|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 5:36 am
dida nooly שלוש משוגעים יושבים ומדברים על מה הם יהיו כשהם יהיו גדולים המשוגע הראשון אומר: אתם תראו, אני אהיה האסטרונאוט הראשון שיגיע לצדק המשוגע השני אומר: אתם תראו, אני אהיה האסטרונאוט הראשון שיגיע למאדים המשוגע השלישי אומר: אתם תראו, אני אהיה האסטרונאוט הראשון שיגיע לשמש !שני המשוגעים האחרים ישר אמרו לו: מה, אתה משוגע? ידוע שכל מי שמתקרב לשמש נשרף אז הוא ענה להם: נכון, לכן אני אטוס בלילה פחחחח יעלי... xd ((מזכיר לי את תקופת ז'יבנסקי)) יה נכון! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 6:13 am
kallo 15 dida nooly שלוש משוגעים יושבים ומדברים על מה הם יהיו כשהם יהיו גדולים המשוגע הראשון אומר: אתם תראו, אני אהיה האסטרונאוט הראשון שיגיע לצדק המשוגע השני אומר: אתם תראו, אני אהיה האסטרונאוט הראשון שיגיע למאדים המשוגע השלישי אומר: אתם תראו, אני אהיה האסטרונאוט הראשון שיגיע לשמש !שני המשוגעים האחרים ישר אמרו לו: מה, אתה משוגע? ידוע שכל מי שמתקרב לשמש נשרף אז הוא ענה להם: נכון, לכן אני אטוס בלילה פחחחח יעלי... xd ((מזכיר לי את תקופת ז'יבנסקי)) יה נכון! xd פחחח
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 9:55 am
שלושה משוגעים רוצים לברוח מבית משוגעים. משוגע א:"עם הגדר נמוכה נקפוץ מעליה". משוגע ב:"עם הגדר גבוהה נחפור מתחתיה". משוגע ג:"ועם אין גדר איך נעבור?".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 4:51 am
חחח!!! בדיחות חביבות!!!
קורל - כ"כ אהבתי את התלבושת! שולטת! אני לא אוכל לבוא להופעה... תזכרי בדיחות ותספרי
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 7:08 am
D Girl חחח!!! בדיחות חביבות!!! קורל - כ"כ אהבתי את התלבושת! שולטת! אני לא אוכל לבוא להופעה... תזכרי בדיחות ותספרי כן! ^^ הסיכה מהאחיות נראת כמו הלב מהחולצות החדשות XD
ואיך שהגלגל מתהפך twisted אני מאושרת 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 5:05 am
חן... הרעיון מאוד יפה!! שיהיה לך בצלחה heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 12:47 am
orlove חן... הרעיון מאוד יפה!! שיהיה לך בצלחה heart תודה whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 12:48 am
בעליו של מפעל גדול החליט יום אחד לרדת לאולמות הייצור ולראות את הפועלים בעבודתם. הוא עבר כמה מחלקות ואולמות ייצור כשלפתע ראה בחור צעיר עומד ונשען על אחד העמודים בחוסר מעש.
הוא התעצבן, ניגש לבחור ושאל אותו: "תגיד, כמה אתה מרוויח בחודש?" "בערך שלושת אלפים שקלים" ענה הבחור. בעל המפעל הוציא מכיסו חבילת שטרות, ולפני כל העובדים ספר לבחור שלושת אלפים שקל ואמר לו: "הנה המשכורת שלך, קח אותה ואל תחזור אלינו אף פעם!" הבחור לקח את הכסף והלך.
לאחר מכן פנה בעל המפעל אל מנהל העבודה ושאל אותו: "איך קיבלנו בחור כזה עצלן לעבודה אצלנו?" "האמת..." ענה מנהל העבודה, "הוא בכלל לא עובד אצלנו, הוא השליח של הפיצה..."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 12:51 am
איך צדים ארנב???
מסתתרים מאחורי שיח ועושים קולות של חסה...
xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 12:52 am
שלושה אנשים שמנים רבים מי מבניהם יותר שמן. הראשון אומר: "אני הכי שמן! אני בקושי נכנס דרך הדלת לבית שלי!". השני אומר: "אני עוד יותר שמן! שאני רוצה לשבת אני צריך שלושה כיסאות!". ולבסוף השלישי אומר: "כולכם טועים! אני הרבה יותר שמן! ששלחתי את התחתונים שלי לכיבוס הם שלחו לי את התחתונים בחזרה עם פתק שבו כתוב 'סליחה, אנחנו לא מכבסים אוהלים'!"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 1:18 am
בעל שיכור נכנס הביתה וצועק על אישתו: "את מכוערת". מסתכלת עליו אישתו ואומרת: "אתה שיכור". עונה הבעל: "נכון, אבל לי זה יעבור בבוקר"...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 1:25 am
אמא'שך כל כך טיפשה שהיא משקה את הפרח של ה- i.c.q
אמא'שך כל כך מפגרת שהיא מנסה לרכב על החמור של האימיול
אמא'שך כל כך קמצנית שהיא שמה לך אטמי אזניים בים שלא תשמע את האוטו גלידה
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 6:34 am
^_^shnitzel Posted: Sat May 21, 2005 12:48 am Post subject:
-------------------------------------------------------------------------------- בעליו של מפעל גדול החליט יום אחד לרדת לאולמות הייצור ולראות את הפועלים בעבודתם. הוא עבר כמה מחלקות ואולמות ייצור כשלפתע ראה בחור צעיר עומד ונשען על אחד העמודים בחוסר מעש.
הוא התעצבן, ניגש לבחור ושאל אותו: "תגיד, כמה אתה מרוויח בחודש?" "בערך שלושת אלפים שקלים" ענה הבחור. בעל המפעל הוציא מכיסו חבילת שטרות, ולפני כל העובדים ספר לבחור שלושת אלפים שקל ואמר לו: "הנה המשכורת שלך, קח אותה ואל תחזור אלינו אף פעם!" הבחור לקח את הכסף והלך.
לאחר מכן פנה בעל המפעל אל מנהל העבודה ושאל אותו: "איך קיבלנו בחור כזה עצלן לעבודה אצלנו?" "האמת..." ענה מנהל העבודה, "הוא בכלל לא עובד אצלנו, הוא השליח של הפיצה..."
חח חמוד ביותרר
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 5:14 am
orlove ^_^shnitzel Posted: Sat May 21, 2005 12:48 am Post subject: -------------------------------------------------------------------------------- בעליו של מפעל גדול החליט יום אחד לרדת לאולמות הייצור ולראות את הפועלים בעבודתם. הוא עבר כמה מחלקות ואולמות ייצור כשלפתע ראה בחור צעיר עומד ונשען על אחד העמודים בחוסר מעש. הוא התעצבן, ניגש לבחור ושאל אותו: "תגיד, כמה אתה מרוויח בחודש?" "בערך שלושת אלפים שקלים" ענה הבחור. בעל המפעל הוציא מכיסו חבילת שטרות, ולפני כל העובדים ספר לבחור שלושת אלפים שקל ואמר לו: "הנה המשכורת שלך, קח אותה ואל תחזור אלינו אף פעם!" הבחור לקח את הכסף והלך. לאחר מכן פנה בעל המפעל אל מנהל העבודה ושאל אותו: "איך קיבלנו בחור כזה עצלן לעבודה אצלנו?" "האמת..." ענה מנהל העבודה, "הוא בכלל לא עובד אצלנו, הוא השליח של הפיצה..." חח חמוד ביותרר whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 22, 2005 5:18 am
^_^shnitzel orlove ^_^shnitzel Posted: Sat May 21, 2005 12:48 am Post subject: -------------------------------------------------------------------------------- בעליו של מפעל גדול החליט יום אחד לרדת לאולמות הייצור ולראות את הפועלים בעבודתם. הוא עבר כמה מחלקות ואולמות ייצור כשלפתע ראה בחור צעיר עומד ונשען על אחד העמודים בחוסר מעש. הוא התעצבן, ניגש לבחור ושאל אותו: "תגיד, כמה אתה מרוויח בחודש?" "בערך שלושת אלפים שקלים" ענה הבחור. בעל המפעל הוציא מכיסו חבילת שטרות, ולפני כל העובדים ספר לבחור שלושת אלפים שקל ואמר לו: "הנה המשכורת שלך, קח אותה ואל תחזור אלינו אף פעם!" הבחור לקח את הכסף והלך. לאחר מכן פנה בעל המפעל אל מנהל העבודה ושאל אותו: "איך קיבלנו בחור כזה עצלן לעבודה אצלנו?" "האמת..." ענה מנהל העבודה, "הוא בכלל לא עובד אצלנו, הוא השליח של הפיצה..." חח חמוד ביותרר whee תמשיכי לכתוב בדיחות!!! זה ממש נחמד heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |