|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 22, 2006 2:04 am
Arle Miss Mammu Arle @Mammu Kust otsast ta targaks muutub? xD
@Acid Kahju. Ma uurisin veits ja mu isa on Positroonilist Inimest lugenud ja talle olevat meeldinud 3nodding Aga Hirmust ei tea keegi midagi xD Ei tea, asi muutub minu jaoks siis targaks, kui ma midagi vastata ei oska. Millele sa siis vastata ei oska? razz Jäta mind rahule! Sa ainult küsid... lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 22, 2006 2:32 pm
Miss Mammu Arle Miss Mammu Arle @Mammu Kust otsast ta targaks muutub? xD
@Acid Kahju. Ma uurisin veits ja mu isa on Positroonilist Inimest lugenud ja talle olevat meeldinud 3nodding Aga Hirmust ei tea keegi midagi xD Ei tea, asi muutub minu jaoks siis targaks, kui ma midagi vastata ei oska. Millele sa siis vastata ei oska? razz Jäta mind rahule! Sa ainult küsid... lol Mida ma küsin ainult? ;o xd Ei tegelt...millele sa vastata ei oskand? Ja kas ma tõesti küsin koguaeg? :S
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 2:03 am
Noh, raamatute koha pealt olen ma jumala loll...selles mõttes läheb jutt liiga targaks, et ma ei te apooli raamatuid mida te ütlete whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 12:05 pm
Miss Mammu Noh, raamatute koha pealt olen ma jumala loll...selles mõttes läheb jutt liiga targaks, et ma ei te apooli raamatuid mida te ütlete whee Okei...Aga sa ei vastand ka mu Spiderwicki küsimusele ja seda sa ometi oled lugenud...vabandust, see on pooleli sul! Kuigi, see ei vähenda üldse su šansse (sp? O_o) mu küsimusele vastates end lolliks teha. Ei suurenda ka niiet midagi pole kaotada ju! xd
PS! Mul on hea meel, et keegi ei ütle Kanaada pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 12:15 pm
Arle Miss Mammu Noh, raamatute koha pealt olen ma jumala loll...selles mõttes läheb jutt liiga targaks, et ma ei te apooli raamatuid mida te ütlete whee Okei...Aga sa ei vastand ka mu Spiderwicki küsimusele ja seda sa ometi oled lugenud...vabandust, see on pooleli sul! Kuigi, see ei vähenda üldse su šansse (sp? O_o) mu küsimusele vastates end lolliks teha. Ei suurenda ka niiet midagi pole kaotada ju! xd
PS! Mul on hea meel, et keegi ei ütle Kanaada pirate Mis sul see küsimus oligi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 12:16 pm
Kas see Spiderwicki raamat, mida sa lugesid...vabandust, mis sul pooleli on, on "Spiderwicki Kroonika"? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 12:20 pm
Arle Kas see Spiderwicki raamat, mida sa lugesid...vabandust, mis sul pooleli on, on "Spiderwicki Kroonika"? xd On küll jah
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 23, 2006 12:22 pm
Miss Mammu Arle Kas see Spiderwicki raamat, mida sa lugesid...vabandust, mis sul pooleli on, on "Spiderwicki Kroonika"? xd On küll jah Päris mahukas teine, või mis!? ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 1:44 am
Arle Miss Mammu Arle Kas see Spiderwicki raamat, mida sa lugesid...vabandust, mis sul pooleli on, on "Spiderwicki Kroonika"? xd On küll jah Päris mahukas teine, või mis!? ;DMa olen tähele pannu djah, aga noh sain 50 krooni eest raamatu, ja ei olegi kõige nõmedam, päris hea on. JA kui sulle ei meeldi siis see on sinu viga. scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 24, 2006 11:43 am
Miss Mammu Arle Miss Mammu Arle Kas see Spiderwicki raamat, mida sa lugesid...vabandust, mis sul pooleli on, on "Spiderwicki Kroonika"? xd On küll jah Päris mahukas teine, või mis!? ;DMa olen tähele pannu djah, aga noh sain 50 krooni eest raamatu, ja ei olegi kõige nõmedam, päris hea on. JA kui sulle ei meeldi siis see on sinu viga. scream Jaaaah ei saa nagu vastu vaielda. khm*lastekas*khm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 26, 2006 7:14 am
Arle Miss Mammu Arle Miss Mammu Arle Kas see Spiderwicki raamat, mida sa lugesid...vabandust, mis sul pooleli on, on "Spiderwicki Kroonika"? xd On küll jah Päris mahukas teine, või mis!? ;DMa olen tähele pannu djah, aga noh sain 50 krooni eest raamatu, ja ei olegi kõige nõmedam, päris hea on. JA kui sulle ei meeldi siis see on sinu viga. scream Jaaaah ei saa nagu vastu vaielda. khm*lastekas*khmAga ma OLENGI ju laps! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 26, 2006 11:02 am
Miss Mammu Arle Miss Mammu Arle Miss Mammu Arle Kas see Spiderwicki raamat, mida sa lugesid...vabandust, mis sul pooleli on, on "Spiderwicki Kroonika"? xd On küll jah Päris mahukas teine, või mis!? ;DMa olen tähele pannu djah, aga noh sain 50 krooni eest raamatu, ja ei olegi kõige nõmedam, päris hea on. JA kui sulle ei meeldi siis see on sinu viga. scream Jaaaah ei saa nagu vastu vaielda. khm*lastekas*khmAga ma OLENGI ju laps! gonk Nojjahh aga sa oled ju...14 või? Või on mulle valesti kuskilt midagi kõrva (loe: silma) jäänud. Ja see on ikka nagu...mingi 10 aastastele? sweatdrop Mul on selle esimene osa muide...mingi siniste kaantega vist...selline väärakas, sest tagakaanel kus mingi tekst on, on teksti peale lehe pilt pandud O_o värdjakari
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 27, 2006 1:05 am
Arle Miss Mammu Arle Miss Mammu Arle Päris mahukas teine, või mis!? ;D Ma olen tähele pannu djah, aga noh sain 50 krooni eest raamatu, ja ei olegi kõige nõmedam, päris hea on. JA kui sulle ei meeldi siis see on sinu viga. scream Jaaaah ei saa nagu vastu vaielda. khm*lastekas*khmAga ma OLENGI ju laps! gonk Nojjahh aga sa oled ju...14 või? Või on mulle valesti kuskilt midagi kõrva (loe: silma) jäänud. Ja see on ikka nagu...mingi 10 aastastele? sweatdrop Mul on selle esimene osa muide...mingi siniste kaantega vist...selline väärakas, sest tagakaanel kus mingi tekst on, on teksti peale lehe pilt pandud O_o värdjakariOlen jah 14...mis siis, ja las olla 10 aastastele...minu gnih(haha kirjutasin tagurpidi "hing") ongi kümnene xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 27, 2006 12:19 pm
Miss Mammu Arle Miss Mammu Arle Miss Mammu Arle Päris mahukas teine, või mis!? ;D Ma olen tähele pannu djah, aga noh sain 50 krooni eest raamatu, ja ei olegi kõige nõmedam, päris hea on. JA kui sulle ei meeldi siis see on sinu viga. scream Jaaaah ei saa nagu vastu vaielda. khm*lastekas*khmAga ma OLENGI ju laps! gonk Nojjahh aga sa oled ju...14 või? Või on mulle valesti kuskilt midagi kõrva (loe: silma) jäänud. Ja see on ikka nagu...mingi 10 aastastele? sweatdrop Mul on selle esimene osa muide...mingi siniste kaantega vist...selline väärakas, sest tagakaanel kus mingi tekst on, on teksti peale lehe pilt pandud O_o värdjakariOlen jah 14...mis siis, ja las olla 10 aastastele...minu gnih(haha kirjutasin tagurpidi "hing") ongi kümnene xd Okei, aga kas see on tõesti sul pooleli? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 12:06 am
Arle Miss Mammu Arle Miss Mammu Arle Jaaaah ei saa nagu vastu vaielda. khm*lastekas*khm Aga ma OLENGI ju laps! gonk Nojjahh aga sa oled ju...14 või? Või on mulle valesti kuskilt midagi kõrva (loe: silma) jäänud. Ja see on ikka nagu...mingi 10 aastastele? sweatdrop Mul on selle esimene osa muide...mingi siniste kaantega vist...selline väärakas, sest tagakaanel kus mingi tekst on, on teksti peale lehe pilt pandud O_o värdjakariOlen jah 14...mis siis, ja las olla 10 aastastele...minu gnih(haha kirjutasin tagurpidi "hing") ongi kümnene xd Okei, aga kas see on tõesti sul pooleli? ninja Noh jah, sest kohe pärast seda kui ma selle raamatu ostsin kadus see ära, nii et pole saanud lugeda.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |