך אם את לא קוראת אותו בקרוב! domokun בעעעעע gonk חנוכה נחשב קרוב?! gonk פשוט אסור לי!!! אסור לי לקרוא את ההאנגלית ראשון!! כי אם אני יפספס מילה! לא יבין משהו נכון!!!! אז זה יהיה סוף האנושותתתתתתתת!!!!! אסור אסורררר אני יחכה עוד! חיכיתי כה הרבה זמן עד עכשיו!!!!! עוד 4 חודשים לא יהרוגו אותי (?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 12:52 pm
dida little kitten! מסכימה איתך מיטלוש! הספר באמת מדהים. אני רק בעמוד 115 וכבר הפה שלי נפער (ממש ממש נפער) מול הספר! זה כזה.. מפתיע! חסר לך אם את לא קוראת אותו בקרוב! domokun בעעעעע gonk חנוכה נחשב קרוב?! gonk פשוט אסור לי!!! אסור לי לקרוא את ההאנגלית ראשון!! כי אם אני יפספס מילה! לא יבין משהו נכון!!!! אז זה יהיה סוף האנושותתתתתתתת!!!!! אסור אסורררר אני יחכה עוד! חיכיתי כה הרבה זמן עד עכשיו!!!!! עוד 4 חודשים לא יהרוגו אותי (?) אני אומרת לך שכדאי לך. זה הרבה יותר מצחיק משעשע ומפתיע באנגלית! באמשלי! heart 4laugh זה שאווה ביותר. חוצמזה שהאנגלית שלך בטח יותר טובה משלי הבעיה העיקרית שאני התקשתי בה זה השמות של הדברים מעולם הקוסמים למשל יש לך מושג מה זה ה Shield Charm? זה סוג של קסם הגנה אולי? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 1:19 pm
little kitten! dida little kitten! מסכימה איתך מיטלוש! הספר באמת מדהים. אני רק בעמוד 115 וכבר הפה שלי נפער (ממש ממש נפער) מול הספר! זה כזה.. מפתיע! חסר לך אם את לא קוראת אותו בקרוב! domokun בעעעעע gonk חנוכה נחשב קרוב?! gonk פשוט אסור לי!!! אסור לי לקרוא את ההאנגלית ראשון!! כי אם אני יפספס מילה! לא יבין משהו נכון!!!! אז זה יהיה סוף האנושותתתתתתתת!!!!! אסור אסורררר אני יחכה עוד! חיכיתי כה הרבה זמן עד עכשיו!!!!! עוד 4 חודשים לא יהרוגו אותי (?) אני אומרת לך שכדאי לך. זה הרבה יותר מצחיק משעשע ומפתיע באנגלית! באמשלי! heart 4laugh זה שאווה ביותר. חוצמזה שהאנגלית שלך בטח יותר טובה משלי הבעיה העיקרית שאני התקשתי בה זה השמות של הדברים מעולם הקוסמים למשל יש לך מושג מה זה ה Shield Charm? זה סוג של קסם הגנה אולי? gonk shield = מגן יותר נכון שיריון זה קסם שחוסם, מגן... האנגלית שלי היא ממוצעת ביותר!! אבל בכול מקרה אני יודעת על מה אני מדברת! עדיף קודם עברית ואח"כ אנגלית שזה מקורי יותר וטוב יותר וזה..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 1:27 pm
אני מעדיפה לעשות להפך. להתפעל קודם מהמקורי, ואז להשלים פערים. כ"כ מרגיז השמות של האנשים.
ג'יי קאונטר:
128/654
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 3:03 pm
ג'יי ג'י אני כ"כ מבינה על מה את מדברת!!!!!!!!זה הכל כ"כ מפתיעעעעעעע אני בעמ'187
ואל תדאגי, יש בהמשך הפתעות חבל"ז אני פשוט כל שניה אמרתי "שיו!" אומיגד" וכו ואחותי המסכנה שמחכה לבעברית כל הזמן אומרת לי "אוף, דיי יעלי "זה לא פייר שאני לא יכולה לקרוא גם כן
התרגומים של הדברים ממש שונים ולוקח המון זמן להבין למה הם התכוונו לקח לי שנה להבין ש N.E.W.T זה הכשיפומטרי או משו בסגנון וO.W.L זה הבגרויות שלהם או משו כזה
מבלבל ביותר domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 3:47 pm
orlove nooly little kitten! Argaroth of Icarus אני עדיין חושב ששר הטבעות יותר טוב neutral אז זה לא המקום להגיד את זה. stare זה לא מעניין אותנו יא חתיכת חציל לא קשור. scream xd xd xd חחחח.....הצחקת אותי עכשיו גמני לא זוכרת מי זאת לעזאזל confused אבל כנראה שזה לא כזה עקרוני neutral זה כזה יפה!!!!!!!!! חחח דמבלדור רולז rofl חח חציל לא קשור... אבל אתה קראת גם את הארי פוטר וגם את שר הטבעות? אכן, מצאתי את שר הטבעות יותר מעניין,יש בו קצת יותר עומק הדמות של הארי עוברת לקורא כילד בריטי שהוא פשוט בור ועם הארץ... ילד מפגר שמפחד ללכת לדבר עם ילדה...נו באמת...הוא בפאקינג גן?!! חחח אני אוהב להישמע כמו אבשלום קור! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 20, 2005 6:34 pm
Argaroth of Icarus אכן, מצאתי את שר הטבעות יותר מעניין,יש בו קצת יותר עומק הדמות של הארי עוברת לקורא כילד בריטי שהוא פשוט בור ועם הארץ... ילד מפגר שמפחד ללכת לדבר עם ילדה...נו באמת...הוא בפאקינג גן?!! חחח אני אוהב להישמע כמו אבשלום קור! pirate חחח אולי אבל תחשוב על הגאונות שבדבר!!!!!! הילד הבריטי הזה מיצג את כל הבריטים עם תשאל אותי.. או יותר נכון את התדמית שלהם בעולם! שר הטבעות טוב ישר רואים שטולקין הוא אמריקאי! והארי הוא לא גן!!!! הוא רק ביישן! redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 2:29 am
dida Argaroth of Icarus אכן, מצאתי את שר הטבעות יותר מעניין,יש בו קצת יותר עומק הדמות של הארי עוברת לקורא כילד בריטי שהוא פשוט בור ועם הארץ... ילד מפגר שמפחד ללכת לדבר עם ילדה...נו באמת...הוא בפאקינג גן?!! חחח אני אוהב להישמע כמו אבשלום קור! pirate חחח אולי אבל תחשוב על הגאונות שבדבר!!!!!! הילד הבריטי הזה מיצג את כל הבריטים עם תשאל אותי.. או יותר נכון את התדמית שלהם בעולם! שר הטבעות טוב ישר רואים שטולקין הוא אמריקאי! והארי הוא לא גן!!!! הוא רק ביישן! redface לכל דמות יש תכונה אחת מרכזית בהארי פוטר (הארי-ביישן טמבל,הרמיוני-חרשית וכו' ובלהבלה בלה) לעומת שר הטבעות,ששם טולקין נותן לכל דמות אישיות מלאה משל עצמה! סאם לדוגמא-פחדן,מאוהב ברוזי ובמהלך המסע הוא לומד להתגבר על הפחדנות,ולומד על חברות ובלה בלה בלה את לא יכולה להגיד שבהארי פוטר הדמויות מתפתחות..... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 2:49 am
Argaroth of Icarus dida Argaroth of Icarus אכן, מצאתי את שר הטבעות יותר מעניין,יש בו קצת יותר עומק הדמות של הארי עוברת לקורא כילד בריטי שהוא פשוט בור ועם הארץ... ילד מפגר שמפחד ללכת לדבר עם ילדה...נו באמת...הוא בפאקינג גן?!! חחח אני אוהב להישמע כמו אבשלום קור! pirate חחח אולי אבל תחשוב על הגאונות שבדבר!!!!!! הילד הבריטי הזה מיצג את כל הבריטים עם תשאל אותי.. או יותר נכון את התדמית שלהם בעולם! שר הטבעות טוב ישר רואים שטולקין הוא אמריקאי! והארי הוא לא גן!!!! הוא רק ביישן! redface לכל דמות יש תכונה אחת מרכזית בהארי פוטר (הארי-ביישן טמבל,הרמיוני-חרשית וכו' ובלהבלה בלה) לעומת שר הטבעות,ששם טולקין נותן לכל דמות אישיות מלאה משל עצמה! סאם לדוגמא-פחדן,מאוהב ברוזי ובמהלך המסע הוא לומד להתגבר על הפחדנות,ולומד על חברות ובלה בלה בלה את לא יכולה להגיד שבהארי פוטר הדמויות מתפתחות..... rolleyes הן מתפתחות מאוד! אני למדתי לקרוא לעומק, לנתח את השפה והתת מסרים. אתה קראת כל ספר וספר? כנראה שלא, כי הארי מאוד מתבגר! וכך גם שאר הדמויות מקבלות עומק משנה לשנה. הפאק היחידי של הספר הוא שרולינג מנסה להתאים את הספר לטווח גילאים רחב, לכן אין שם קללות מפורשות. כמו שרון פעם אמר למאלפוי ללכת לעשות משהו שלא היה מעז לומר אילו גברת וויזלי הייתה נוכחת. הוא שמוזכר שהוא עשה תנועה "חצופה" עם היד וכאלה. הספר, אם לקרוא אותו בצורה שיטחית רדודה ומרפרפת כמוך, ארז אז לא, הספר לא יהיה מעניין. חוצמזה, אתה אפילו לא יכול להנות מההומור השנון של רולינג. והו כן, הוא שנון. בעיברית ממש לא, אבל באנגלית זה גאוני. אז תתבגר כבר ארז, ותפסיק להעיר הערות חסרות קשר/טאקט בכל טופיק שפותחים פה. לא אוהב פוטר? תפתח טופיק שר הטבעות. לא אוהב רוק/פופ/ג'אז/כל מוזיקה אחרת? תפסיק להשמיץ/להשוויץ. אתה לא מטליסט קשוח אפל ומגניב. אתה רק ילד קטן שדורש צומי. rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 5:03 am
little kitten! Argaroth of Icarus dida Argaroth of Icarus אכן, מצאתי את שר הטבעות יותר מעניין,יש בו קצת יותר עומק הדמות של הארי עוברת לקורא כילד בריטי שהוא פשוט בור ועם הארץ... ילד מפגר שמפחד ללכת לדבר עם ילדה...נו באמת...הוא בפאקינג גן?!! חחח אני אוהב להישמע כמו אבשלום קור! pirate חחח אולי אבל תחשוב על הגאונות שבדבר!!!!!! הילד הבריטי הזה מיצג את כל הבריטים עם תשאל אותי.. או יותר נכון את התדמית שלהם בעולם! שר הטבעות טוב ישר רואים שטולקין הוא אמריקאי! והארי הוא לא גן!!!! הוא רק ביישן! redface לכל דמות יש תכונה אחת מרכזית בהארי פוטר (הארי-ביישן טמבל,הרמיוני-חרשית וכו' ובלהבלה בלה) לעומת שר הטבעות,ששם טולקין נותן לכל דמות אישיות מלאה משל עצמה! סאם לדוגמא-פחדן,מאוהב ברוזי ובמהלך המסע הוא לומד להתגבר על הפחדנות,ולומד על חברות ובלה בלה בלה את לא יכולה להגיד שבהארי פוטר הדמויות מתפתחות..... rolleyes הן מתפתחות מאוד! אני למדתי לקרוא לעומק, לנתח את השפה והתת מסרים. אתה קראת כל ספר וספר? כנראה שלא, כי הארי מאוד מתבגר! וכך גם שאר הדמויות מקבלות עומק משנה לשנה. הפאק היחידי של הספר הוא שרולינג מנסה להתאים את הספר לטווח גילאים רחב, לכן אין שם קללות מפורשות. כמו שרון פעם אמר למאלפוי ללכת לעשות משהו שלא היה מעז לומר אילו גברת וויזלי הייתה נוכחת. הוא שמוזכר שהוא עשה תנועה "חצופה" עם היד וכאלה. הספר, אם לקרוא אותו בצורה שיטחית רדודה ומרפרפת כמוך, ארז אז לא, הספר לא יהיה מעניין. חוצמזה, אתה אפילו לא יכול להנות מההומור השנון של רולינג. והו כן, הוא שנון. בעיברית ממש לא, אבל באנגלית זה גאוני. אז תתבגר כבר ארז, ותפסיק להעיר הערות חסרות קשר/טאקט בכל טופיק שפותחים פה. לא אוהב פוטר? תפתח טופיק שר הטבעות. לא אוהב רוק/פופ/ג'אז/כל מוזיקה אחרת? תפסיק להשמיץ/להשוויץ. אתה לא מטליסט קשוח אפל ומגניב. אתה רק ילד קטן שדורש צומי. rolleyes האמת היא,לא אין לי בעיה עם כל סוגי המוזיקה האחרת אני לא משמיץ שומדבר שאני לא אוהב או משוויץ במה שכן,אם תשימי לב,לא הערתי שומדבר שלילי,רק הבעתי את דעתי שהיא שאני מעדיף את ספרי שר הטבעות בגלל שאני מצאתי את הדמויות בספרים האלה מתפתחות בצורה הרבה יותר קיצונית מאשר בספרי הארי פוטר,וזה מה שמשך אותי בשר הטבעות יותר מהארי פוטר, וזה שאני שומע מטאל לא בהכרח גורם לי להיות קשוח אפל או מגניב...אני בגאיה לא? rolleyes ואם הייתי דורש צומי,הייתי מעדיף לקבל אותו מאנשים שאני מכיר ביומיום...לא מחבורה של אנשים שאני רואה פעם ב...בפורומים confused (בלי להעליב) ואם מדברים על להתבגר,תמצאי דרכים פחות תקיפות להתבטא,אולי תצליחי להעביר את המסר יותר ברצינות rolleyes Rest my case,More or less... neutral P.S בואי ולא נהפוך את זה ל flame wars,אנחנו לא ילדים קטנים 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 5:45 am
זה לא משנה את העובדה שאתה מרגיז אותי. או את העובדה שבעיניי את מצטייר כפוזר רציני.
אני לפעמים מתבטאת בדרכים ישירות ותקיפות למדי, קורה. לא ניסיתי לפגוע. אני לא אגיד that's the way I am כי אני לא מאמינה במשפט הזה. אבל זה חלק פחות או יותר בלתי נפרד מאשיותי.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 7:09 am
little kitten! זה לא משנה את העובדה שאתה מרגיז אותי. או את העובדה שבעיניי את מצטייר כפוזר רציני. אני לפעמים מתבטאת בדרכים ישירות ותקיפות למדי, קורה. לא ניסיתי לפגוע. אני לא אגיד that's the way I am כי אני לא מאמינה במשפט הזה. אבל זה חלק פחות או יותר בלתי נפרד מאשיותי. מצטער אם הרגזתי אותך, זאת לא הייתה הכוונה שלי בפוסטים פוזר אף פעם לא הייתי,אבל גם מטאליסט לא ממש, אני מגדל שיער ארוך כי זה מתאים לי הרבה יותר מקצר, ואני שומע מטאל כי לסוגים אחרים של מוזיקה אני לא מתחבר. neutral אין סיבה להתעצבן,אז יאללה,לחזור לנושא של הפוסט!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 7:59 am
3nodding איזה מזל שאתם נחמדים ובוגרים, אחרתת היה מתפתח כאן עוד ריב נוסח ג'וני (אני מדברת ברצינות, לא בציניות sweatdrop )
הארי פוטר.....זה כ"כ יפההההההה הם פתאום כ"כ שנונים באנגלית שזה מדהים xd וזה כיף שאני קוראת לשם שינוי לאט.....אני קוראת מלא זמן, נהנית, והספר פשוט לא נגמר זה כזה כיף 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |