|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 08, 2011 12:43 pm
Én is szeretnék menni, de anyagiaktól meg időtől függ tudok-e. Bár inkább az anyagiak függvénye a dolog, viszont olyan 3-4 nappal előtte szólni fogok, hogy oké-e, vagy nem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 09, 2011 8:36 am
Nem kell csüggedni, ez csak a tavaszi találkozó. Lesz majd nyáron is. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2011 1:29 am
én mehetek a Júniusira???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2011 6:28 am
Miért nem jöhetnél? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2011 10:18 am
vrobi én mehetek a Júniusira??? Nincs korlátozás/kitiltás sweatdrop wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 11, 2011 2:45 pm
Obi Aoi vrobi én mehetek a Júniusira??? Nincs korlátozás/kitiltás sweatdrop wink Van, csak ő nincs rajta.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 12, 2011 12:03 am
Malreni Obi Aoi vrobi én mehetek a Júniusira??? Nincs korlátozás/kitiltás sweatdrop wink Van, csak ő nincs rajta. Ja oké sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2011 3:23 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2011 3:15 pm
Hamarosan frissíteni fogjuk az első posztot a programokkal, szóval, ne legyetek restek be-benézni néha.
Egy másik dolog. Ha van rá érdeklődő, akkor hozok pár eladó könyvet. (A saját könyvem.) Akit érdekel, az előre jelezze! Köszi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 04, 2011 12:22 am
Na, megemlíteném, hogy jön velem 2 emberke, Regi_SzaN és Sakura Suicide. Azért én írok, mert lusták... bár rágom a fülüket, hogy lehetnének leheletnyivel aktívabbak a fórumban...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 04, 2011 3:25 am
Gabessz Na, megemlíteném, hogy jön velem 2 emberke, Regi_SzaN és Sakura Suicide. Azért én írok, mert lusták... bár rágom a fülüket, hogy lehetnének leheletnyivel aktívabbak a fórumban... Ebben egyetértek (hogy lehetnének aktívabbak). Én nagy valószínűséggel egyedül jövök most. A gyülekezőhely gondolom ugyanott lesz (ugye?). A "taliszüzeknek" (tehát akik először jönnek) leírnám, ha nem gond: 3-mas metróval el kell menni a Kőbánya-Kispest végállomásig. Vidékieknek: Nyugatiról szintén 3-mas metróval Kőbánya Kispest irányába, Déliről/Keletiről 2-es metróval Deák Ferenc térig és ott átszállás 3-mas metróra. A végállomásra érkezés után: előre a peronon, fel a lépcsőn, a keresztbe lévő "folyosón" jobbra, annak a végében van 2 lépcső lefelé (1 jobbra 1 balra és kb ott a folyosón szoktunk gyülekezni). Ha meg valaki vonattal érkezik Kőbánya Kispestre... a buszokhoz levezető lépcsőket kell keresni, de ebben más talán jobban tud segíteni.(Akkor Medve informál majd, mert más ott most a közlekedés felújítás miatt.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 04, 2011 3:46 am
Mint minden évben minden alkalommal, most is, minden ki lesz majd írva időben...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 04, 2011 9:52 am
Obi Aoi Gabessz Na, megemlíteném, hogy jön velem 2 emberke, Regi_SzaN és Sakura Suicide. Azért én írok, mert lusták... bár rágom a fülüket, hogy lehetnének leheletnyivel aktívabbak a fórumban... Ebben egyetértek (hogy lehetnének aktívabbak). Én nagy valószínűséggel egyedül jövök most. A gyülekezőhely gondolom ugyanott lesz (ugye?). A "taliszüzeknek" (tehát akik először jönnek) leírnám, ha nem gond: 3-mas metróval el kell menni a Kőbánya-Kispest végállomásig. Vidékieknek: Nyugatiról szintén 3-mas metróval Kőbánya Kispest irányába, Déliről/Keletiről 2-es metróval Deák Ferenc térig és ott átszállás 3-mas metróra. A végállomásra érkezés után: előre a peronon, fel a lépcsőn, a keresztbe lévő "folyosón" jobbra, annak a végében van 2 lépcső lefelé (1 jobbra 1 balra és kb ott a folyosón szoktunk gyülekezni). Ha meg valaki vonattal érkezik Kőbánya Kispestre... a buszokhoz levezető lépcsőket kell keresni, de ebben más talán jobban tud segíteni. Ha feleslegesen/tévesen írtam volna le esetleg, akkor utólag javítom/törlöm ezt az útleíró részt sweatdrop Azóta teljesen máshogy néz ki Köki, mert felújítják, azt a részt már rég lebontották ahol eddig volt a találka, és hétvégén a metró helyett buszok járnak a Határút és Köki között ezért változások lesznek, de majd Mackó elmondja részletesebben.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2011 3:24 am
napsugar Obi Aoi Gabessz Na, megemlíteném, hogy jön velem 2 emberke, Regi_SzaN és Sakura Suicide. Azért én írok, mert lusták... bár rágom a fülüket, hogy lehetnének leheletnyivel aktívabbak a fórumban... Ebben egyetértek (hogy lehetnének aktívabbak). Én nagy valószínűséggel egyedül jövök most. A gyülekezőhely gondolom ugyanott lesz (ugye?). A "taliszüzeknek" (tehát akik először jönnek) leírnám, ha nem gond: 3-mas metróval el kell menni a Kőbánya-Kispest végállomásig. Vidékieknek: Nyugatiról szintén 3-mas metróval Kőbánya Kispest irányába, Déliről/Keletiről 2-es metróval Deák Ferenc térig és ott átszállás 3-mas metróra. A végállomásra érkezés után: előre a peronon, fel a lépcsőn, a keresztbe lévő "folyosón" jobbra, annak a végében van 2 lépcső lefelé (1 jobbra 1 balra és kb ott a folyosón szoktunk gyülekezni). Ha meg valaki vonattal érkezik Kőbánya Kispestre... a buszokhoz levezető lépcsőket kell keresni, de ebben más talán jobban tud segíteni. Ha feleslegesen/tévesen írtam volna le esetleg, akkor utólag javítom/törlöm ezt az útleíró részt sweatdrop Azóta teljesen máshogy néz ki Köki, mert felújítják, azt a részt már rég lebontották ahol eddig volt a találka, és hétvégén a metró helyett buszok járnak a Határút és Köki között ezért változások lesznek, de majd Mackó elmondja részletesebben. Ó, oké, ezt nem tudtam, ritkán járok arra. Akkor várjuk az infót, én meg editelem a postot (strike).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 05, 2011 3:25 am
Malreni Mint minden évben minden alkalommal, most is, minden ki lesz majd írva időben... Rendben sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |