Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Találkozók és IRL események
Gaia Találkozó 2011 - Tavasz - Június 11 Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Andro666

7,300 Points
  • Hygienic 200
  • Signature Look 250
  • Citizen 200
PostPosted: Sun May 08, 2011 12:43 pm

Én is szeretnék menni, de anyagiaktól meg időtől függ tudok-e. Bár inkább az anyagiak függvénye a dolog, viszont olyan 3-4 nappal előtte szólni fogok, hogy oké-e, vagy nem.
PostPosted: Mon May 09, 2011 8:36 am

Nem kell csüggedni, ez csak a tavaszi találkozó. Lesz majd nyáron is. biggrin

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

vrobi

PostPosted: Wed May 11, 2011 1:29 am

én mehetek a Júniusira???
PostPosted: Wed May 11, 2011 6:28 am

Miért nem jöhetnél? biggrin

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Wed May 11, 2011 10:18 am

vrobi

Nincs korlátozás/kitiltás sweatdrop wink
PostPosted: Wed May 11, 2011 2:45 pm

Obi Aoi
vrobi

Van, csak ő nincs rajta.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Thu May 12, 2011 12:03 am

Malreni
Obi Aoi
vrobi

Van, csak ő nincs rajta.

Ja oké sweatdrop
PostPosted: Mon May 16, 2011 3:23 am

xD Ok

vrobi

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Fri May 20, 2011 3:15 pm

Hamarosan frissíteni fogjuk az első posztot a programokkal, szóval, ne legyetek restek be-benézni néha.

Egy másik dolog. Ha van rá érdeklődő, akkor hozok pár eladó könyvet. (A saját könyvem.) Akit érdekel, az előre jelezze! Köszi.
PostPosted: Sat Jun 04, 2011 12:22 am

Na, megemlíteném, hogy jön velem 2 emberke, Regi_SzaN és Sakura Suicide. Azért én írok, mert lusták... bár rágom a fülüket, hogy lehetnének leheletnyivel aktívabbak a fórumban...

Pumpkin dad

Feral Hunter

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat Jun 04, 2011 3:25 am

Gabessz
Na, megemlíteném, hogy jön velem 2 emberke, Regi_SzaN és Sakura Suicide. Azért én írok, mert lusták... bár rágom a fülüket, hogy lehetnének leheletnyivel aktívabbak a fórumban...

Ebben egyetértek (hogy lehetnének aktívabbak).
Én nagy valószínűséggel egyedül jövök most.
A gyülekezőhely gondolom ugyanott lesz (ugye?).
A "taliszüzeknek" (tehát akik először jönnek) leírnám, ha nem gond:
3-mas metróval el kell menni a Kőbánya-Kispest végállomásig. Vidékieknek: Nyugatiról szintén 3-mas metróval Kőbánya Kispest irányába, Déliről/Keletiről 2-es metróval Deák Ferenc térig és ott átszállás 3-mas metróra.
A végállomásra érkezés után: előre a peronon, fel a lépcsőn, a keresztbe lévő "folyosón" jobbra, annak a végében van 2 lépcső lefelé (1 jobbra 1 balra és kb ott a folyosón szoktunk gyülekezni). Ha meg valaki vonattal érkezik Kőbánya Kispestre... a buszokhoz levezető lépcsőket kell keresni, de ebben más talán jobban tud segíteni.

(Akkor Medve informál majd, mert más ott most a közlekedés felújítás miatt.)
PostPosted: Sat Jun 04, 2011 3:46 am

Mint minden évben minden alkalommal, most is, minden ki lesz majd írva időben...

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sat Jun 04, 2011 9:52 am

Obi Aoi
Gabessz

3-mas metróval el kell menni a Kőbánya-Kispest végállomásig. Vidékieknek: Nyugatiról szintén 3-mas metróval Kőbánya Kispest irányába, Déliről/Keletiről 2-es metróval Deák Ferenc térig és ott átszállás 3-mas metróra.
A végállomásra érkezés után: előre a peronon, fel a lépcsőn, a keresztbe lévő "folyosón" jobbra, annak a végében van 2 lépcső lefelé (1 jobbra 1 balra és kb ott a folyosón szoktunk gyülekezni). Ha meg valaki vonattal érkezik Kőbánya Kispestre... a buszokhoz levezető lépcsőket kell keresni, de ebben más talán jobban tud segíteni.

Ha feleslegesen/tévesen írtam volna le esetleg, akkor utólag javítom/törlöm ezt az útleíró részt sweatdrop
Azóta teljesen máshogy néz ki Köki, mert felújítják, azt a részt már rég lebontották ahol eddig volt a találka, és hétvégén a metró helyett buszok járnak a Határút és Köki között ezért változások lesznek, de majd Mackó elmondja részletesebben.
PostPosted: Sun Jun 05, 2011 3:24 am

napsugar
Obi Aoi
Gabessz

Ha feleslegesen/tévesen írtam volna le esetleg, akkor utólag javítom/törlöm ezt az útleíró részt sweatdrop
Azóta teljesen máshogy néz ki Köki, mert felújítják, azt a részt már rég lebontották ahol eddig volt a találka, és hétvégén a metró helyett buszok járnak a Határút és Köki között ezért változások lesznek, de majd Mackó elmondja részletesebben.

Ó, oké, ezt nem tudtam, ritkán járok arra. Akkor várjuk az infót, én meg editelem a postot (strike).

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sun Jun 05, 2011 3:25 am

Malreni
Mint minden évben minden alkalommal, most is, minden ki lesz majd írva időben...

Rendben sweatdrop
Reply
Találkozók és IRL események

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 4 5 6 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas