|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:04 am
WaTeR-AnGeL80 ~^Gothic Devi^~ אבל גוד, אני לא גנבתי מאף אחד ת'רעיון. הרעיון הזה הוא בכלל מהגילדה של הפולים. מאג'יקל פול לנד. או Magical Poll Land. stare מה זה משנה מאיפה הרעיון?!?!?!? הרעיון הוא לפתוח טופיק משותף שגם תמונות וגם בלוגים/ אתרים וגם מידע על כל חבר בגילדה יהיה שם! זהו!נו בסדר, מה אמר שלא? מיטל אמרה שלקחתי, ואני לא. זה מה שאני רוצה להבהיר.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:08 am
WaTeR-AnGeL80 ~^Gothic Devi^~ אבל גוד, אני לא גנבתי מאף אחד ת'רעיון. הרעיון הזה הוא בכלל מהגילדה של הפולים. מאג'יקל פול לנד. או Magical Poll Land. stare מה זה משנה מאיפה הרעיון?!?!?!? הרעיון הוא לפתוח טופיק משותף שגם תמונות וגם בלוגים/ אתרים וגם מידע על כל חבר בגילדה יהיה שם! זהו!עזבי היא לא רוצה!!.. נעשה בלי התמונות.. או שרלי יסביר לי מזה משותף
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:09 am
~^Gothic Devi^~ WaTeR-AnGeL80 ~^Gothic Devi^~ אבל גוד, אני לא גנבתי מאף אחד ת'רעיון. הרעיון הזה הוא בכלל מהגילדה של הפולים. מאג'יקל פול לנד. או Magical Poll Land. stare מה זה משנה מאיפה הרעיון?!?!?!? הרעיון הוא לפתוח טופיק משותף שגם תמונות וגם בלוגים/ אתרים וגם מידע על כל חבר בגילדה יהיה שם! זהו!נו בסדר, מה אמר שלא? מיטל אמרה שלקחתי, ואני לא. זה מה שאני רוצה להבהיר. אל תגי ... xp בסדר..לא נורא... לא ראית שרשמתי סה"כ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:11 am
dida WaTeR-AnGeL80 ~^Gothic Devi^~ אבל גוד, אני לא גנבתי מאף אחד ת'רעיון. הרעיון הזה הוא בכלל מהגילדה של הפולים. מאג'יקל פול לנד. או Magical Poll Land. stare מה זה משנה מאיפה הרעיון?!?!?!? הרעיון הוא לפתוח טופיק משותף שגם תמונות וגם בלוגים/ אתרים וגם מידע על כל חבר בגילדה יהיה שם! זהו!עזבי היא לא רוצה!!.. נעשה בלי התמונות.. או שרלי יסביר לי מזה משותף :משותף הולך ככה אתם פותחים טופיק וכל אחד מפרסם בתורו פוסט, עד לסוף של העמוד הראשון עכשיו אתם פשוט צריכים לחלק את הנושאים של הטופיק שווה בשווה ואל תריבו על הפוסט הראשון כי זה ממש לא חשוב. מי שייכנס ידע ששתיכן פתחתן את הטופיק.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:11 am
dida ~^Gothic Devi^~ WaTeR-AnGeL80 ~^Gothic Devi^~ אבל גוד, אני לא גנבתי מאף אחד ת'רעיון. הרעיון הזה הוא בכלל מהגילדה של הפולים. מאג'יקל פול לנד. או Magical Poll Land. stare מה זה משנה מאיפה הרעיון?!?!?!? הרעיון הוא לפתוח טופיק משותף שגם תמונות וגם בלוגים/ אתרים וגם מידע על כל חבר בגילדה יהיה שם! זהו!נו בסדר, מה אמר שלא? מיטל אמרה שלקחתי, ואני לא. זה מה שאני רוצה להבהיר. אל תגי ... xp בסדר..לא נורא... לא ראית שרשמתי סה"כ.. חח באמת לא נורא. סורי מיטלו'ש, על האי-הבנה. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 11:58 am
אפשר לפתוח טופיק של רשימת החברים וליידם המון פרטים כמו-גיל,מיקום,תחביבים, אייסי, מסנג'ר וכד'.... זה רעיון טוב?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:03 pm
~Pretty^.^Lady~ אפשר לפתוח טופיק של רשימת החברים וליידם המון פרטים כמו-גיל,מיקום,תחביבים, אייסי, מסנג'ר וכד'.... זה רעיון טוב? כן, נפתח בקרוב טופיק שאוסף את כל המידע הזה ואז נכין סטיקי עם כל מה שנאסוף.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:05 pm
R-E-L-Y ~Pretty^.^Lady~ אפשר לפתוח טופיק של רשימת החברים וליידם המון פרטים כמו-גיל,מיקום,תחביבים, אייסי, מסנג'ר וכד'.... זה רעיון טוב? כן, נפתח בקרוב טופיק שאוסף את כל המידע הזה ואז נכין סטיקי עם כל מה שנאסוף.מה זה סטיקי
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:10 pm
~Pretty^.^Lady~ R-E-L-Y ~Pretty^.^Lady~ אפשר לפתוח טופיק של רשימת החברים וליידם המון פרטים כמו-גיל,מיקום,תחביבים, אייסי, מסנג'ר וכד'.... זה רעיון טוב? כן, נפתח בקרוב טופיק שאוסף את כל המידע הזה ואז נכין סטיקי עם כל מה שנאסוף.מה זה סטיקי פוסט שנמצא קבוע למעלה ברשימות. יש לנו כבר כמה, תסתכלי
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:13 pm
R-E-L-Y ~Pretty^.^Lady~ אפשר לפתוח טופיק של רשימת החברים וליידם המון פרטים כמו-גיל,מיקום,תחביבים, אייסי, מסנג'ר וכד'.... זה רעיון טוב? כן, נפתח בקרוב טופיק שאוסף את כל המידע הזה ואז נכין סטיקי עם כל מה שנאסוף.בסדר אני כבר עובדת על זה.. בקרוב אשלח לכלום שאלונים
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:14 pm
או, או, יש לי הצעה!
כנכן, הצעה אמיתית.
לי, כלומר, לישי, יש הצעה.
לא סתם הצעה, אלא הצעה מוצעת וכלל לא ממוצעת!
הצעה, אכן.
- הנה, כן למטה אני הולך לכתוב את ההצעה שלי -
- ההצעה, אם כן: -
בכלופן, מה שאני מציע, זה שאם כבר מכינים דף עם הפרטים על כל חבר משפת הקודש, אז לא חייבים להכינו לפי קטגוריות שיגרתיות וכוללניות (אם כי גם זה יכול להתאים). הרעיון הוא שאפשר גם להכין/להביא ממקום כלשהו דף עם הרבה שאלות פרטניות, שמהן אפשר ללמוד על כל אדם גם בכלליות, לשים פה, ולתת לכל האנשים האחרים למלות אותן. זה יהיה נושא אטרקטיבי. אני אדגים: 1. איך קוראים לך? 2. מה המאכל האהוב עליך? 3. מה אתה הכי אוהב לעשות בשעות הפנאי?
אני ממליץ, כמובן, על שאלון שהוא גם משעשע (27. מה הסטייה הכי מוזרה שלך?) שמאפשר לענות תשובות מקוריות ומצחיקות.
כל זה רק רעיון, כמובן.
זאת רק הצעה!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:25 pm
Tachi או, או, יש לי הצעה!
כנכן, הצעה אמיתית.
לי, כלומר, לישי, יש הצעה.
לא סתם הצעה, אלא הצעה מוצעת וכלל לא ממוצעת!
הצעה, אכן.
- הנה, כן למטה אני הולך לכתוב את ההצעה שלי -
- ההצעה, אם כן: -
בכלופן, מה שאני מציע, זה שאם כבר מכינים דף עם הפרטים על כל חבר משפת הקודש, אז לא חייבים להכינו לפי קטגוריות שיגרתיות וכוללניות (אם כי גם זה יכול להתאים). הרעיון הוא שאפשר גם להכין/להביא ממקום כלשהו דף עם הרבה שאלות פרטניות, שמהן אפשר ללמוד על כל אדם גם בכלליות, לשים פה, ולתת לכל האנשים האחרים למלות אותן. זה יהיה נושא אטרקטיבי. אני אדגים: 1. איך קוראים לך? 2. מה המאכל האהוב עליך? 3. מה אתה הכי אוהב לעשות בשעות הפנאי?
אני ממליץ, כמובן, על שאלון שהוא גם משעשע (27. מה הסטייה הכי מוזרה שלך?) שמאפשר לענות תשובות מקוריות ומצחיקות.
כל זה רק רעיון, כמובן.
זאת רק הצעה! רעיון טוב שיוש.. תשלח לי פיאמ אם השאלות... אני אראה..אם יש להוריד או להוסיף ואז אני אשלח לכולם.... טובי?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:06 pm
dida רעיון טוב שיוש.. תשלח לי פיאמ אם השאלות... אני אראה..אם יש להוריד או להוסיף ואז אני אשלח לכולם.... טובי? טוף, אבל כמו שאמרתי, צריך לחפש כזה שאלון, אז אני אפתח עכשיו בתהליכי חיפוש. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:17 pm
Tachi dida רעיון טוב שיוש.. תשלח לי פיאמ אם השאלות... אני אראה..אם יש להוריד או להוסיף ואז אני אשלח לכולם.... טובי? טוף, אבל כמו שאמרתי, צריך לחפש כזה שאלון, אז אני אפתח עכשיו בתהליכי חיפוש. ninja יופי!!!ותודה!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 3:07 am
הנה שאלון טוב...ואם כמה מהשאלות לא במקום אפשר כמובן להוריד אותן!
שם:
משקל:
תחביבים:
חבר/ה:
מקום מגורים:
מה את/ה עושה עכשיו (כל הפעולות):
זמר אהוב:
זמר שנוא:
זמרת אהובה:
זמרת שנואה:
תנסי/ה למתוח את היד שלך הכי רחוק. במה את/ה נוגעת?
את/ה שותה מוגז?
באיזה צבע הרצועה של הרסן שלך:
איך קוראים לסבתא שלך מצד אבא:
ומצד אמא?:
לסבא מצד אבא:
ומצד אמא:
חבר/ה הכי טובה:
יש לך חצ'קונים?
את יודעת HTML?
את/ה צמחוני/ת?
חיה אהובה:
מי יש במשפחה המצומצמת?