Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply GAIA Kérdések és Válaszok
zOMG! Goto Page: [] [<] 1 2 3

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Mon Aug 13, 2012 8:30 am

Sennyuu
Heyo!
Van valakinek otlete, hogy mivel lehetne zOmg-on redukalni a screen laggot? rolleyes
Ha egyedul vagyok a mapon akkor nem laggol, de ha crewben megy az oldokles, es mindenki skillezik ossze-vissza akkor elegge atlathatatlanna valnak a dolgok, plane ha valaki betolja a fire rain skillt, na az halalos. Valakinek van otlete, tanacsa?

Sok módon lehet csökkenteni a szaggatást. Vedd le a grafika minőségét és csökentsd a felbontást. Be lehet állítani, hogy csak a te gyűrűid animációját mutassa a játék (vagy csak a csapaod tagjaiét és a tiedét (ez főleg EB-nél és DMS-nél számít sokat)). Ezeket az opciókat mind megtalálod a beállításokban, a játékon belül.
PostPosted: Mon Aug 13, 2012 8:39 am

Malreni

Ezeket probalgattam, viszont azt annyira nem szeretem, ha nem latom mas mit csinal sweatdrop Letakaritottam a gepet CCleanerrel, azota kicist jobb, de a fire rain meg mindig nem lett a kedvence a gepnek... rofl

Sennyuu

Fatcat

6,400 Points
  • Gaian 50
  • Cat Fancier 100
  • Friendly 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Mon Aug 13, 2012 8:40 am

Sennyuu
Malreni

Ezeket probalgattam, viszont azt annyira nem szeretem, ha nem latom mas mit csinal sweatdrop Letakaritottam a gepet CCleanerrel, azota kicist jobb, de a fire rain meg mindig nem lett a kedvence a gepnek... rofl
A CC nem fog látható javulást hozni, de ahogy érzed. Esetleg próbálj meg egy memória takarító programot feltelepíteni.
PostPosted: Sat Dec 15, 2012 6:57 am

Sziasztok nekem az lenne a problémám , hogy mind a 8 gyűrűm 10es szinten van. Már én is 10 szinten vagyok ,de nem lehet a gyűrűket tovább fejleszteni vagy a 10es a max? smile És hogyan tudom magam tovább fejleszteni hog y ne csak 10 es szinten legyek ? smile köszike előre is smile

Renono

5,250 Points
  • Grunny Grabber 50
  • Grunny Rainbow 100
  • Medalist 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sat Dec 15, 2012 7:51 am

Renono
Sziasztok nekem az lenne a problémám , hogy mind a 8 gyűrűm 10es szinten van. Már én is 10 szinten vagyok ,de nem lehet a gyűrűket tovább fejleszteni vagy a 10es a max? smile És hogyan tudom magam tovább fejleszteni hog y ne csak 10 es szinten legyek ? smile köszike előre is smile

A jelenleg elérhető legmagasabb szint a Cl.12. Ehhez viszont Shadow Orb-okat kell szerezned, amit csak Deadman's Shadow-ban tudsz megszerezni. 10 Shadow Orb kell 0.1-es szint lépéshez, vagyis egy gyűrű 11-es szintre növeléséhez 100 darabra van szükség. 12-es szintre emeléshez, viszont, már 200 darabra van szükség.
Shadow Orb-okat nem tudsz egyedül szerezni, teljes csapatra van hozzá szükség, az ellenségek nehézsége, mennyisége és regenerációs képessége miatt.
PostPosted: Sat Dec 15, 2012 9:22 am

Malreni
Renono

A jelenleg elérhető legmagasabb szint a Cl.12. Ehhez viszont Shadow Orb-okat kell szerezned, amit csak Deadman's Shadow-ban tudsz megszerezni. 10 Shadow Orb kell 0.1-es szint lépéshez, vagyis egy gyűrű 11-es szintre növeléséhez 100 darabra van szükség. 12-es szintre emeléshez, viszont, már 200 darabra van szükség.
Shadow Orb-okat nem tudsz egyedül szerezni, teljes csapatra van hozzá szükség, az ellenségek nehézsége, mennyisége és regenerációs képessége miatt.

Köszi az infót sokat segítettel smile

Renono

5,250 Points
  • Grunny Grabber 50
  • Grunny Rainbow 100
  • Medalist 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sat Dec 15, 2012 9:33 am

Renono
Malreni
Renono

Köszi az infót sokat segítettel smile

Szívesen.
Reply
GAIA Kérdések és Válaszok

Goto Page: [] [<] 1 2 3

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out