|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 09, 2010 12:25 pm
Lady Majorie Spodobała mi się ta stronka dla gejów i założyłąm sobie konto rofl Od teraz jestem Marcinek sexi brunet, lat 18 dramallama a ja jestem pikoto dodasz mnie do znajomych?? heart . heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 09, 2010 2:43 pm
Baranina Lady Majorie Spodobała mi się ta stronka dla gejów i założyłąm sobie konto rofl Od teraz jestem Marcinek sexi brunet, lat 18 dramallama a ja jestem pikoto dodasz mnie do znajomych?? heart . heart No pewnie, że tak rofl blaugh edit: Marcinek dodał new foty ;p hohoho heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 09, 2010 3:28 pm
hahahaha
jeden z "sms'ów online" : ktoś chętny na laske, sex pisac aktywa opole
rofl rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 10, 2010 12:04 am
ichabot hahahaha jeden z "sms'ów online" : ktoś chętny na laske, sex pisac aktywa opole rofl rofl rofl rofl rofl Hahhaha ciekawe czy znajdą sie jacyś chętni xd Baranino: Chciałam cie dodać do znajomych, ale nigdzie tam nie było magicznego przycisku "dodaj do znajomych". Mogę cię tylko dodać do ulubionych emo mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 12, 2010 1:06 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 13, 2010 11:21 am
Chyba zrezygnuję z tej strony zanim coś mi siądzie na psychike O.O xd xd Jak ja czytam te wszystkie komentarze, to czasami mam wrażenie, ze to dziewczyny piszą bo to jest cos w stylu "mmm śliczny heart fajne włosy". Dostałam już 3 pw z pytaniem z kąd jestem i czy się poznamy xp xp sweatdrop Jednak strony dla gejów nie sa dla mnie (choć osobiście nic do nich nie mam) talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 14, 2010 12:51 pm
Dobra, nie tłumacz się ty HOMOFOBIE! xd
Na takie strony wchodzą najdurniejsi geje i nie ma co ich usprawiedliwiać pod osłoną tolerancji. Debil to debil, co za różnica czy gej czy hetero? Ja właśnie w taki sposób postrzegam brak uprzedzeń wobec orientacji seksualnych. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 14, 2010 1:24 pm
ichabot Dobra, nie tłumacz się ty HOMOFOBIE! xd Na takie strony wchodzą najdurniejsi geje i nie ma co ich usprawiedliwiać pod osłoną tolerancji. Debil to debil, co za różnica czy gej czy hetero? Ja właśnie w taki sposób postrzegam brak uprzedzeń wobec orientacji seksualnych. xp rożnica zasadnicza w orientacji debila biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 15, 2010 8:36 am
Że ja HOMOFOBEM?! scream Nigdy w życiu! eek A co do debili to.. masz rację xD mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 15, 2010 10:11 am
A ja jestem homofobem twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 15, 2010 10:14 am
Tylko winny się tłumaczy! rofl (swoją drogą, to co napisałem wyżej, to najgłupsza argumentacja jaką słyszałem, ale brzmi dosyć logicznie, nie?) xP
Denerwuje mnie współczesna poprawność polityczna...
@Juv: ... okej, mr. Obvious, wygrałeś xd
edit: @Owiec: Bijesz gejów? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 15, 2010 10:35 am
Czy ja wyglądam na wiiiną? rolleyes *robi niewinny wyraz twarzy* rofl
Argumentacja ci się nawet udała xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 15, 2010 12:25 pm
Baranina A ja jestem homofobem twisted ja też. i nie rozumiem zcego tu sie wstydzic, przeciez nie ja naleze do mniejszoci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 15, 2010 4:16 pm
Baranina A ja jestem homofobem twisted xp pójdę spać z wielkim bananem na ryjku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 16, 2010 11:10 am
Kasmizar Baranina A ja jestem homofobem twisted xp pójdę spać z wielkim bananem na ryjku. Goń się leszczu mrgreen Każdy wie że jesteś ciotą twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |