|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 13, 2012 8:30 am
Sennyuu Heyo! Van valakinek otlete, hogy mivel lehetne zOmg-on redukalni a screen laggot? rolleyes Ha egyedul vagyok a mapon akkor nem laggol, de ha crewben megy az oldokles, es mindenki skillezik ossze-vissza akkor elegge atlathatatlanna valnak a dolgok, plane ha valaki betolja a fire rain skillt, na az halalos. Valakinek van otlete, tanacsa? Sok módon lehet csökkenteni a szaggatást. Vedd le a grafika minőségét és csökentsd a felbontást. Be lehet állítani, hogy csak a te gyűrűid animációját mutassa a játék (vagy csak a csapaod tagjaiét és a tiedét (ez főleg EB-nél és DMS-nél számít sokat)). Ezeket az opciókat mind megtalálod a beállításokban, a játékon belül.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 13, 2012 8:39 am
Ezeket probalgattam, viszont azt annyira nem szeretem, ha nem latom mas mit csinal sweatdrop Letakaritottam a gepet CCleanerrel, azota kicist jobb, de a fire rain meg mindig nem lett a kedvence a gepnek... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 13, 2012 8:40 am
Sennyuu Ezeket probalgattam, viszont azt annyira nem szeretem, ha nem latom mas mit csinal sweatdrop Letakaritottam a gepet CCleanerrel, azota kicist jobb, de a fire rain meg mindig nem lett a kedvence a gepnek... rofl A CC nem fog látható javulást hozni, de ahogy érzed. Esetleg próbálj meg egy memória takarító programot feltelepíteni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2012 6:57 am
Sziasztok nekem az lenne a problémám , hogy mind a 8 gyűrűm 10es szinten van. Már én is 10 szinten vagyok ,de nem lehet a gyűrűket tovább fejleszteni vagy a 10es a max? smile És hogyan tudom magam tovább fejleszteni hog y ne csak 10 es szinten legyek ? smile köszike előre is smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2012 7:51 am
Renono Sziasztok nekem az lenne a problémám , hogy mind a 8 gyűrűm 10es szinten van. Már én is 10 szinten vagyok ,de nem lehet a gyűrűket tovább fejleszteni vagy a 10es a max? smile És hogyan tudom magam tovább fejleszteni hog y ne csak 10 es szinten legyek ? smile köszike előre is smile A jelenleg elérhető legmagasabb szint a Cl.12. Ehhez viszont Shadow Orb-okat kell szerezned, amit csak Deadman's Shadow-ban tudsz megszerezni. 10 Shadow Orb kell 0.1-es szint lépéshez, vagyis egy gyűrű 11-es szintre növeléséhez 100 darabra van szükség. 12-es szintre emeléshez, viszont, már 200 darabra van szükség. Shadow Orb-okat nem tudsz egyedül szerezni, teljes csapatra van hozzá szükség, az ellenségek nehézsége, mennyisége és regenerációs képessége miatt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2012 9:22 am
Malreni Renono Sziasztok nekem az lenne a problémám , hogy mind a 8 gyűrűm 10es szinten van. Már én is 10 szinten vagyok ,de nem lehet a gyűrűket tovább fejleszteni vagy a 10es a max? smile És hogyan tudom magam tovább fejleszteni hog y ne csak 10 es szinten legyek ? smile köszike előre is smile A jelenleg elérhető legmagasabb szint a Cl.12. Ehhez viszont Shadow Orb-okat kell szerezned, amit csak Deadman's Shadow-ban tudsz megszerezni. 10 Shadow Orb kell 0.1-es szint lépéshez, vagyis egy gyűrű 11-es szintre növeléséhez 100 darabra van szükség. 12-es szintre emeléshez, viszont, már 200 darabra van szükség. Shadow Orb-okat nem tudsz egyedül szerezni, teljes csapatra van hozzá szükség, az ellenségek nehézsége, mennyisége és regenerációs képessége miatt. Köszi az infót sokat segítettel smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 15, 2012 9:33 am
Renono Malreni Renono Sziasztok nekem az lenne a problémám , hogy mind a 8 gyűrűm 10es szinten van. Már én is 10 szinten vagyok ,de nem lehet a gyűrűket tovább fejleszteni vagy a 10es a max? smile És hogyan tudom magam tovább fejleszteni hog y ne csak 10 es szinten legyek ? smile köszike előre is smile A jelenleg elérhető legmagasabb szint a Cl.12. Ehhez viszont Shadow Orb-okat kell szerezned, amit csak Deadman's Shadow-ban tudsz megszerezni. 10 Shadow Orb kell 0.1-es szint lépéshez, vagyis egy gyűrű 11-es szintre növeléséhez 100 darabra van szükség. 12-es szintre emeléshez, viszont, már 200 darabra van szükség. Shadow Orb-okat nem tudsz egyedül szerezni, teljes csapatra van hozzá szükség, az ellenségek nehézsége, mennyisége és regenerációs képessége miatt. Köszi az infót sokat segítettel smile Szívesen.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |