|
|
| Do you know me? |
| Yes |
|
0% |
[ 0 ] |
| No |
|
50% |
[ 2 ] |
| Heee~ |
|
50% |
[ 2 ] |
|
| Total Votes : 4 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 24, 2012 8:47 am
Ileana the artist Wyscol Ileana the artist Wyscol Nik ,scoala,ocazional o pauza,putina muzica,tu ce fel de muzica asculti>? Praf In Ochi, Linkin Park... Nu am auzit de prima, e faina? "făină"? dacă'i făină atunci nu eu o prefer faină biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 24, 2012 3:29 pm
Wyscol Ileana the artist Wyscol Ileana the artist Wyscol Nik ,scoala,ocazional o pauza,putina muzica,tu ce fel de muzica asculti>? Praf In Ochi, Linkin Park... Nu am auzit de prima, e faina? "făină"? dacă'i făină atunci nu eu o prefer faină biggrin biggrin oh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2012 3:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2012 3:56 am
dar tu dc nu mai raspunzi la mesaje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2012 4:04 am
Ileana the artist Wyscol Ileana the artist Wyscol Ileana the artist Praf In Ochi, Linkin Park... Nu am auzit de prima, e faina? "făină"? dacă'i făină atunci nu eu o prefer faină biggrin biggrin oh... Si tu ce mai zici?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2012 8:05 am
Wyscol dar tu dc nu mai raspunzi la mesaje? Nu am nici un mesaj primit nou de la tine 0.0
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 25, 2012 9:54 am
Wyscol Ileana the artist Wyscol Ileana the artist Wyscol Ileana the artist Praf In Ochi, Linkin Park... Nu am auzit de prima, e faina? "făină"? dacă'i făină atunci nu eu o prefer faină biggrin biggrin oh... Si tu ce mai zici? Suntem încă mai vorbesc despre muzica? sweatdrop M-am pierdut aici.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|